Ενίσχυση στην περιφέρεια με την «εκρηκτική» Μαριάνα Αζεβέδο για τον ΠΑΟΚ mαteco!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαριάνα Αζεβέδο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένη στη Πορτογαλία στις 20/07/1998, η Μαριάνα Αζεβέδο αγωνίζεται στη περιφέρεια και έχει ύψος 166cm.
Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από την Maiastars τη σεζόν 2007-08, παραμένοντας εκεί για δέκα χρόνια, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες.
Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Alavarium Love Tiles, στην οποία απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από τις διοργανώσεις της EHF, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο.
Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία στην Madeira SAD, κατακτώντας τόσο το Πρωτάθλημα Πορτογαλίας, όσο και το Κύπελλο, έχοντας σημαντική συνεισφορά.
Τη περσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ούσα η δεύτερη σκόρερ του ΑΕΣΧ στην Α1 με 63 γκολ σε 17 εμφανίσεις.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαριάνα Αζεβέδο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, ενός ιστορικού Συλλόγου, με εκπληκτική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του, και μεγάλη αναγνωσιμότητα στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε με φανταστική σεζόν με πολλούς τίτλους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε ο ΠΑΟΚ να τους πετύχει».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαριάνα!
____
____
Πήραμε Αζεβέδο λέμε !! Δυναμώνουμε πολύ στο χαντμπολ. Καλωσήρθε η Μαριάνα και καλή επιτυχία!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή φέτος!!
Δυναμώνει στο πίβοτ με Ζάνα Μπουλάτοβιτς ο ΠΑΟΚ mαteco!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ζάνα Μπουλάτοβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένη στο Μαυροβούνιο στις 14/02/2002, η Ζάνα Μπουλάτοβιτς αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 186cm.
Ξεκίνησε την καριέρα της από την HC Levale, ομάδα η οποία βρίσκεται στην Α' Εθνική Μαυροβουνίου, στην οποία μάλιστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, στην οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις, ούσα η πρώτη σκόρερ για την ομάδα της με 81 γκολ σε 16 εμφανίσεις στην Α1.
Είναι διεθνείς με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Μαυροβουνίου, έχοντας συμμετάσχει τόσο σε ευρωπαϊκά, όσο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ζάνα Μπουλάτοβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι ευχαρίστηση για εμένα να παίζω στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω και ανυπομονώ να πετύχουμε μεγάλα αποτελέσματα, να κατακτήσουμε τίτλους και να έχουμε μεγάλες επιτυχίες τη νέα σεζόν!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ζάνα!
____
____
Έχουμε δυναμώσει πολύ και συνεχίζουμε να δυναμώνουμε κι άλλο!!
Καλωσήρθες Ζάνα!
Πολύ δυνατή κίνηση!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η Μαυροβούνια πίβοτ, γεννημένη το 1995, με ύψος 182cm, θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στον Πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ mαteco.
Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Milica Grbavcevic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι χαρούμενη που μένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου για ακόμα μία σεζόν. Ελπίζω πως αυτή η νέα σεζόν θα μας δώσει πολλές νίκες, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».
Νομίζω ότι θα έχουμε φοβερή ομάδα φέτος, στο γυναικείο χάντμπολ!
Μπράβο στους ανθρώπους που τρέχουν το τμήμα.
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco για την Σαρλότ Χριστοφόρις!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Σαρλότ Χριστοφόρις, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η Ελληνογερμανίδα εξτρέμ, γεννημένη το 2002 και με ύψος 177cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας πλέον στην συλλογή της και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Σαρλότ Χριστοφόρις, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, για ακόμα μία σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν, και να έχουμε υγεία και επιτυχίες. Προσωπικά, είμαι έτοιμη να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο, να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της, και να πανηγυρίσουμε μαζί όλες τις επιτυχίες!».
____
____
Συγχαρητήρια για την ανανέωση! Viel Erfolg Σαρλότ!
Γωγώ Κουλούρη: Στον ΠΑΟΚ mαteco η πρώτη σκόρερ της περσινής Α1 Γυναικών!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Γωγώ Κουλούρη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένη στις 07/03/2003, η Γωγώ Κουλούρη αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 164cm.
Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από τον Φαίακα Κέρκυρας το 2011, παραμένοντας εκεί μέχρι και το 2017.
Στη συνέχεια ακολούθησε μία εξαετία στην ΑΕΠ Πανοράματος, στην οποία απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες, τόσο από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας στο EHF European Women's Cup.
Μάλιστα, την περσινή αγωνιστική περίοδο (2022-23) αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 106 τέρματα σε 38 εμφανίσεις.
Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ομάδας.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Γωγώ Κουλούρη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ανήκω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την Διοίκηση, όσο και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους τους οποίους θα θέσει η ομάδα!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γωγώ!
____
____
Καλωσήρθε στον ΠΑΟΚ ! Είναι απίστευτη η φετινή ενίσχυση του τμήματος Χάντμπολ Γυναικών! 👍
ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Η καλυτερη επιλογη.
Μπραβο στην ομαδα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Η ομάδα που φτιάχτηκε είναι 10 φορές καλύτερη από την περσινή...
Έκτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco για την Ευγενία Σαμολαδά!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευγενία Σαμολαδά, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Η Ελληνίδα ίντερ, η οποία αγωνίζεται και ως πίβοτ, γεννημένη το 2000 και με ύψος 180cm, συνεχίζει για έκτη χρονιά στους Πρωταθλητές Ελλάδος.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ευγενία Σαμολαδά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεχίσω για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ!».
Ακόμα μία δυνατή ανανέωση, στην πολύ δυνατή ομάδα των Πρωταθλητριών! Συγχαρητήρια!
EHF European Womens League: Με την γερμανική VfL Oldenburg στον πρώτο προκριματικό ο ΠΑΟΚ mαteco!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF, το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουλίου, η κλήρωση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF European Women's League, με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ mαteco.
Ο Δικέφαλος καλείται να αντιμετωπίσει την VfL Oldenburg από την Γερμανία, σε διπλούς αγώνες νοκ-άουτ, με στόχο την πρόκρισή του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του θεσμού.
Οι αγώνες, σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της EHF, είναι προγραμματισμένοι για τις 23-24 Σεπτεμβρίου, με τον επαναληπτικό να είναι στις 30 Σεπτεμβρίου ή 1 Οκτωβρίου.
Καλή επιτυχία!
____
____
Με γερμανική ομάδα έπεσαν στην κλήρωση οι γυναίκες. Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι, αλλά οι κοριτσάρες του χάντμπολ φέτος, είναι μεταγραφικά πολύ ενισχυμένες και μπορούν να προχωρήσουν στην Ευρώπη.
Καλή επιτυχία!
Δ. Πελεκίδης: «Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, διεκδικώντας όλες τις πιθανότητες πρόκρισης!»

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ Mαteco απέναντι στην VfL Oldenburg, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF European Women's League, μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής, Δημήτρης Πελεκίδης.
«Φέτος με την συμμετοχή της ομάδας στο EHF European Women's League, κάνουμε το παραπάνω βήμα. Αυτό κάνει το έργο μας εξ' αρχής πιο δύσκολο. Όσον αφορά την κλήρωση, έχει μικρή σημασία με ποια θα κληρωνόμασταν διότι όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Αντιμετωπίζουμε την VfL Oldenburg, η οποία τερμάτισε τέταρτη στο γερμανικό πρωτάθλημα. Σαφέστατα είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς θα συγκεντρώσουμε τις πληροφορίες μας ώστε να προετοιμαστούμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουμε. Όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να συμμετάσχει στο EHF European Women's League. Επίσης, θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς, ο κόσμος του ΠΑΟΚ να στηρίξει τα κορίτσια με δυναμική παρουσία στην Κοζάνη, όπου θα διεξαχθεί το εντός έδρας παιχνίδι!».
____
____
Στην Κοζάνη θα διεξαχθεί το εντός έδρας παιχνίδι, με την γερμανική ομάδα.