Βαγγέλης Μαργαρίτης...

Notifications
Clear all

Βαγγέλης Μαργαρίτης (Assistant GM)

54 Posts
7 Users
41 Reactions
1,078 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για 11η σεζόν στα ασπρόμαυρα!

Ο αρχηγός είναι εδώ. Και θα είναι μαζί μας για μία ακόμη χρονιά!

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2023-24. Για 11η χρονιά στα ασπρόμαυρα!!

Ρέκορντμαν συμμετοχών με τον ΠΑΟΚ, τα τελευταία 30 χρόνια. Έχει αγωνιστεί περισσότερες σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη εδώ και 40 περίπου χρόνια. Και το κοντέρ θα συνεχίσει να καταγράφει όλους εκείνους τους αριθμούς που συνιστούν ιστορικές επιδόσεις! Πρωτίστως όμως, με την μεστή και ουσιώδη παρουσία του εντός και εκτός παρκέ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα συνεχίσει να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για μία ακόμη σεζόν! Θα αποτελεί ταυτόχρονα και το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους αθλητές και όχι μόνο του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζουμε μαζί

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση Αρχηγέ! 

Καλή επιτυχία και φέτος!

Είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει και πάλι πολλά, στην προσπάθεια της ομάδος 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 23/06/2023 1:17 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Στο μπασκετ δεν ανοιχτει κανενα τοπικ αφου δεν γνωριζουμε ροστερ.

Σημερα μαθαμε τον πρωτο! 😊 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 23/06/2023 2:32 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Μαργαρίτης: «Με τον κόσμο να πετύχουμε τους στόχους μας»

Έτοιμος για την 11η του χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της ομάδας μας Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για τη νέα σεζόν και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προσπάθεια να γίνει κάτι καλό, τονίζοντας όμως και τις δυσκολίες που υπάρχουν για την επανάληψη της περσινής πορείας, αλλά και την σημασία της στήριξης του κόσμου σε όλα αυτά…

Στην αρχική του τοποθέτηση ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco τόνισε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους! Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά και αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς, η περίοδος προετοιμασίας, που είναι όμως και πολύ σημαντική παράλληλα. Πρέπει να ρίξουμε πάρα πολλή δουλειά, να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση, να ετοιμάσουμε την ομάδα, να βρούμε τη χημεία μας και να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ομάδα. Θέλουμε πάρα πολύ, να συνεχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε πέρσι. Αυτό, βέβαια, είναι πολύ δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα δώσουμε το 100% του εαυτούς μας, για να καταφέρουμε και φέτος, κάτι καλό. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, να είναι εδώ, να μας στηρίζει και να μας δώσει την ενέργεια που μας δίνει κάθε χρόνο, ώστε να καταφέρουμε και φέτος, να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για τη δική του παρουσία και το κίνητρό του είπε…

«Το δικό μου κίνητρο, δεν αλλάζει. Θέλω να είναι καλά το κορμί μου, να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όσο το δυνατόν περισσότερο και από εκεί και πέρα, με την εμπειρία μου να βοηθάω και τα νέα παιδιά, όσο περισσότερο μπορώ».

Για αυτά τα διαφορετικά που περιμένει από την ομάδα, τόνισε:

«Αν συγκριθούμε με την περσινή χρονιά, φέτος έχουμε πιο πολλά έμπειρα παιδιά. Οπότε, θεωρητικά, θα είμαστε πιο γρήγορα σε ένα καλό επίπεδο, με βάση την εμπειρία που έχουμε. Όπως φάνηκε πέρσι στην αρχή της σεζόν, σε ένα εντός έδρας παιχνίδι με τη Dijon, το οποίο χάθηκε στο τέλος, αν είχαμε παίξει περισσότερο και είχαμε μεγαλύτερη εμπειρία, θα είχαμε κερδίσει. Φέτος, θεωρώ ότι θα το αποφύγουμε αυτό και μπορούμε να είμαστε πιο γρήγορα, σε καλύτερο επίπεδο».

Για το γεγονός ότι έχουν βελτιωθεί όλες οι ομάδες, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να επαναληφθεί αυτό που κάναμε πέρσι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε από την περσινή μας βάση. Το τι κάνουν οι άλλες ομάδες, προσωπικά δεν το κοιτάω. Κοιτάω την ομάδα μου και όπως τα καταφέραμε και πέρσι, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και φέτος. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για να τα καταφέρουμε».

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου, λέγοντας: «Έχουμε τις απουσίες, αλλά υπάρχουν καταξιωμένα παιδιά, που έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν. Έχω θετικές σκέψεις γι’αυτήν την ομάδα και ελπίζω να καταφέρει ότι καλύτερο μπορεί».

____

____

Τα Εισιτήρια Διαρκείας είναι περίπου 1000.

Μακάρι να φτάσουν μέχρι το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος στον διπλάσιο αριθμό.

Posted : 21/08/2023 9:14 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ξεφτίλα....

Ποιον κόσμο ρε?

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 22/08/2023 7:12 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco Βαγγέλης Μαργαρίτης «έγραψε» στην Κωνσταντινούπολη, την 100ή συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ομάδα μας!

Μόνο δύο παίκτες έχουν παίξει περισσότερα ευρωπαϊκά ματς με τον ΠΑΟΚ. 
Ο Μπουντούρης με 127 και ο Μπάνε με 115 (ο Μπαλογιάννης έχει επίσης 100).

Posted : 19/10/2023 10:35 pm
m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Θα σπάσει το ρεκόρ και εκεί θα παραμείνει.

Δύσκολα θα υπάρξει άλλος στο μέλλον να το κάνει...

Posted : 20/10/2023 3:53 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πανηγύρισε σήμερα τη 200ή νίκη του ως παίκτης του ΠΑΟΚ, στην 394η συμμετοχή του.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θέλει πλέον 11 αγώνες για να φτάσει στη 2η θέση της λίστας συμμετοχών όλων των εποχών και έναν ακόμα για να ξεπεράσει τον καλαθοσφαιριστή που αναφέρει η FIBA ως «13». Για την πρώτη θέση του Νίκου Μπουντούρη, χρειάζεται 421 συμμετοχές.
Σήμερα μπήκε στη δεκάδα των Ευρωπαίων σκόρερς, ξεπερνώντας τον Τζον Κόρφα. Έφτασε τους 613, δύο λιγότερους από τον Γιώργο Μπαλογιάννη.

Πηγή: Ασπρόμαυρη Βίβλος

Άντε μπράβο! Καιρός είναι να ξεπεράσει τον ''13''.

Posted : 17/11/2023 12:41 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Χρόνια Πολλά στον αρχηγό μας που έχει σήμερα τα γενέθλια του!

Happy Birthday 😀 

Posted : 05/12/2023 12:11 pm
teododo reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Χρόνια Πολλά αρχηγέ !!

Posted : 05/12/2023 2:25 pm
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Χρονια πολλα Αρχηγε με υγεια!

Posted : 05/12/2023 5:26 pm
(@Anonymous 8)

Χρόνια πολλά και καλά παντοτινό διαμάντι.!!

Posted : 05/12/2023 5:58 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Οι ευχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δια στόματος του αρχηγού:

Καλά Χριστούγεννα & καλές γιορτές από τον αρχηγό μας και από όλους εμάς 🎄🎅🏻🎁
«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ’ όλα. Αυτές τις μέρες πάντα θέλω να είμαι μαζί με την οικογένεια μου, να περνάω μαζί τους όλες αυτές τις στιγμές. Το πιο σημαντικό είναι αυτές τις μέρες που έχουμε και περισσότερο χρόνο να τις περνάω μαζί τους. Ο γιος μου περιμένει δώρο από τον Άγιο Βασίλη, από τον μπαμπά του, τη μαμά του, τη γιαγιά του, τους θείους του, από παντού περιμένει δώρο. Ζει κι αυτός το όνειρο όλων τον παιδιών με τον Άγιο Βασίλη. Η αλήθεια είναι ότι με τις καταστάσεις που περνάμε και στην Ελλάδα, αλλά και σ’ όλη τη γη, αυτό που θέλω είναι υγεία στην οικογένεια μου και σε όλο τον κόσμο. Να μπορούμε να ζούμε τέτοιες στιγμές όπως είναι τα Χριστούγεννα και οι γιορτές» είναι το μήνυμα του Μαργαρίτη.

Posted : 25/12/2023 1:41 pm
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Δυστυχώς χάσαμε, ενώ ελέγχαμε για μεγάλο διάστημα. Ήμασταν για 35' πάνω. Στο τέλος η άμυνα πάνω στον Τολιόπουλο ήταν λάθος, έβαλε μεγάλα τρίποντα». 

Για την αποβολή του στο τέλος: «Θεώρησα ότι μου έγινε φάουλ, αντέδρασα υπερβολικά και δέχθηκα την τεχνική ποινή και αποβλήθηκα».

Και κατέληξε:«Κοιτάμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να μπούμε στην εξάδα, θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε για να μπούμε στην εξάδα

Το καταλαβαμε ,αστο!

Posted : 16/02/2024 12:39 am
Bersekeros and nikolasf4 reacted
(@Anonymous 8)

Κοιτάξτε να σώσετε την ομάδα γιατί θα πέσουν κεφάλια.

Posted : 16/02/2024 12:46 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Αφού είδα 40 χρονών άνθρωπο να κάνει ντρίμπλα στο...3πόντο, τι άλλο θέλω?

Posted : 16/02/2024 7:34 am
teododo and Bersekeros reacted
Page 1 / 4
Share: