Συγχαρητήρια στη Σύλια Κατεργιαννάκη για την ανανέωση και καλή σεζόν!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ η Ακίντα

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, η Έσε Ακίντα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με την Κενυάτισσα επιθετικό να αποχαιρετά τον κόσμο του Δικεφάλου, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμα της:
«Ω ΠΑΟΚΑΡΑ. Αγαπημένε μου ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Το γράφω αυτό με βαριά καρδιά ξέροντας ότι μου έδωσες τα πάντα στα τρία χρόνια παραμονής μου μαζί σου.
Από τη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα, δεν ήσουν τίποτα λιγότερο από θεαματικός στο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι. Από τους προπονητές, τους παίκτες και κυρίως τους φιλάθλους, ένιωσα ότι με εκτιμάτε όλοι.
Πραγματοποιήσατε το όνειρό μου να παίξω στο UEFA Women’s Champions League, με βοηθήσατε να κερδίσω το Golden Boot στην πρώτη μου σεζόν και το κυριότερο, διεκδικήσαμε την κυριαρχία στο Γυναικείο ποδόσφαιρο σε ολόκληρη την Ελλάδα για να θυμίσουμε στον κόσμο ότι είμαστε ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.
Αν και δεν τα πήγαμε καλά στις ευρωπαϊκές αποστολές, πιστεύω ότι βάλαμε καλύτερες βάσεις για τις μελλοντικές σταρ ώστε να ανεμίζουν τη σημαία του ΠΑΟΚ ακόμη ψηλότερα.
Δεν έχει σημασία πού θα πάω μετά σε αυτό το ταξίδι του ποδοσφαίρου, να ξέρεις ότι πάντα θα σε επευφημώ. Σ’ αγαπώ ΠΑΟΚΑΡΑ».
Πηγή: paok24.com
Βοήθησε με τα γκολ της, δεν ξέρω γιατί δεν παρέμεινε.
Καλή τύχη!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 2007 και με ύψος 172cm, προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στην γυναικεία ομάδα.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση μου και που θα συνεχίζω να φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ, διότι είναι τεράστια τιμή και δικαίωση για τους κόπους χρόνων. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη!».
Συγχαρητήρια στην Ηλέκτρα (την κόρη του Μίλαν) για την ανανέωση καλή επιτυχία στη νέα σεζόν!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μανίσα Καλιάν, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένη στην Ινδία στις 27/11/2001, η Μανίσα Καλιάν αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 179cm.
Έκανε το ντεμπούτο της στο ποδόσφαιρο γυναικών από την Σέθου, παίζοντας στην πρώτη κατηγορία του ινδικού πρωταθλήματος, τη σεζόν 2017-18. Αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες, η Μανίσα στην πρώτη της σεζόν αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες, πετυχαίνοντας δύο γκολ.
Στη συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία (2018-2022) στην Κεράλα. Στην τετραετία αυτή πέτυχε 22 γκολ σε 27 αγώνες, ενώ σε ομαδικό επίπεδο κατέκτησε δύο φορές το ινδικό πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε η πιο επιδραστική παίκτρια του πρωταθλήματος, ενώ την σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε ως η κορυφαία παίκτρια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, τη σεζόν 2020-21 ήταν η πιο επιδραστική Ινδή παίκτρια, ενώ την σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε ως η καλύτερη Ινδή παίκτρια.
Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές σεζόν (2022-23 και 2023-24) αγωνίστηκε στην Κύπρο, παίζοντας για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού. Σε 46 εμφανίσεις πέτυχε 16 γκολ, κατακτώντας παράλληλα δύο πρωταθλήματα Κύπρου, ένα κύπελλο Κύπρου και ένα σούπερ καπ Κύπρου. Μάλιστα, τη σεζόν 2022-23 συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος. Την περσινή σεζόν (2023-24) έγινε η πρώτη Ινδή η οποία σκοράρει στο UEFA Women's Champions League, πετυχαίνοντας γκολ απέναντι στην Σαμεγκρέλο, στη νίκη με 3-0.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Ινδίας, στην οποία μετράει 36 συμμετοχές και 9 τέρματα.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μανίσα Καλιάν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι τιμή μου να γίνομαι μέλος ενός μεγάλου Συλλόγου, με περήφανη ιστορία και παθιασμένους φιλάθλους. Το να φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο με γεμίζει με περηφάνια και αποφασιστικότητα».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μανίσα!
Έχει προδιαγραφές πολύ μεγάλης μεταγραφής. Καλώς ήρθε στον ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μορφούλα Κιουρεξίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Ελληνίδα αμυντικός, γεννημένη το 2007 και με ύψος 180cm, συνεχίζει στο ρόστερ των «Ισόβιων Πρωταθλητριών», για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, ύστερα από μία σεζόν όπου κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», ενώ κατέγραψες πολύτιμες συμμετοχές σε κομβικά παιχνίδια.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μορφούλα Κιουρεξίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω για τέταρτη χρονιά την ασπρόμαυρη φανέλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν. Εγώ από την μεριά μου, θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω για ακόμα μία πετυχημένη χρονιά για την ομάδα μας!».
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Συγχαρητήρια στη Μορφούλα για την ανανέωση. Πάμε δυνατά και φέτος!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εύα Κωνσταντινίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2008 και με ύψος 178cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στο ρόστερ των «Ισόβιων Πρωταθλητριών». Την περσινή περίοδο ήταν δανεική στις Ελπίδες Καρδίτσας, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και παίρνοντας πολύτιμο αγωνιστικό χρόνο στη Women's Football League.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Εύα Κωνσταντινίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχω να πάρω πολλά από αυτή την ομάδα, για το νεαρό της ηλικίας μου, και είμαι έτοιμη να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν. Να έχουμε μία καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς, και πολλές νίκες!».
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Ελληνίδα εξτρέμ, γεννημένη το 2001 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι απόλυτα χαρούμενη για την επέκταση συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι και να εκπροσωπώ τον Σύλλογο. Η στήριξη που λαμβάνουμε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και το προπονητικό επιτελείο, και τις συμπαίκτριες μου, για τη συνεχή εμπιστοσύνη και υποστήριξη τους. Διαβεβαιώνω πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, εντός και εκτός γηπέδου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Προχωράμε μπροστά, ωθώντας την ομάδα μας προς νέες επιτυχίες!».
Συγχαρητήρια σε Εύα και Κωνσταντίνα, για τις ανανεώσεις και καλή επιτυχία ΚΑΙ φέτος.
Αναμένουμε ανανέωση της Αρχηγού.
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Μαρία Γκούνη!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Γκούνη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Ελληνίδα διεθνής κεντρική αμυντικός, γεννημένη το 2004 και με ύψος 172cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα την άκρως πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του περσινού «νταμπλ».
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Γκούνη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για ακόμα μία χρονιά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι και η οικογένεια μου. Ανυπομονώ να βοηθήσω στους νέους στόχους της ομάδας μου, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα, κρατώντας την ομάδα στην κορυφή, εκεί όπου έχει συνηθίσει να βρίσκεται!».
Έβδομη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Μαρία Μήτκου!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μήτκου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Ελληνίδα διεθνής αμυντικός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ύστερα από, μία ακόμα, πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Μήτκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επέκταση συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, και πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογο!».
Συγχαρητήρια στις δύο Μαρίες για τις ανανεώσεις. Καλή επιτυχία στις Ισόβιες Πρωταθλήτριες και φέτος!