Ευτυχως που απαλλαγηκαμε γρηγορα απο το παλτο...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Στους Μόνστυρς ανακοινώθηκε προπονητής ο Μαλεζάς,τον οποίο μάλλον είχανε stand-by για ΠΑΟΚ.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Οποτε τελειωνουμε τη χρονια με τον πολυνικη προπονητη μας απο τη Ρουμανια...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Σιγα ρε Μπενκεπαουερ 🤣
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ο κάθε πουθενάς ποδοσφαιριστάκος, που του φταίει η άτιμη η κοινωνία που τον αδικεύει και όχι ο εαυτός του.
Αντί να λέει και ευχαριστώ που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τιναφτοί ρε;
Βγάζω φλύκταινες με όσους τους φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι, ποτέ δεν φταίνε αυτοί για κάτι και έχουν την εντύπωση ότι τους αδίκησαν. Αντί να αποδεχτούν τη μετριότητά τους, νομίζουν ότι είναι ξεχωριστοί.

Ο Τζίμας που ξεκίνησε βασικός στο χθεσινό παιχνίδι με την Άστον Βίλα, πάτησε άσχημα το πόδι του στο χορτάρι μετά από μαρκάρισμα στον Πάου Τόρες και η πρώτη εξέταση στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ζημιά στον χιαστό.
Πλέον στην Μπράιτον βρίσκονται εν αναμονή του δεύτερου απεικονιστικού ελέγχου στο γόνατο του νεαρού άσου, ελπίζοντας να δείξει κάτι διαφορετικό.
Περαστικά και δύναμη στον Τζίμα.
«Ας πούμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η εμπειρία στην οποία έμεινα περισσότερο: πέρασα έξι χρόνια εκεί. Κατέκτησα ένα πρωτάθλημα, στην πραγματικότητα δύο μέσα στο γήπεδο, αν και το ένα μας αφαιρέθηκε, και τρία Κύπελλα, φτάνοντας να παίξω και σε πέντε τελικούς».
Η σχέση οπαδών-ομάδας στον ΠΑΟΚ ξεπερνάει τη λογική, κάτι που συγκρίνεται μόνο με το τι συναντάει κανείς στη Νάπολη: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος, ίσως αυτός με τον οποίο έχω δεθεί περισσότερο. Έχει απίστευτο κόσμο, όπως δεν έχω δει πουθενά αλλού: γι' αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι ζωή και καταφέρνουν να το μεταδίδουν και στους παίκτες. Στην αρχή ίσως δεν το είχα καταλάβει, αλλά με τον καιρό, ως παίκτης, γίνεσαι κι εσύ οπαδός του ΠΑΟΚ. Είναι ένα μοναδικό πάθος, που το έχω δει ίσως μόνο στη Νάπολη, αλλά εκεί πιστεύω ότι είμαστε σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο».
Η Θεσσαλονίκη έχει αγαπηθεί από πολλούς και διαφορετικούς παίκτες, με τον Ελ Καντουρί να μην αποτελεί εξαίρεση: «Είμαι πολύ δεμένος με αυτή την πόλη και αυτή τη χώρα, όπου πέρασα υπέροχα. Mια πανέμορφη πόλη, με υπέροχους ανθρώπους και μια κουλτούρα που μοιάζει πολύ με τη δική μου, τη μαροκινή, αλλά και με εκείνη της Νάπολης, όπου πάντα ένιωθα άνετα».
Όσο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε παρά μόνο θετικά σχόλια να πει: «Πέρασα έξι χρόνια εκεί και είχα διάφορους προπονητές, τρεις συνολικά, αλλά με έναν συγκεκριμένα, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, γιο του διάσημου Μιρτσέα Λουτσέσκου, συνεργάστηκα για τέσσερα ή πέντε χρόνια. Για μένα ήταν σαν δεύτερος πατέρας: ακόμα και σήμερα έχουμε στενή σχέση, μιλάμε συχνά. Είναι μια σπάνια προσωπικότητα στο ποδόσφαιρο, με τεράστια καρδιά, ειλικρινής, μαζί του δημιουργήθηκε ένας πραγματικά ξεχωριστός δεσμός».
Πως όμως έχει μείνει στο μυαλό του Μαροκινού εξτρέμ ο ΠΑΟΚ ως τρόπος ζωής; «Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν εκεί και έπαιξαν και στις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι η ομάδα με την οποία έχω δεθεί περισσότερο στην καριέρα μου. Ίσως να μην το έδειχνα πάντα, γιατί δεν ήμουν ποτέ πολύ εκδηλωτικός με τους φιλάθλους, αλλά ο ΠΑΟΚ έγινε η ομάδα της καρδιάς μου, μαζί με την Μπαρτσελόνα, της οποίας είμαι μεγάλος οπαδός. Τον παρακολουθώ ακόμα και σήμερα, είναι μια ξεχωριστή ομάδα, και αν δεν τη ζήσεις από μέσα, δεν μπορείς πραγματικά να καταλάβεις τι σημαίνει».
Ενα παιχνιδι επαιζε, δυο ηταν εκτος.
Έφαγε ψωμάκι. Τουλάχιστον το εκτιμάει.
Ετσι ειναι.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια τουΠΑΟΚθρηνούν για τον θάνατο τουΣτέφανου Μπορμπόκη, ο οποίοςέφυγε από τη ζωήσε ηλικία 59 ετών μετά από γενναία και μεγάλη μάχη που έδωσε.
O Στέφανος Μπορμπόκης υπήρξε ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς επιθετικούς της γενιάς του, με έντονη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Γεννημένος στις 26 Σεπτεμβρίου 1966, έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΠΑΟΚ, όπου και καθιερώθηκε, όντας βασικό στέλεχος για πολλά χρόνια.
Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έπαιξε σε περισσότερα από 270 παιχνίδια έχοντας σκοράρει 40 γκολ. Το σημαντικότερο όλων ήταν επί της Μαλίν τη σεζόν 1991-92 στο Κύπελλο UEFA. Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (1-1) στην Τούμπα και ο Μπορμπόκης είχε σκοράρει το χρυσό γκολ της πρόκρισης στο Μαλίν στο 86ο λεπτό. Έκτοτε τον αποκαλούσαν «ήρωα του Μαλίν»...
Έπειτα από εννέα σεζόν στον Δικέφαλο συνέχισε την πορεία του σε Εδεσσαϊκό, Ηρακλή, Άρη και Απόλλωνα Καλαμαριάς, όντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα και των τεσσάρων μεγάλων συλλόγων της πόλης.
Σε διεθνές επίπεδο κατέγραψε 29 συμμετοχές και 6 γκολ με την Εθνική Ελλάδας, ενώ υπήρξε μέλος της ιστορικής Εθνικής Ελπίδων που έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1988 με αντίπαλο τη Γαλλία.
Μετά το τέλος της καριέρας του ακολούθησε την προπονητική, εργαζόμενος σε ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών.
Το 2015 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε βραβεύσει τον Στέφανο Μπορμπόκη για την προσφορά του στον σύλλογο. Ο ίδιος είχε παραλάβει την τιμητική φανέλα φανερά συγκινημένος γνωρίζοντας την αποθέωση απ' τον κόσμο του Δικεφάλου.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του Στέφανου Μπορμπόκη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών. Ο Στέφανος υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ με αφοσίωση, ήθος και συνέπεια, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ιστορία του συλλόγου και στις καρδιές μας.Ήρθε στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 16 ετών, έγινε επαγγελματίας και από το 1985 ως το 1994 φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα 274 φορές, πετυχαίνοντας 39 γκολ.Η σχέση του Στέφανου με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν απλά επαγγελματική. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, παρέμεινε δίπλα στον ΠΑΟΚ δείχνοντας ενδιαφέρον και αγάπη.Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Φτάνει ρε με αυτό το θανατικό στα 100 χρόνια...
Καλό ταξίδι Στέφανε 😪
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ενας παικτης που μας εβγαλε στους δρομους μικρα παιδια.
Ενα πολυ καλο παιδι χαμηλων τονων.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ. 😥
ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ρε κοίτα τι θυμήθηκα.
Όταν δούλευα στο Βόλο στα τέλη του '80 (νεαρός τότε), οι Βολιώτες συνάδελφοι με φώναζαν "Μπορμπόκη".
Καλό παράδεισο ρε Μπορμπόκαρε".
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!