23. Joan Sastre

Notifications
Clear all

23. Joan Sastre

139 Posts
10 Users
97 Reactions
2,993 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Μέσα στους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ χθες με 2 ασίστ...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 17/02/2025 8:37 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Εμφανισάρα έκανε ο Σάστρε.Έχει βοηθήσει σε πάμπολλες περιπτώσεις όποτε χρειάστηκε.

Και ας τον υποτιμούν μερικοί μερικοί, επειδή τον έφερε ο Μπότο.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 17/02/2025 8:50 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Η αποβολή μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς - Κοιτάμε μόνο πως θα κερδίζουμε εμείς και όχι τα αποτελέσματα των αντιπάλων»

«Η προηγούμενη βδομάδα ήταν δύσκολη για μένα διότι ταλαιπωρήθηκα από μία ίωση. Η ομάδα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη ξεκίνησε με το δεξί τα πλέι οφ και σήμερα θέλαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι πάρα πολύ δύσκολα, απαιτητικά κι εμείς δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ένας πολύ καλός αντίπαλος και η σημερινή μας νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική τόσο για την βαθμολογία όσο και την ψυχολογία μας.

Μετά την αποβολή του Καμαρά θεωρώ ότι γίνομαι ακόμα πιο δυνατοί βγάλαμε ακόμα μεγαλύτερη αυταπάρνηση, αγωνιστικό πάθος και καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέροχο αποτέλεσμα.

Εμείς πρωτίστως κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς. Θα δούμε αν θα φτάσουμε στο τέλος στην δεύτερη θέση, αυτό που προέχει τώρα είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια χωρίς να μας απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Δεν ξέρω αν μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός ή οι αντίπαλοι που παίζουμε, ίσως είναι ένας συνδυασμός όμως πλέον είμαστε στο σωστό δρόμο και της άμα συνεχίσουμε»

Εκανε καλο παιχνιδι!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 06/04/2025 10:53 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι.

Τίμιος παίκτης, τον συμπαθώ ιδιαίτερα, αξιόπιστος στα περισσότερα παιχνίδια που χρειάστηκε και value for money.

Posted : 07/04/2025 1:02 am
The People reacted
The People
(@the-people)
Noble Member

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου Μπερ και μην ξεχνάμε ότι πέρυσι με το σουτ του, μας κράτησε ζωντανούς στη διεκδίκηση του τίτλου.!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 07/04/2025 9:36 am
Bersekeros and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Παικταράς το φιλαράκι μου 🙂 

Posted : 07/04/2025 12:29 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, είμαι χαρούμενος εδώ»

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη πίεση. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Και κάθε φορά που επιστρέφω, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Εκεί, το ποδόσφαιρο βιώνεται με διαφορετικό τρόπο. Υπάρχει μεγάλη πίεση. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί και ο κόσμος χαίρεται, όταν σε βλέπει. Τώρα θα έχουμε λίγο πολύ έναν μήνα διακοπές. Μετά θα ξεκινήσουμε ξανά τις προπονήσεις, όπως πάντα στη Θεσσαλονίκη. Η κανονική προετοιμασία γίνεται στην Ολλανδία. Το καλοκαίρι προετοιμαζόμαστε πάντα για τα προκριματικά, που είναι το πιο δύσκολο πράγμα, επειδή είναι στη μέση του καλοκαιριού και μερικές φορές πρέπει να παίξεις με πολλή ζέστη»

«Επαιξα σε παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι υπάρχει και το Κύπελλο και η Ευρώπη. Είναι αλήθεια ότι όταν μια ομάδα παίζει σε τρεις διοργανώσεις, δεν είναι εύκολο. Μου μένει ένας χρόνος συμβολαίου στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί. Από τότε που έφτασα, προσπαθώ να δίνω τα πάντα, είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πάμε βήμα-βήμα και θα αποφασίσουμε αργότερα πού θα πάμε κι αν θα μείνω στην ομάδα».

Όσο για την επαφή του με τη γλώσσα και την ελληνική μουσική, σχολίασε: «Καταλαβαίνω τα ελληνικά, καταλαβαίνω πολλά πράγματα. Είναι πολύ περίπλοκα. Αλλά όταν μου μιλούν, συνήθως απαντώ με λίγα πράγματα. Το αλφάβητο είναι διαφορετικό. Έχουν το ελληνικό αλφάβητο. Ξέρω πώς να διαβάζω τα γράμματα, τις λέξεις. Το πιο δύσκολο είναι να καταλάβεις τις λέξεις και να καταλάβεις λίγο πώς εκφράζονται. Οι τυπικές εκφράσεις είναι “καλημέρα”, “καλησπέρα”, “τι κάνεις”, “σ’ αγαπάω”. Το τελευταίο το ξέρω, επειδή είναι ένα πολύ καλό τραγούδι, του Νίκου Βέρτη. Ακούμε συχνά ελληνική μουσική όταν είμαστε μέσα στα αποδυτήρια».

Παικταρά μου...

Posted : 23/05/2025 3:59 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πιστός, τίμιος και φιλότιμος ''στρατιώτης'' της ομάδας.

Posted : 24/05/2025 4:38 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Είναι μία απαιτητική περίοδος που φέραμε εις πέρας»

«Είναι μία σκληρή περίοδος το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο! Είναι σίγουρα μία απαιτητική περίοδος για εμάς, αλλά η πρόκριση στους ομίλους και το 2/2 στο πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικά. Στέκομαι στην Ευρώπη, γιατί θα δείξουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ!

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα αρκετά σκληρή, όπως δυσκολευτήκαμε και να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά και να σκοράρουμε. Στο τέλος όμως καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη!

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέτει πάντα στόχους, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Το Europa είναι μια διοργάνωση άκρως απαιτητική! Το γεγονός ότι είμαστε εκεί, δείχνει και τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Σαν ΠΑΟΚ αυτό που λέω πάντα είναι να παραμείνουμε σκληροί στο γήπεδο μας, να κερδίσουμε βαθμούς και να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Posted : 01/09/2025 9:51 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ηταν απο τους καλους χθες.

Επιθετικα δε, καμια σχεση με Κενι.

Posted : 01/09/2025 9:54 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Μολις ειδα 1/6 γιομες! 🤬 

Posted : 01/09/2025 5:38 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Δεν φερθηκαν ωραια στον παικτη, λες και αυτος εφταιγε για ολα.

Μήνυμα… επιστροφής από τον Σάστρε 

«Ο σεβασμός για αυτά τα χρώματα με κάνουν να είμαι πάντα προετοιμασμένος.

Είμαι εδώ, προπονούμαι και είμαι έτοιμος.

Η μοναδική αποτυχία είναι όταν σταματάς να προσπαθείς»

Posted : 24/02/2026 10:36 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Θα τον θυμηθεί μια χαρά τώρα που μπήκε το αυγό στον κ@λο. 

Posted : 25/02/2026 12:24 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Μπα δεν το πιστευω.

Εχει εγωισμο πολυ για να κανει κατι τετοιο.

Posted : 25/02/2026 11:50 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ούτε σήμερα αρχική ενδεκάδα, έστω να ξεκουραστεί κάποιος άλλος. 

Δεν τον υπολογίζει καθόλου.

Posted : 26/02/2026 10:38 pm
Page 9 / 10
Share: