Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-...

Notifications
Clear all

[Closed] Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2 Match talk (3η αγωνιστική Sup.League)

64 Posts
8 Users
30 Reactions
299 Views
(@Anonymous 8)

Σιχαμερό σκουπίδι.

Posted : 02/09/2024 5:13 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Δεν ειναι μονο το γκολ που ακυρωνει καθως δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ φαουλ, αλλα και το οτι μας εκοψε 3 καθαρες φασεις που βγαιναμε στην κοντρα.

Αυτο που θελω να τονισω μιας και βρεθηκα χθες στο γηπεδο ηταν η ΦΟΒΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ!

Ουτε λεπτο δεν σταματησαμε να φωναζουμε και μεχρι το τελος πιστεψαμε οτι θα περναμε την νικη!

Κοντρα στον καθε αλητη που θελει ακομα μια χρονια ο ΠΑΟΚ να μην προχωρησει!

Ευτυχως που εχουμε τον Μακη ρε. Ειναι η ιδια προπαγανδα που ο Ιβαν ηταν χαλιφης.

Να ξερουν φετος δεν θα ξεμπερδεψουν ευκολα.

Μπραβο στον Καμαρα και σε ολη την ομαδα.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 02/09/2024 6:23 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Συμμορια κανονικη!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 02/09/2024 8:39 pm
nikolasf4
(@nikolasf4)
Prominent Member

Το λοιπόν επειδή πολλά γράφηκαν και πολλά δημοσιεύτηκαν.

1. Πηγαίνω στο γήπεδο του Ατρόμητου πολλά χρόνια.

2. έμενα από το 1998-2002 στα 500 μέτρα από το γήπεδο ενοίκιο και εκεί γεννήθηκε και η Κόρη μου. Από το 2003 και μετά πήγα Πετρούπολη

3. Ποτέ στο γήπεδο αυτό από όταν ο Η χαλκηδόνα το χρησιμοποίησε, σσ δεν υπάρχει πια ατρόμητος, δεν υπήρξε εχθρική στάση σε φιλάθλους του ΠΑΟκ οργανωμένους και μη... Οι φυσιολογικές αντεγκλήσεις τα συνθήματα και τα γαλλικά εννοείται ότι ανέκαθεν υπήρχαν μεταξύ οργανωμένων εκατέρωθεν στα φυσιολογικά επίπεδα/

4. Μέχρι εχθές το θεωρούσα το πιο φιλικό γήπεδο για να απολαύσω ποδόσφαιρο αλλά μάλλον κάτι χάλασε και σε αυτό δεν ευθύνονται οι ΠΑΕ αποκλειστικά ούτε η μία ούτε η άλλη αλλά άλλοι παράγοντες πιστεύω

5. Ακριβώς επειδή θεωρούσα φιλικό το γήπεδο επέλεξα να πάω μαζί με την κόρη μου και άλλους φίλους να δω το ματς από την θύρα 2 (παλιά πήγαινα στην 4)  και όχι με τους οργανωμένους στην θήρα 1... Αργότερα έμαθα ότι στην 1 έμπαινες χωρίς έλεγχο παρότι είχα εισιτήριο στην 2.2.

6. Άντεξα στους εκβιασμούς και τις παρεκκλίσεις των σεκιούριτι του Ατρομήτου να πάμε στην 1.1 αν μας δουν να πανηγυρίσουμε γκολ του ΠΑΟΚ ... Η αλήθεια είναι ότι γύρω μας υπήρχαν για πρώτη φορά πολλοί ανεγκέφαλοι ατρομητάδες που προκαλούσαν σε όλο το ματς... Εγώ πανηγύρισα τα γκολ διακριτικά αλλά μια παρέα δίπλα μου ξέφυγε πάντα δικαιολογημένα.

7. Ακολούθησε μικροσυμπλοκή και ένας ματατζής χεσμένος από φόβο ήρθε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να διώξει τους μη οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν εκτός γηπέδου. Στον πανικό του παραπάτησε και ξεκόλλησε το καρεκλάκι ακριβώς μπροστά μου.... Ο Ματατζής κανείς άλλος.

8, Συγνώμη για το σεντόνι αλλά όλα αυτά γίνανε στα 50 εκατοστά από εμένα και την κόρη μου ....δεν έγινε καυγάς και έχω και φωτογραφικό υλικό

Posted : 02/09/2024 10:26 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ !!

Στα σόσιαλ @nikolasf4 την κάνουν την τρίχα τριχιά. Και τα αναπαράγουν άνθρωποι, που γήπεδο βλέπουν μόνο από το πληκτρολόγιο.

Εγώ ακούω μόνο όσους ήταν αυτόπτες / παρόντες και τίποτα άλλο.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 02/09/2024 10:31 pm
m01can4 and nikolasf4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Η παρακάμερα του Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Posted : 02/09/2024 10:59 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα πουν για τις φάσεις.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 03/09/2024 10:06 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Όσο για το ματς του Περιστερίου, σημειώνει πως υπάρχει πράγματι επιθετικό φάουλ του Μπάμπα και ορθώς ακυρώνεται το γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ εξήγησε και την απόφαση του διαιτητή να μη γυρίσει πίσω και τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ατρόμητος.

ΣΟΥ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΓΑΛΛΙΑ...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 03/09/2024 10:29 am
Billysm-4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ο Γάλλος Κλάτενμπεργκ μοιράζει κρουασάν 🥐 για τα πρόβατα. Καλοφόρετος Μακούλη.

Posted : 03/09/2024 11:39 am
(@Anonymous 8)

Βρε και τον Σαραϊδάρη να έβαζε αρχιδια-τητή, αυτοί πάλι με το μέρος τους θα τον έπερναν. Μόνο αν οι αρχιδια-τητές έμεναν πίσω από την Αγία Βαρβάρα, υπήρχε μία μικρή πιθανότητα για 50–50.

Posted : 03/09/2024 12:07 pm
Bersekeros reacted
(@Anonymous 8)

Βρε και τον Σαραϊδάρη να έβαζε αρχιδια-τητή, αυτοί πάλι με το μέρος τους θα τον έπερναν. Μόνο αν οι αρχιδια-τητές έμεναν πίσω από την Αγία Βαρβάρα, υπήρχε μία μικρή πιθανότητα για 50–50.

Posted : 03/09/2024 12:07 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Αυτο ηταν το πρωτο μηνυμα για το τι θα επακολουθησει.

Δεν ηταν τυχαιο, και παρατηρητης τον εβγαλε λαδι και η γαλλιδα μαριονετα.

Φετος θα προσπαθησουν να μην φτασουμε καν κοντα στην δυαδα.

Αλλα λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο.

ΜΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΡΕ!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 03/09/2024 6:43 pm
Bersekeros reacted
(@Anonymous 8)

Γι αυτό παληκάρια μου λέω, ότι ένα πρωτάθλημα του Π.Α.Ο.Κ. ίσον με δέκα δικά τους.

Να μη μιλήσω για τα κύπελλα, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα παίξαμε στην Αττικοβοιωτία.

Τώρα όσον αφορά τον Μάκη, νομίζω ότι θα ακολουθήσει την πεπατημένη του πρεσβύτερου.

Posted : 03/09/2024 6:46 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Ετσι ακριβως.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 03/09/2024 7:06 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τις δύο ΠΑΕ για επεισόδια των φιλάθλων τους στο Περιστέρι.

Να δειτε που αργα η γρηγορα θα μας τιμωρησουν την εδρα!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 03/09/2024 10:47 pm
Page 4 / 5
Share: