Ειδήσεις για το Han...

Notifications
Clear all

Ειδήσεις για το Handball

117 Posts
6 Users
14 Reactions
2,630 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Στο «τιμόνι» του Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ ο Μπάμπης Ανανιάδης!

&w=960&h=650&zc=1" alt="paok" data-lightbox="cat1" data-title="paok_1" />

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Μπάμπη Ανανιάδη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Γεννημένος στις 29/07/1986, ο Μπάμπης Ανανιάδης αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών ενόψει της νέας σεζόν. 

Πρόκειται για έναν προπονητή με εμπειρία και όρεξη για πολύ δουλειά, και ο οποίος έχει αποδείξει την ικανότητα του και τις αρετές του στο κομμάτι της προπονητικής. 

Από το 2021 έως το 2025, ήταν στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πετυχημένη πορεία της ομάδας σε όλη αυτή την τετραετία. 

Αποκορύφωμα, ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών τη σεζόν 2021-22 με την ομάδα της Πυλαίας, στο οποίο έχει μεγάλη συμβολή ως μαέστρος αυτής της επιτυχίας. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μπάμπης Ανανιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για εμένα, η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη χρονιά, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία επαγγελματική πρόκληση. Είναι μεγάλη τιμή και μοναδική ευκαιρία να συμβάλλω στην εξέλιξη ενός τόσο ιστορικού Σωματείου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας οργανισμός με βαριά ιστορία, πιστούς φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα με πάθος και αφοσίωση. 

Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη είναι η θέλησή μου να βοηθήσουμε τον Σύλλογο να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτή τη σημαντική επέτειο των 100 χρόνων. Η φετινή χρονιά αποτελεί για όλους μας ένα ιστορικό σταθμό στην πορεία του Συλλόγου. Μαζί με τους παίκτες, τους συνεργάτες και τους φιλάθλους, θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε τη δική μας σφραγίδα στην ιστορία του Συλλόγου. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια ομάδα που να εμπνέει, να παλεύει και να αγωνίζεται με πάθος και με αποφασιστικότητα. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μπάμπη!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 18/06/2025 9:40 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Μακαρι να τα καταφερει!

Posted : 18/06/2025 9:42 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Στο πλευρό του Μπάμπη Ανανιάδη ο Απόστολος Παλάσκας τη νέα σεζόν!

Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον Απόστολο Παλάσκα, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Ο Απόστολος Παλάσκας θα είναι στο πλευρό του Μπάμπη Ανανιάδη την ερχόμενη σεζόν, βοηθώντας από την σκοπιά του στην επίτευξη των στόχων. 

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πλούσια συνεισφορά στο τμήμα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ως αθλητής, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας του τμήματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε πρωταθλήματα και κύπελλα. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Απόστολος Παλάσκας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτή την θέση. Είναι τιμή και ευθύνη για μένα να βοηθήσω τον Σύλλογο να φτάσει εκεί που του αξίζει και που θέλει ο κόσμος. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα μπορέσει σταδιακά να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Προσωπικά για εμένα, αποτελεί κίνητρο να έχουμε επιτυχίες που θα είναι ακόμα μεγαλύτερες απ' αυτές που είχαν σαν αθλητής στην ομάδα, και να αφήσω το στίγμα μου και από την θέση αυτή. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες, και παράλληλα πολλούς τίτλους σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια ιστορίας του». 

Posted : 18/06/2025 10:09 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Νίκος Νικολαΐδης: Παρών ο αρχηγός στα 100 χρόνια!

Ο ΠΑΟΚ. και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Νικολαΐδη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, γεννημένος το 1992 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα ασπρόμαυρα, σε μία ιστορική αγωνιστική χρονιά για τον Σύλλογο. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό που τα 100 χρονιά του Συλλόγου θα είμαι εκεί. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να φέρουμε έναν τίτλο στην ομάδα». 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 21/06/2025 11:21 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Μπάμπης Δομπρής!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μπάμπη Δομπρή, για την της αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Ο Έλληνας διεθνής πλέιμεϊκερ, γεννημένος το 1994 και με ύψος 186cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μπάμπης Δομπρής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Πιστεύω πολύ στο νέο πρότζεκτ της ομάδας και ήθελα να είμαι μέρος σε αυτή την αλλαγή σελίδας του τμήματος χάντμπολ του Συλλόγου. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως φέτος ο κόσμος θα δει πολύ ωραία πράγματα από το τμήμα και εμείς θα τα αφήσουμε όλα στο γήπεδο για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις κορυφές που ανήκει!». 

Posted : 22/06/2025 4:58 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Μανώλης Λαδάκης!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μανώλη Λαδάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Ο Έλληνας ίντερ, γεννημένος το 1996 και με ύψος 197cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μανώλης Λαδάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ, για ακόμα μία χρονιά. Είναι μία σημαντική χρονιά για τον Σύλλογο, τα 100 χρόνια, και γι' αυτό το λόγο θέλουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Σε μία τόσο σημαντική σεζόν που έρχεται θα ήθελα να έχουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας και όλοι μαζί να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Καλή σεζόν σε όλους, χωρίς τραυματισμούς!».

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 25/06/2025 10:06 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μπάτζιος!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Μπάτζιο, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Ο Έλληνας πίβοτ, γεννημένος το 1999 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Μπάτζιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τρίτη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και εγώ παρών στα 100 χρόνια της ομάδας. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη τίτλους σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ!».

Posted : 25/06/2025 10:40 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Παπαβασίλης!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Παπαβασίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Γεννημένος στις 31/07/2000, ο Γιώργος Παπαβασίλης αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και έχει ύψος 182cm. 

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ από τα τμήματα υποδομής της ΧΑΝΘ το 2009, και έπαιξε εκεί έως το 2014. 

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο τμήμα Παμπαίδων του ΠΑΟΚ, όπου έμεινε έως το 2016. 

Η τριετία (2016-19) τον βρήκε στην ΧΑΝΘ, όντας πλέον μέλος της ανδρικής ομάδας, με πολύ καλές εμφανίσεις σε νεαρή ηλικία. 

Τη σεζόν 2019-20 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για την ανδρική ομάδα του Δικεφάλου. Στον ΠΑΟΚ έμεινε και την επόμενη σεζόν (2020-21), συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην πετυχημένη πορεία της ομάδας εκείνη την σεζόν. 

Η επόμενη τετραετία (2021-2025) τον βρήκε στον ΟΣΦΠ, εκεί όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, και συνέβαλλε τα μέγιστα σε όλες τις επιτυχίες. Μάλιστα, τη σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε MVP τόσο της Handball Premier, όσο και των τελικών. Παράλληλα, τις σεζόν 2021-22, 2022-23 και 2023-24 αναδείχθηκε ο καλύτερος αριστερός εξτρέμ της Handball Premier. 

Είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας ανδρών της χώρας μας, έχοντας μάλιστα σημαντικό ρόλο στο ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Παπαβασίλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα χρόνια. Είμαι αισιόδοξος για το νέο πρότζεκτ της ομάδας και πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και πίστη στο πλάνο του προπονητή, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στις κορυφές όπου και ανήκει. Εύχομαι να έχουμε μία όμορφη σεζόν, μακριά από τραυματισμούς και να δώσουμε στον Κόσμο του ΠΑΟΚ πολλές χαρές, αυτή την ξεχωριστή σεζόν των 100 χρόνων!». 

Καλώς ήρθες πίσω, Γιώργο! 

Posted : 27/06/2025 11:36 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Ελευθεριάδης!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Ελευθεριάδη, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.

Γεννημένος στις 22/08/2001, ο Γιώργος Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως πλέι μέικερ, και έχει ύψος 189cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αμύντα Αμυνταίου.

Στα 14 του χρόνια κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Τα δύο επόμενα χρόνια κατέκτησε το Πρωτάθλημα στις κατηγορίες παίδων και εφήβων με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ είχε και ενεργό ρόλο στην ανδρική
ομάδα του Φιλίππου.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20, πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας σε νεαρή ηλικία πολλές εμφανίσεις στην Handball Premier.

Την επόμενη σεζόν, 2020-21, αγωνίστηκε στον Φαίακα Κέρκυρας, κάνοντας καλές εμφανίσεις, ωστόσο η χρονιά «χτυπήθηκε» από την πανδημία, τελειώνοντας άδοξα.

Την σεζόν 2021-22, ο Γιώργος Ελευθεριάδης επέστρεψε και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά για τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τις εμφανίσεις του.

Η σεζόν 2022-23 τον βρήκε και πάλι στον ΠΑΟΚ, στην δεύτερη θητεία του στον Δικέφαλο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. 

Στον ΠΑΟΚ έμεινε και την επόμενη σεζόν (2023-24), φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στο Final-4 της Χαλκίδας, έχοντας μάλιστα και σημαντική συμβολή. 

Την περσινή σεζόν (2024-25) αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΓΑΣ Κιλκίς, κάνοντας μία πολύ καλή σεζόν με 88 γκολ σε 21 εμφανίσεις στην Handball Premier. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, τη σεζόν που συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας του. Ευχαριστώ την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πανηγυρίσουμε ξανά όλοι μαζί τίτλους. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς, και με πολλές επιτυχίες!». 

Καλώς ήρθες και πάλι Γιώργο!».

Posted : 28/06/2025 8:24 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός ίντερ, γεννημένος το 1999 και με ύψος 195cm, συνεχίζει στα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί σεζόν και τέταρτη συνολικά. 

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά, μια χρονιά μάλιστα ιδιαίτερη αφού ο Σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Είναι τιμή για μένα να φοράω αυτή τη φανέλα σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στο γήπεδο, να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί και να δώσουμε χαρές στον κόσμο του ΠΑΟΚ που πάντα είναι δίπλα μας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας!».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/06/2025 6:51 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ομάρ Μοκχτάρ: Στον ΠΑΟΚ ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ομάρ Μοκχτάρ, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Γεννημένος στην Αίγυπτο στις 19/06/1997, ο Ομάρ Μοκχτάρ αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 190cm. 

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χάντμπολ το 2011 από την Αλ Αχλί, στην οποία έμεινε έως το 2018, πραγματοποιώντας εξαιρετικές σεζόν οι οποίες συνέβαλλαν τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία του συλλόγου. 

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία τετραετία (2018-2022) στην Αλ Τζαζίρα, όντας ένα από τα καλύτερα πίβοτ του αιγυπτιακού πρωταθλήματος. 

Η επόμενη τριετία (2022-25) τον βρήκε στην Σμόχα, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις, με σταθερά καλή απόδοση. 

Είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών Αιγύπτου, συμμετέχοντας σε μεγάλες διοργανώσεις, τόσο σε Παναφρικανικό επίπεδο, όσο και σε Παγκόσμιο. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Μοκχτάρ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να αγωνιστώ μπροστά σε αυτόν τον καταπληκτικό κόσμο που βλέπω στα βίντεο. Η σεζόν θα είναι ξεχωριστή, καθώς ο Σύλλογος θα γιορτάσει τα 100 του χρόνια, οπότε θα παλέψουμε για διακρίσεις και τίτλους». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ομάρ!

Posted : 01/07/2025 11:26 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ηρθε ο ΦΑΡΑΩ 

Posted : 01/07/2025 11:28 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ήρθε ο Σικαμπάλα του χάντμπολ. Ο Φαραώ της χειροσφαίρισης. 

Ο Μαγκντί Ντολμπά και οι αδερφοί Χασάν (Χοσάμ και Ιμπραήμ) του ΑΣ. 

Ο Μέγκαχεντ του κλειστού της Μίκρας.

Το βίντεο με τις πυραμίδες της Γκίζας είναι ΕΠΟΣ!!

Posted : 01/07/2025 11:30 pm
The People reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Άρσιτς!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ιγκόρ Άρσιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Γεννημένος στην Σερβία στις 19/10/1989, ο Ιγκόρ Άρσιτς αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 190cm.

Ο Ιγκόρ Άρσιτς έχει αγωνιστεί στις σέρβικες, Napredak και HC Radnicki, με την τελευταία να του προσφέρει τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αγωνίστηκε και στο SEHA League. Στη συνέχεια της καριέρας του, φόρεσε και τις φανέλες των HC Pelister και Rabotnik, από τα Σκόπια.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, απέκτησε την πρώτη του επαφή με το ελληνικό πρωτάθλημα όταν και υπέγραψε στον Διομήδη Άργους. Την επόμενη αγωνιστική σεζόν, 2018-19, υπογράφει στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Η σεζόν 2019-20, τον βρίσκει στην ΑΕΚ, με τις εμφανίσεις του να συμβάλλουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική χρονιά (2020-21) πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ. Στην σεζόν εκείνη, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πετυχημένη πορεία της ομάδας, με την συμμετοχή της τόσο στον τελικό κυπέλλου, ύστερα και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η σεζόν 2021-22 τον βρήκε στο Ισραήλ, παίζοντας με τη φανέλα της Hapoel Ashdod.

Την επόμενη διετία (2022-24) επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Την περσινή περίοδο (2024-25) αγωνίστηκε στα Σκόπια, με τη φανέλα της Tikves 2014, συμμετέχοντας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος αλλά και στο EHF European Cup.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ιγκόρ Άρσιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη, και πάλι. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση την προσφορά του Συλλόγου, καθώς νιώθω πολύ οικεία εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και οι νέες προκλήσεις. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα λέμε στο γήπεδο!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ και πάλι, Ιγκόρ!

Posted : 02/07/2025 10:38 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Δυνατος τερματοφυλακας!

Posted : 02/07/2025 10:57 pm
Page 7 / 8
Share: