Μακάρι Δία μου.!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Ο ΓΙΔΟΝΗΣ εκανε το θαυμα του.
Ο ΠΑΟΚ τον εβαλε στανταρ.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Θα ήθελα να ξέρω τι τον είπε ο Δώνης και τον έπεισε. 😊
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Οτι θα παίζει και είναι όλα οκ εκεί κάτω...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Αμα ειναι "φιλαρακι" σου ο ΓΙΔΟΝΗΣ, τοτε μαθαινεις. 😆
Απατεώνα κοίτα να τους παίξεις μπάλα μπας και σε αγοράσουν και γλυτώσουμε από σένα.!!
Εκανε καποια καλα παιχνιδια το καλοκαρι με Μπανια Λουκα κτλ. και μεχρι εκει.
Ο κυκλος του εκλεισε.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ειχε μεριδιο στον περσινο τιτλο.
Καλη συνεχεια.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Όταν όμως τον χρειάστηκε η ομάδα πέρυσι Μάρτιο - Απρίλιο - Μάιο, ήταν απών και αυτό φάνηκε ποιο πολύ στην Ευρώπη. Και φυσικά συνέχισε να είναι απών και μετέπειτα.
Χαρουμενα προσωπα! 😆
Να βάλει καλή καινούρια ψύκτρα στο pc και στο playstation, ο ''ξενύχτης'' βίντεο - γκέιμερ, γιατί έχει ζέστη εκεί κάτω.
Επαγγελματίας παίκτης video-games στο μέλλον.
🟢🟡 QUE ESTRELA 🤩🤩
O meia Thomas Murg, recém contratado pelo Al Khaleej, começou no banco de reservas, entrou ainda no primeiro tempo e com 1 MINUTO EM CAMPO criou a jogada e marcou seu primeiro gol.
— Central do Arabão (@centraldoarabao) February 1, 2025
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Καλός τερματοφύλακας αυτός. 😊
Για τον λόγο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ:
«Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ, πολύ καλή για τον ΠΑΟΚ και για μένα προσωπικά. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, έπαιξα στα περισσότερα παιχνίδια και ήμουν βασικός στην ομάδα. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, επέκτεινα το συμβόλαιό μου για άλλα δύο χρόνια. Στη συνέχεια, ξεκίνησε η νέα σεζόν και τίποτα δεν πήγαινε σύμφωνα με το πλάνο για τον ΠΑΟΚ. Χάσαμε από τη Μάλμε στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια προκριθήκαμε στο Europa League. Μετά ήρθε το σοκ, καθώς δεν συμπεριλήφθηκα στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο σύλλογος απέκτησε πολλούς νέους παίκτες το καλοκαίρι και μου είπαν ότι δεν υπήρχε χώρος για μένα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν εύκολο, ειδικά γιατί δεν ήταν καθαρά αγωνιστική απόφαση. Είχαμε ένα αδύναμο φθινόπωρο και στη συνέχεια η ομάδα απέκτησε πέντε ή έξι νέους παίκτες τον Ιανουάριο. Τότε μου είπαν απλά ότι αν ήθελα χρόνο συμμετοχής, έπρεπε να φύγω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Για το αν το κεφάλαιο ΠΑΟΚ έχει κλείσει οριστικά:
«Όχι. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2026. Αν μείνω στα γεγονότα, το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην προετοιμασία. Στο ποδόσφαιρο, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί»
Για το αν θα μείνει στην Ελλάδα ή θα επιστρέψει στην Αυστρία μετά το τέλος της καριέρας του:
«Θα έλεγα ότι η εστίαση έχει μετατοπιστεί προς την Ελλάδα. Όταν έχω ρεπό τώρα, επιστρέφω εκεί. Σίγουρα δεν έχω αποκλείσει την επιστροφή στην Αυστρία. Όσο παίζω ποδόσφαιρο, έτσι κι αλλιώς ο προγραμματισμός είναι δύσκολος. Αλλά το να μετακινείς συνεχώς τα παιδιά δεν είναι καλό σχέδιο. Αισθανθήκαμε πολύ άνετα στην Ελλάδα και όλα πήγαιναν τέλεια για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του σχολείου και όλων των άλλων. Γι’ αυτό μπορώ να φανταστώ ότι θα μείνουμε στην Ελλάδα ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας μου».