Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Νιάνιο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στις 25/03/1992, ο Δημήτρης Νιάνιος είναι κάτοχος UEFA B, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που έχουν να κάνουν με την θέση του τερματοφύλακα.
Ως αθλητής, έχει πλούσια εμπειρία από διάφορες ομάδες της Θεσσαλονίκης, τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και εθνικό επίπεδο.
Ως προπονητής, έχει περάσει από τους Κανονιέρηδες, Πρωτέα, Αία Ευόσμου, Καμπανιακό, Αγροτικό Αστέρα (Άντρες και γυναίκες).
Πλέον, έρχεται στον ΠΑΟΚ Morris προκειμένου να στελεχώσει το προπονητικό σταφ, όντας στο πλευρό του Θαλή Θεοδωρίδη.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Νιάνιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, και πολλές επιτυχίες!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη!
____
___
Καλωσήρθε ο προπονητής τερματοφυλάκων!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Έκτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Μαρία Μήτκου!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μήτκου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η Ελληνίδα διεθνής αμυντικός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για έκτη χρονιά στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ύστερα από, μία ακόμα, άκρως παραγωγική σεζόν με αρκετά τέρματα και ασίστ.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Μήτκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι χαρούμενη για την ανανέωση μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, και πολλές επιτυχίες, τόσο για το τμήμα μας, όσο και για όλο τον Σύλλογο».
____
____
Συγχαρητήρια για την ανανέωση, στην έμπειρη αμυντικό μας. Καλή επιτυχία Μαρία!
Στο Σπίτι της για δέκατη χρονιά η Κωνσταντίνα Στράντζαλη!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η διεθνής μέσος, γεννημένη το 2001 και με ύψος 177cm, συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν στα «ασπρόμαυρα», μετά από μία ακόμα περήφανη κατάκτηση Πρωταθλήματος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Για δέκατη χρονιά στο Σπίτι μου. Ευχαριστώ την Διοίκηση η οποία με στηρίζει έμπρακτα. Νιώθω πολύ μεγάλο το μέρος της ευθύνης, που έχω προς τον Σύλλογο. Επιστρέφω μετά από ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος με άφησε έξω στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν, όμως τώρα είμαι έτοιμη να δώσω τα πάντα για να πετύχουμε κάθε τι που θα θέσουμε ως στόχο».
____
____
Από τα 12 χρόνια της στον ΠΑΟΚ η 22χρονη μέσος. Συγχαρητήρια για την 10η χρονιά της στην ομάδα!
Σημαια της ομαδας.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Θωμαή Βαρδαλή, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η αρχηγός των «Ισόβιων Πρωταθλητριών», ύστερα από μία άκρως παραγωγική σεζόν με 16 τέρματα και πολλές ασίστ, την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος για την ίδια, και 18η συνολικά για τον Σύλλογο, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα ασπρόμαυρα.
Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Θωμαή Βαρδαλή δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση μου με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεντρωνόμαστε και αρχίζουμε την δουλειά, για να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο μας, ο οποίος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά γι' αυτό. Καταφέραμε πέρσι να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, το ίδιο θα προσπαθήσουμε και φέτος. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, και προσωπικά να κάνω μία εξίσου πολύ καλή χρονιά, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».
Το αστέρι μας, η Αρχηγός μας, παρούσα! Καλή επιτυχία και φέτος!
Σημαία της ομάδας...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
«Επενδύει» στο μέλλον με την ταλαντούχα Παναγιώτα Αργυρίου ο ΠΑΟΚ Morris!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Παναγιώτα Αργυρίου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένη στις 23/02/2008, η Παναγιώτα Αργυρίου αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και ως επιτελικός μέσος, και έχει ύψος 163cm.
Έκανε τα πρώτα της βήματα από τους Άβαντες Χαλκίδας, τη σεζόν 2020-21, αποκτώντας τις πρώτες της παραστάσεις από το γυναικείο ποδόσφαιρο. Στην ομάδα της Στερεάς Ελλάδας έμεινε και την επόμενη σεζόν (2021-22), καταγράφοντας συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία σε πολύ μικρή ηλικία.
Η περσινή αγωνιστική περίοδο (2022-23) την βρήκε στην ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού, με την οποία αγωνίστηκε στης Women's Football League.
Είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων της χώρας μας, στην οποία αποτελεί μάλιστα και βασικό... γρανάζι.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Παναγιώτα Αργυρίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι ευτυχισμένη που πλέον θα βρίσκομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω να καταφέρουμε όλους τους στόχους που έχουμε, και εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Παναγιώτα!
____
____
Καλωσήρθε στον ΠΑΟΚ η 15χρονη κεντρική μέσος! Καλή επιτυχία!
Στον ΠΑΟΚ Morris η ταλαντούχα Νίκη Μαμούτογλου!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Νίκη Μαμούτογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένη στις 16/01/2006, η Νίκη Μαμούτογλου είναι μεσοεπιθετικός και έχει ύψος 168cm.
Έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στον Ορέστη Ορεστιάδας, στον οποίο αγωνίστηκε και στη γυναικεία ομάδα.
Την περσινή χρονιά, σε πολύ μικρή ηλικία, απέκτησε σημαντικές παραστάσεις από τον χώρο των γυναικών, ξεχωρίζοντας παράλληλα με τις εμφανίσεις της στην ομάδα της Ορεστιάδας.
Στο ανεπίσημο... ντεμπούτο της με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στις Σειρήνες Γρεβενών, πέτυχε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης στο τελικό 0-2 υπέρ του Δικεφάλου.
Είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων της χώρας μας.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Νίκη Μαμούτογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη Women's Football League αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη της. Είμαι διατεθειμένη να δώσω το 100% μου. Εύχομαι μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς, και πολλές επιτυχίες!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Νίκη!
____
____
Καλή επιτυχία στη νεαρή μεσοεπιθετικό!
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris για την Σύλια Κατεργιαννάκη!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Σύλια Κατεργιαννάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η Ελληνίδα ταλαντούχα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2005 και με ύψος 181cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris, έτοιμη να αποκομίσει ακόμα περισσότερες σημαντικές εμπειρίες.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Σύλια Κατεγιαννάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους, τους οποίους έχουμε θέσει, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη!».
Συγχαρητήρια για την ανανέωση και καλή επιτυχία στη 18χρονη τερματοφύλακά μας!
Η κοπέλα είναι η κόρη του Φάνη Κατεργιαννάκη, του γνωστού βετεράνου τερματοφύλακα, που είχε αγωνιστεί σε άρη, ολυμπιακό, ηρακλή και καβάλα.
Δεύτερη σεζόν στον ΠΑΟΚ Morris για την Πάολα Μιλιόγια!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Πάολα Μιλιόγια, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η Φιλανδή διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένη το 1984 και με ύψος 175cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ Morris, ύστερα από την εξαιρετική σεζόν την οποία πραγματοποίησε την περσινή αγωνιστική περίοδο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Πάολα Μιλιόγια, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, και να δούμε τι θα μας φέρει. Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Οι νέες προκλήσεις έρχονται και είμαστε όλοι έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε!».
____
____
Μεγάλη τερματοφυλακάρα η 39χρονη έμπειρη Φινλανδή τερματοφύλακάς μας! Καλή επιτυχία Πάολα!
Έμιλι Χέλμβαλ: Από την Serie A και τα περσινά 37 γκολ στην Κύπρο, στον ΠΑΟΚ Morris!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έμιλι Χέλμβαλ, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένη στη Σουηδία στις 12/07/1993, η Έμιλι Χέλμβαλ αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει ύψος 165cm.
Έκανε τα πρώτα της βήματα στην γενέτειρα χώρα της, περνώντας από διάφορες ομάδες, όπως οι Gammelstads IF, Lulea DFF, Notvikens IK, Pitea If, Alviks Ik, Halmstad BK και ASSI IF.
Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Σουηδίας, παίζοντας για την FL Fart της Νορβηγίας.
Τη σεζόν 2019-20 έκανε το πρώτο της μεγάλο βήμα, παίζοντας στην ιταλική Serie A, με τη φανέλα της Pink Bari. Στην Pink Bari έμεινε και την επόμενη σεζόν (2020-21), κατακτώντας το Κύπελλο Ιταλίας, με τις εμφανίσεις της να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου για το ιταλικό κλαμπ.
Η σεζόν 2021-22 την βρήκε και πάλι στην Ιταλία, αυτή τη φορά παίζοντας με την Sampdoria. Η Έμιλι Χέλμβαλ, όχι μόνο παρέμεινε στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το ιταλικό κύπελλο.
Την περσινή περίοδο έπαιξε στον, μόνιμο πρωταθλητή Κύπρου, Apollon Ladies, πετυχαίνοντας τον τρομερό αριθμό των 37 γκολ. Οι εμφανίσεις της και τα καθοριστικά γκολ τα οποία πέτυχε με την φανέλα του Apollon Ladies, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του «νταμπλ», ενώ κατέκτησε και το «Χρυσό Παπούτσι».
Πλέον, έρχεται στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προκειμένου με την εμπειρία της αλλά και την αδιαμφησβήτητη ποιότητα της, να τις βοηθήσει για το βήμα παραπάνω στο Champions League, και την διατήρηση των κεκτημένων στις εγχώριες διοργανώσεις.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έμιλι Χέλμβαλ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη που γίνομαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έμιλι!
____
____
Μεγάλη ενίσχυση και μεταγραφάρες στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, με στόχο την διάκριση και το βήμα παραπάνω στο Champions League.
Καλωσήρθε στις Ισόβιες Πρωταθλήτριες, η έμπειρη κίλερ επιθετικός από τη Σουηδία!
Μιλαμε για ΚΑΝΟΝΙ!
Αν βοηθήσει στα ευρωπαικά παιχνίδια θα είναι το ιδανικό...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"