Ντροπη Τελη, μας εφερε τετοιες "συμφορες" 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αποκάλυψη SDNA: Ανοιχτό παράθυρο για ένταξη του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα από τη σεζόν 2026-27!
Ο ΠΑΟΚ πληρεί πλέον ξεκάθαρα και τις δύο προϋποθέσεις και φαίνεται πως κυνηγά την απόλυτη υπέρβαση. Να βρεθεί δηλαδή άμεσα στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα. Αποκτώντας μία από τις wild cards που θα βγάλει προς «αγορά» η διοργανώτρια αρχή.
Ο ΠΑΟΚ έχει τα χρήματα να την αγοράσει και μαζί ανοίγει ακόμα περισσότερο την αγορά του ελληνικού μπάσκετ που παραμένει ο Νο1 πυλώνας στην Ευρωλίγκα σε επίπεδο τηλεοπτικών, εσόδων από χορηγούς, επενδύσεων και engagement.
Οι πρώτες συζητήσεις φαίνεται πως ήδη έχουν γίνει και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Magic Euroleague, άπαντες στην Ευρωλίγκα βλέπουν με θετικό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Εχει τεραστιο θεμα η Μονακο..Απο εκει και περα εγω γουσταρω ναουμε Σζομπαθελι και Μποσνα και ντερμπι με Λαυριο και Προμηθεα...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Για να δούμε.
Δεν μου αρέσει που το θέμα το έβγαλε το πορτοκαλί.
Θεωρώ ότι είναι εκ του πονηρού για να δημιουργηθούν προσδοκίες και μετά να φανεί σαν αποτυχία αν δεν κάτσει.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ο νέος CEO της Euroleague Τσους Μπουένο: “Δεν έχω συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να μπει στην Ευρωλίγκα – Ξέρω ότι έχουν μεγάλους στόχους”
Για το πόσες ελληνικές ομάδες θα αγωνίζονται στη EuroLeague του χρόνου: “Για τώρα δεν μπορώ να πω, δεν γνωρίζω καν το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με τα πρότζεκτ και τις νέες ιδιοκτησίες επειδή είναι πολύ ισχυροί και μπορούν να βάλουν πολλά στο τραπέζι.
Πιστεύω ότι πρέπει να το παρακολουθούμε αυτό από πολύ κοντά. Η ομάδα της EuroLeague είναι εκεί, κοιτάζει την κατάσταση, ερευνά την κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πω “θα είναι δύο ή θα είναι τρεις-τέσσερις”.
Για εμένα είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Γνωρίζω όμως ότι υπάρχουν μεγάλα πρότζεκτ, όπως ο ΠΑΟΚ, δεν το κρύβω αυτό. Είμαι χαρούμενος που υπάρχουν επενδυτές όπως στον ΠΑΟΚ που θέλουν να επενδύσουν στο μπάσκετ και να κάνουν πράγματα. Αλλά πρέπει να δούμε.
Αυτό συμβαίνει και με άλλους ιδιοκτήτες. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορούν να πάνε γρήγορα τα πράγματα, γιατί χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις κάποια πράγματα και να είσαι εκεί.
Οπότε, είναι υπόθεση με την υπόθεση. Έχει να κάνει με τις αλλαγές. Έχει να κάνει με το σύστημα της διεξαγωγής της διοργάνωσης. Υπάρχουν ομάδες που για διαφορετικές περιπτώσεις δεν θα είναι του χρόνου στη διοργάνωση. Οπότε θα εξετάσουμε ποια ομάδα είναι η επόμενη στη λίστα και ίσως να είναι ελληνική.
Πρέπει να κερδίσουν το EuroCup, εξαρτάται από αυτούς”.
Για το εάν το πιο πιθανό σενάριο είναι να συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ στο EuroCup του χρόνου και όχι στη EuroLeague: “Ναι, πρέπει να κατακτήσει πρώτα το EuroCup. Ζητωκραυγάστε για την ομάδα (αναφερόμενος στον κόσμο)”.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Στο NBA Europe θα παίξουμε πιστεύω.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Λιστα Forbes με τους ελληνες δισεκατομμυριουχους... Ο φτωχοπειναλας ο δικος μας ειναι πανω απο Λατση, Τσακο και υπολειπεται κατι ψιλα απο Προκοπιου, Μαρτινο και Οικονομου....Εψαξα και για τον Κοζακο αλλα δεν τον βρηκα...Μαλλον θα ειναι στην πρωτη 15αδα....
94. Βίκυ Σάφρα & Οικογένεια – $27,1 δισ. – Τραπεζικά, χρηματοοικονομικά & επενδύσεις
509. Μαρία Αγγελικούση – $7,5 δισ. – Ναυτιλία, logistics
567. Βαγγέλης Μαρινάκης & Oικογένεια – $7 δισ. – Ναυτιλία, ποδόσφαιρο, logistics
806. Γεώργιος Οικονόμου – $5,3 δισ. – Ναυτιλία, logistics
908. Γεώργιος Προκοπίου & οικογένεια – $ 4,7 δισ. – Ναυτιλία, logistics
972. Ανδρέας Μαρτίνος & οικογένεια – $4,4 δισ. – Ναυτιλία, logistics
1011. Αριστοτέλης Μυστακίδης – $4,2 δισ. – Εξορύξεις, εμπορεύματα (μέταλλα & μεταλλεία)
1108. Σπύρος Λάτσης & οικογένεια – $3,9 δισ. – Τραπεζικά, ναυτιλία (Διαφοροποιημένες δραστηριότητες)
1189. Παναγιώτης Τσάκος & οικογένεια – $3,6 δισ. – Ναυτιλία, logistics
1504. Φίλιππος Νιάρχος – $ 2,8 δισ. – Συλλογή έργων τέχνης (διαφοροποιημένες δραστηριότητες)
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Θα τους πάει όλους πίπ@, κ@λο και εμπλοκή.
Πώς το είπε ο Ιταλός; Αγάλι, αγάλι, γίνεται η αγουρίδα μέλι.
Χαρούμενους τους βλέπω τους παίκτες...
Εικόνα "βεντούζα" στον πάτο τους, για τους ξινισμένους υπαλλήλους.
Σχεδον διπλα μου ηταν.
Πως τους αφησαν και πηγαν και δεν τους εβαλαν φρενο?
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Θα τους κλάσουν μια μάντρα...
Τεό ποιος είσαι; Αυτός με τα γυαλιά πίσω από τον Ζαφ;
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Οχι καθεται πιο δεξια, δεν φαινεται.
Αλλα γουσταρα πολυ την φαση που τους χαιρετησε και καθισαν πισω του.
ΓΚΑΒΛΑ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Αίτημα του ΠΑΟΚ για μόνιμη άδεια συμμετοχής στη Euroleague
Η διοίκηση του Αριστοτέλη Μυστακίδη επιδιώκει είσοδο στην κορυφαία διοργάνωση, με πιθανότητες αν προκύψουν κενές θέσεις στη νέα σεζόν.
αν σας λέγανε να ψηφίσετε τι θέλετε.
συμμετοχή στην γιουρολίγκ (που οι πιθανότητες έστω και για φαιλ φορ είναι μηδαμινές)
ή
συνέχεια στο ch bl / euro cup?
εγώ διαλέγω το δεύτερο μάγκες.
ας πάρουμε κάποια ευρωπαϊκή κούπα και πάμε μετά στην ευρωλίγκα που θα είμαστε κ πιό έτοιμοι ως μπάτζετ και μέγεθος.
έτσι το σκέφτομαι.
In my mind, the power i find
Μπορεί να εξελιχθεί έτσι ακριβώς και να πάμε μετά εκεί.
Πάντως κάποιος που ανέφερε ότι κλείσαμε ΜΠΑΜ μεταγραφή.