Notifications
Clear all

Volleyball League 2025-26

126 Posts
6 Users
17 Reactions
873 Views
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Ακομα ενας τελικος.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 11/04/2026 5:34 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ερνάντεζ: «Ήθελα τον Παναθηναϊκό στους τελικούς για να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος»

«Ήθελα πολύ οι τελικοί να είναι εναντίον του Παναθηναϊκού. Είχα πολλές όμορφες στιγμές με τους συμπαίκτες μου εκεί και τους οπαδούς. Έχω φίλους εκεί. Είναι άνθρωποι που εκτιμώ πολύ.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξω ότι έκαναν λάθος για το κατά πόσο μπορώ να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδό μου για να κατακτηθεί το πρωτάθλημα.

Περιμένω από την ομάδα μου να έχει θάρρος, πάθος και ενέργεια. Φτάσαμε ως εδώ επειδή έχουμε την καρδιά των πρωταθλητών και πρέπει να αποδείξουμε την αξία μας σε κάθε παιχνίδι».

Για την προετοιμασία ενόψει του πρώτου τελικού: «Έχουμε ένα καλά εκπαιδευμένο τεχνικό επιτελείο, ο γυμναστής μας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για να μας κρατήσει σε εξαιρετική φόρμα και οι φυσιοθεραπευτές μας έχουν δουλέψει σκληρά για την αποθεραπεία για να μας κρατήσουν υγιείς. Χωρίς τη δουλειά τους, δεν θα είχαμε ανταποκριθεί σε όλο το πρόγραμμα.

Οι προπονητές και οι στατιστικολόγοι μας παρέχουν την τεχνική και τακτική προετοιμασία για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολα και η διοίκηση όσον αφορά τα ταξίδια και τα ξενοδοχεία πάντα αναζήτησε τις καλύτερες επιλογές. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται είναι να επικεντρωθούμε στο να παίζουμε βόλεϊ και να το κάνουμε καλά».

Για τους φιλάθλους στην Ελλάδα: «Κάτι πολύ σημαντικό για μένα ήταν ο σεβασμός και η αφοσίωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, ακόμη και εκτός Ελλάδας. Πήγαν σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες και μας υποστήριξαν, ακόμα και όταν χάναμε. Δεν έχασαν ποτέ την ελπίδα τους στην ομάδα μας.

Όσον αφορά εμένα προσωπικά, μου δίνουν πολλή δύναμη. Ένα πράγμα που αγαπώ παίζοντας στην Ελλάδα είναι οι οπαδοί, πρώτα στον Παναθηναϊκό και τώρα στον ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστώ πολύ για την τόση αγάπη και τον σεβασμό. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ»

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 14/04/2026 11:53 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Γιατι τον καιει να αποδειξει κατι στον πρασινο γαυρο?

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 14/04/2026 11:55 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ο καθένας έχει τα κολλήματά του. Πάρε το πρωτάθλημα και άσε τους να....κουρεύονται ρε συ Ερνάντεζ.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 14/04/2026 10:15 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ώρα τελικών! Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (18/04, 20:30)

Για τον πρώτο τελικό της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Μετς, το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 20:30, τον Παναθηναϊκό.

Η σειρά των τελικών ξεκινάει από την Αθήνα, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται για έβδομη φορά στην ιστορία του, διεκδικώντας το τέταρτο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος αφού προκρίθηκε επί του Μίλωνα στους ημιτελικούς, επικρατώντας στη Νέα Σμύρνη με 1-3 στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα, βρίσκει στον δρόμο του τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία της Volley League σε τελικούς πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βαλάντης Μαμάης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έφτασε η ώρα των τελικών. Περάσαμε ένα δύσκολο και απαιτητικό διάστημα στους ημιτελικούς, παιχνίδια τα οποία νομίζω ότι μας έκαναν ακόμα δυνατότερους, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι. Κάναμε έναν εξαιρετικό πέμπτο ημιτελικό σε μία δύσκολη έδρα, παίρνοντας πιστεύω δίκαια την πρόκριση στους τελικούς. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν πρώτο τελικό, κόντρα σ’ έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, μία ομάδα η οποία έχει ένα πολύ δυνατό σερβίς και θα παίζει μπροστά στον κόσμο της. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση, να κρατήσουμε την υποδοχή μας, και να τα δώσουμε όλα με στόχο τη νίκη, η οποία θα μας δώσει ένα μικρό προβάδισμα στην σειρά».

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
1ος Τελικός, Volley League ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ
20:30, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ HD)

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 18/04/2026 4:06 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Αν είμαστε καλοί στο μπλοκ και κυρίως στην υποδοχή, θα πάμε πόντο πόντο.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 18/04/2026 4:37 pm
Page 9 / 9
Share: