Και οσο παει ανεβαινει.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
20 ποντους ο παικταρας με 4/8 τριποντα!
Μέχρι το τέλος το πάλευε. Μπράβο του. Είναι μαχητής και παλίκαρος.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αξιόπιστος.
Θα πάρει σουτ και έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι εύστοχος...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
13 ποντους με 3/5 τριποντα στο πρωτο ημιχρονο με την Μπενφικα.
ΠΟΥΛΕΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
20 ΠΌΝΤΟΥΣ και 1ος σκόρερ στην νίκη επί της Μπενφίκα....
ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!

«Το πιο σημαντικό ήταν η άμυνα μας. Μπορέσαμε να τους σταματήσουμε, είχαν πολλά επιθετικά ριμπάουντ, κάναμε πολλά λάθη, αλλά η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλους στόχους, θέλουμε να τους πετύχουμε και πρέπει να παίξουμε την ίδια άμυνα και ακόμα καλύτερα»
Για την πρωτιά μετά από τέσσερις αγωνιστικές και αν ήταν κάτι που το περίμενε η ομάδα:
«Το πιστεύαμε από την αρχή, έχουμε καλή ομάδα. Δεν το περίμεναν πολλοί να είμαστε τόσο ψηλά σε αυτό το σημείο, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και συνεχίζουμε».
Για τη δική του εμφάνιση:
«Είχαν προβλήματα στο διάβασμα των σκριν και αυτό ήταν καλό για μένα. Είχαμε πολύ καλό πλάνο που το εκτελέσαμε, που μου έδωσε τη δυνατότητα να πετύχω καλάθια. Παρότι εγώ τιμώρησα την άμυνα ήταν μία ομαδική δουλειά, οι συμπαίκτες μου έδιναν τη μπάλα κι εγώ ευστόχησα»
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΨΕ, θα τους μεινει αξεχαστος!
Γ@μησε την Μπενφίκα ασάλιωτα ο παιχταράς!

Νικητης στα τριποντα ο παικταρας!
Μπράβο του...
Τους ξεκ@λιασε όλους η παικτούρα.
Μπράβο !!
Απο τοτε που κερδισε τα τριποντα, εχει ..........3/17! 🤪 🤪
Μας τον ''ματιάσανε'' τον παίκτη οι Αθηνέζοι, εκεί στο διαγωνισμό τριπόντων....
Ζήτησε να φύγει ο Μπελιάουσκας και δεν ακολουθεί την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με το γαύρο.
Το νέο θέμα έχει να κάνει με τον Λορίνας Μπελιάουσκας, ο οποίος δεν αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την πολύ δύσκολη αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ 3), αφού μετά από συζήτηση που είχε με τον Φώτη Τακιανό, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, ζητώντας να αποχωρήσει!
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με το Λιθουανό, αφού ανάλογες σκέψεις είχε εκφράσει και πριν λίγο καιρό, ενώ δεν έκανε γνωστό προς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αν έχει βρει κάποια άλλη ομάδα και έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει εκεί.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπελιάουσκας θα αποτελέσει παρελθόν, έχοντας 8.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 36.7% στα σουτ τριών πόντων στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League και ο Φώτης Τακιανός, κινείται ήδη για παίκτη, μετά την αντικατάσταση του Κένταλ Σμιθ, από τον Μαρκίς Τάουνς…
Πηγή : paok24.com
Και εμείς αναρωτιόμασταν γιατί έχει τέτοια αγωνιστική πτώση, μετά το βραβείο στο διαγωνισμό 3 πόντων.
Η ομάδα μάλλον έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.