Το ψαλιδάκι σίγουρα ήταν εντυπωσιακό.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Για το αν είναι στεναχωρημένος που δεν πέτυχε χατ τρικ: «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Είναι επίσης σημαντικό ότι πέτυχα δύο γκολ και μάλιστα το πρώτο μου στον ΠΑΟΚ. Το ότι δεν μέτρησε το τρίτο γκολ δεν σημαίνει κάτι, αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν στην μάχη του πρωταθλήματος».
Για το αν έχει πέτυχει χατ τρικ στην καριέρα του: «Όχι. Μάλιστα, σήμερα είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω δυο γκολ σε ένα παιχνίδι!».
Για το αν η σημερινή εμφάνιση αποτελεί απόδειξη ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα: «Από τις πρώτες μέρες ένιωθα καλά στην ομάδα, οι συμπαίχτες μου και ολόκληρος ο οργανισμός με υποδέχθηκαν πολύ καλά, όπως και ο προπονητής μου, με τον οποίο έχουμε συζητήσει πολλές φορές μαζί. Πάντως, για εμένα το πιο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και να συνεχίσουμε τις νίκες».
Για το τι βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην νίκη: «Σίγουρα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί μια ομάδα με νέους παίκτες και να υπάρξει χημεία ανάμεσα μας. Αυτό που φαίνεται τώρα είναι ότι το έχουμε καταφέρει, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό βοήθησε σημαντικά η ενδιάμεση διακοπή».
Για την σημασία του πανηγυρισμού στο πρώτο του γκολ: «Ήταν μία κίνηση που ήταν αφιερωμένη στην οικογένεια μου, για το παιδί και την γυναίκα μου».
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Νομιζω μετα το χθεσινο, θα παταει πιο πολυ περιοχη και θα προσπαθησει να γινει πιο αποτελεσματικος.
Ωραια γκολ, αν και η αποδοση του ηταν μετρια.
Ο Μειτε πηγε καλυτερα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Γονάτισε και ακούμπησε τη γροθιά του δεξιού του χεριού στην αριστερή παλάμη!
«Αυτή η χειρονομία είναι ένα μικρό δώρο προς τιμήν των παιδιών που είναι άρρωστα, που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση… για να μοιραστούμε συναισθήματα με αυτά τα παιδιά. Όλα προήλθαν από τα παιδιά μου. Όταν ήταν άρρωστοι για πολύ καιρό πέρυσι, προέκυψε μια επιθυμία στο κεφάλι μου να καταλήξω σε κάτι που θα συνδεόταν με όλα τα παιδιά»

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ για την ενεργεια και τα γκολ.
Πρεπει να ανεβει και αυτος σε αποδοση.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24, σύμφωνα με τη δική σας ψήφο.

O ΠΑΟΚ επέστρεψε με το πόδι στο… γκάζι μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων του Οκτωβρίου κι επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και θα μπορούσε να έχει φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ.
Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μαγκομέντ Οζντόεφ . Ο Ρώσος χαφ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα του Δικεφάλου και μάλιστα δύο φορές, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Οζντόεφ ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με πολύτιμη συμβολή σε όλες τις γραμμές.
Στην ψηφορορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη στο paokfc.gr και το PAOK FC Official App ο Οζντόεφ συγκέντρωσε το 76,03% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο παρτνενέρ στη μεσαία γραμμή, Σουαλιό Μεϊτέ , με μία ακόμα εξαιρετική και γεμάτη εμφάνιση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο ασταμάτητος Τάισον .
____
____
Λογικό και αναμενόμενο. Μπράβο του!
Απο και περα θα παρει μπρος πιστευω.
Το… γιόρτασε με τούρτα στα αποδυτήρια ο Οζντόεφ!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιόρτασε τα σημερινά του γενέθλια ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. (31 ετών)
Μετά το τέλος του αγώνα, πάρτυ στήθηκε και στα αποδυτήρια του Φαληρικού γηπέδου, με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να δέχεται μία τούρτα γενεθλίων από τον Χρήστο Καρυπίδη εν μέσω αποθέωσης από τους συμπαίκτες του.
Πηγή: sfina.gr
Τελικα πηρε μπρος για τα καλα ο Ρωσος!
Πήρε μπρος και είναι πολύ μαχητικός.
Το πλασέ δηλαδή βγήκε....best goal? 🙄
Ο Ντέλιας τι έπρεπε να πάρει δηλ?

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Βest Goal 10ης αγωνιστικής, για το γκολ που σημείωσε απέναντι στον ολυμπικοκο.

Πηρε φορα ο παικτης, παμε για αλλα!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Χτες ήταν πολύ καλός, άνοιξε το σκορ, στο ματς με τον Πανσερραϊκό, με μία ωραία κεφαλιά και έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα (και συνολικά).

Πατάει πολύ καλά πλέον...