Ναι αδερφέ @the-people.
Όπως πολύ εύστοχα ''οσφρίστηκες'', είμαστε μακράν οι πιο αδικημένοι από τους ''Big 4''. Μέχρι και ο ρούλης, πιο ευνοημένος είναι.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ο ρούλης είναι ευνοημένος γιατί τώρα είναι στο άρμα του Μελισσίδη, ο οποίος είναι αυτός που ελέγχει την ΚΕΔ
Στα μουλωχτά τσούκου τσούκου, προχωράει το ''υποκατάστημα''.
ΟΜουργκ-στην τέταρτη σεζόν του με τον ΠΑΟΚ- μέχρι τώρα έχει παίξει σε 15 παιχνίδια εκ των οποίων στα 9 ήταν στο αρχικό σχήμα. Εχει πετύχει 2 γκολ και έχει δώσει και 2 ασίστ.
Εκεινη η κουρ@δα ο αφανας που περσι του ειχε φαει την θεση, ποσα γκολ και ασιστ ειχε?
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ο περιπατητής σε 904 αγωνιστικά λεπτά, στους 33 αγώνες που αγωνίστηκε, είχε ΜΗΔΕΝ γκολ και 3 ασσίστ.
Ο Μουργκ σε 746 λεπτά, όπως φαίνεται και σε λιγότερους αγώνες (15), έχει κάνει πολλά περισσότερα από τον συνταξιούχο με την αφάνα.

Οι δηλώσεις του Murg στην κάμερα της Νova:
«Για μένα το πιο σημαντικό σήμερα είναι που νίκησε η ομάδα και όχι οι προσωπικές μου επιδόσεις. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, πετύχαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στα αποδυτήρια είπαμε να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και έτσι φτάσαμε στο τελικό 5-0, με μια πολύ καλή εμφάνιση».
Στη συνέχεια είπε: «Σήμερα είναι η δεύτερη φορά που νικήσαμε μετά από διακοπή των Εθνικών ομάδων, οπότε έχουμε αφήσει στο παρελθόν τα άσχημα αποτελέσματα μετά από διακοπές. Στο σημερινό παιχνίδι, δείξαμε ότι μένουμε ανεπηρέαστοι από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις των παικτών που συμμετέχουν με τις Εθνικές τους ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό και κοιτάμε όπως κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι».
Για τις καιρικές συνθήκες: «Σήμερα ειδικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες και τέτοιο κρύο και βροχή εγώ δεν έχω ζήσει στην Αυστρία. Στο δεύτερο μου γκολ ο Σβαμπ αστειεύτηκε μαζί μου για τον τρόπο που το πέτυχα».
ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!
Ο μέχρι πρότινος Μούργκ (που ήταν σαπάκι και δεν έκανε ούτε για τον ΠΑΟΚ Β) "ξαφνικά" θυμήθηκε το...ποδόσφαιρο!!
"ΤΕΡΑΣΤΙΕ" ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ! 🤣
Για τον Μουργκ, την εικόνα του και το ότι είναι ενας σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ: «Πάντα τον εκτιμούσα τον Τόμας. Στην πρώτη του σεζόν ειχε 40 με 45 ματς και δεν ήταν μια εύκολη σεζόν για αυτόν. Στην δεύτερη σεζόν έγινε λάθος διαχείριση από πολλές πλευρές, ενώ υπήρχε και ο τραυματισμός που τον άφησε πίσω. Στην τρίτη σεζον, έχουμε μιλήσει αρκετά, του έχω πει ότι τον εκτιμώ πολύ ως παίκτη και μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα.
Μου είπε ότι είναι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα, έκανε μια εξαιρετική προετοιμασία. Είναι κάτι φυσιολογικό, δεν με εκπλήσσει η εικόνα του γιατί είναι πολύ έξυπνος παίκτης και ξέρει τι να κάνει σε κάθε περίπτωση. Και όταν έχει την μπάλα και όταν δεν την έχει. Είναι η δουλειά που κάνει σε κάθε προπόνηση, η συγκέντρωση και το κίνητρο που δείχνει κάθε μέρα για να βοηθάει την ομάδα. Δεν μπορώ να δεχτώ το να χαθει η προσοχή σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ή ακόμα και πριν το ματς».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΜΠΑΛΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
Ποιος Μουργκ ρε?

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Ο Τόμας Μουργκ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.
Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Τόμας Μουργκ έλαβε το 52,8% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, με τον Βραζιλιάνο να μένει στη δεύτερη θέση.
Τον ψήφισαν οι άμπαλοι πανηγυρτζήδες....
ΥΓ. ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ?
Έτοιμος να «δέσει» και τον Μουργκ ο ΠΑΟΚ
Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο οι επαφές για να υπάρξει συμφωνία με τον Αυστριακό μέσο.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει εισηγηθεί την παραμονή του και η διοίκηση έχει προχωρήσει τις επαφές, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.
Ο ΠΑΟΚ προσφέρει διετές συμβόλαιο στον 28χρονο χαφ, που φέτος πραγματοποιηθεί μία από τις καλύτερες σεζόν του, έχοντας μέχρι στιγμής 4 γκολ και 2 ασίστ στο πρώτο μέρος.
Οι επαφές είναι στην τελική ευθεία και εκτιμάται πως δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Έχει να πέσει πολύ κ@λοτούμπα με τον Μουργκ, από τους άμπαλους.
Γουστάρω να βλέπω κ@λοτουμπιάσματα, από τα άμπαλα δίποδα που τον έκραζαν, τώρα που θα ανανεώσει το αλάνι.

Έφτασε και αυτός τα 5 γκολ.

Τους εχει ξεφτιλισει μιλαμε.