27. Magomed Ozdoev

Notifications
Clear all

27. Magomed Ozdoev

143 Posts
9 Users
75 Reactions
1,157 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Αξιόπιστος παίκτης.

Αν έχει κάνει μετρημένα άσχημα παιχνίδια, το πολύ.

Χθες μπούκαρε και συχνά στην περιοχή πριν σκοράρει.

Συνολικές πάσες: 51/53 (96%)

Πάσες πάνω από το κέντρο : 27/30 (90%)

Πάσες κάτω από το κέντρο: 25/26 (96%)

Μακρινές μεταβιβάσεις: 4/4 (100%)

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 27/10/2025 10:50 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αυτό είναι το πολύ θετικό. Οι μπούκες στην περιοχή.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 27/10/2025 11:52 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

2 ΤΕΛΙΚΕΣ - 2 ΓΚΟΛ.

Γ@ΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 02/11/2025 10:53 pm
m01can4 and nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ!

Σουτ 3 | Στον στόχο: 2  

Επαφές με την μπάλα: 41  

Επαφές στην αντίπαλη περιοχή: 6  

Πάσες: 30/35  

Πάσες κλειδιά: 1  

Πάσες στην επίθεση: 10/13  

Πάσες στην άμυνα: 14/15  

Κλεψίματα: 1

Απομακρύνσεις: 1

Posted : 02/11/2025 11:18 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Το διδυμο με Μειτε δεν χαλαει τωρα, ο Ρωσος δεν πιανεται κυριολεκτικα.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 03/11/2025 12:16 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 5 γκολ. Δεν τον βλέπει τον Καμαρά στην παρούσα φάση.

Posted : 03/11/2025 10:28 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

MVP στις Σέρρες...

Posted : 07/11/2025 1:00 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Γ@μ@τος παικτης, τι να πεις.

«Γνωρίζαμε τι θα συναντήσουμε σήμερα, μία πολύ καλή ομάδα, μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως είναι η Κηφισιά. Είχαμε τον χρόνο των δύο εβδομάδων για να αναλύσουμε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και έτσι ξέραμε πολύ καλά τι θα συναντήσουμε σήμερα. Σκοράραμε με δυσκολία το πρώτο γκολ, αλλά μετά το ματς άνοιξε και το φέραμε στα μέτρα μας. 

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής χρειάζεσαι χρόνο για να βρεις τον ρυθμό, ώστε να μπορεί να κουρδιστεί η ομάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εξάλλου κάποιοι παίκτες είχαν να αγωνιστούν 15 ημέρες, κάποιοι παίξανε δύο παιχνίδια με τις Εθνικές τους και ο χρόνος που βρεθήκαμε όλοι μαζί στις προπονήσεις ήταν λίγος. Παρόλο αυτά η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και στα επόμενα παιχνίδια θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα είμαστε καλύτεροι.

Παρόλο που έχω πετύχει πολλά γκολ, ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει αυτό, αλλά ο στόχος ο δικός μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Είτε να σκοράρω, είτε να δίνω ασίστ, είτε να κάνω οτιδήποτε απαιτείται.

Παίζοντας με συμπαίκτη τον Μεϊτέ είμαι πιο απελευθερωμένος και έτσι προωθούμαι πιο πολύ προς την αντίπαλη περιοχή. Στη δεύτερη σεζόν μου με τον ΠΑΟΚ έπαιξα σαν εξάρι, μία θέση που δεν είναι και η αγαπημένη μου.

Εγώ όπως και ο προπονητής μου προτιμούμε να είμαι πιο προωθημένος και σε αυτό με βοηθάει πάρα πολύ η παρουσία του Μεϊτέ. Έτσι και φέτος με την παρουσία του παίζω πιο κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και δεν σας κρύβω πως αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ.

Ο Τάισον είναι ένας μεγάλος παίκτης και έχει πετύχει πάρα πολλά στην καριέρα του, αλλά είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Παρόλο που έχει φτάσει σε αυτή την ηλικία, ξέρει πως να ελέγχει το κορμί του και το μυαλό του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα και εμείς αναρωτιόμαστε αν τελικά είναι 38 χρονών ή 18.

Το ρεκόρ του Λουτσέσκου με τις 200 νίκες είναι ένα φανταστικό επίτευγμα και αυτός είναι ο στρατηγός μας. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά και άνθρωπος ταυτόχρονα. Είναι ευλογία να σε προπονεί ένας τέτοιος άνθρωπος».

Posted : 23/11/2025 11:50 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΔΙ@ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!

Posted : 30/11/2025 10:11 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Σε φοβερή φόρμα και ψυχολογία...

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε πόσο δύσκολο θα είναι, ο Λεβαδειακός έχει πάρει πολλούς πόντους, είναι πολύ καλή, οργανωμένη ομάδα, έχει ένα σκληρό γήπεδο. Ήμασταν έτοιμοι για μάχη, είμαι χαρούμενος για τη νίκη, δεν το βάλαμε κάτω, παρότι παίζαμε με 10 παίκτες. Είναι πραγματικά φανταστικό αυτό που καταφέραμε σήμερα».

Όσο για το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ απόψε, σημείωσε… 
«Είναι απλά αυτό το μότο που έχουμε, να μην τα παρατάμε ποτέ».

Σε ερώτηση για το συμβάν με τον προπονητή του Λεβαδειακού, μετά τον πανηγυρισμό του στο πρώτο γκολ, απάντησε… 
«Δεν τον είδα στον πανηγυρισμό. Τον σέβομαι πολύ, έχει σχεδόν την ηλικία του πατέρα μου, δε μιλάω ποτέ έτσι σε μεγαλύτερους ανθρώπους. Όταν βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, πήγα του μίλησα, δεν έχω κάτι προσωπικό. Δεν τα κάνω ποτέ αυτά, έληξε το θέμα και όλα είναι καλά».

Μιλώντας για τη συνεργασία με τον Λόβρεν και τις δηλώσεις του νωρίτερα, ανέφερε… 
«Είναι λίγο μεγάλος σε ηλικία, κάποιες φορές ξεχνάει αυτά που συμβαίνουν στο γήπεδο (σ.σ γέλια)! Τον καταλαβαίνω, δεν υπάρχει πρόβλημα! Παίζουμε μαζί, είναι πάντα σαν αφεντικό μέσα στο γήπεδο. Είναι φανταστικός».

Όσο για το αν φοβήθηκε ότι μετά την αποβολή η ομάδα θα χάσει την ισορροπία της, είπε… 
«Όχι! Ξέρω ότι έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Ξέρω τι μπορούν να κάνουν οι συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με τον Άρη, είπε… 
«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Πάμε να κερδίσουμε δύο φορές. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, πάμε να κάνουμε το 2/2. Ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξουμε ένας εναντίον έντεκα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, για την κατάσταση του, καθώς έδειχνε να έχει τραυματιστεί στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε… 
«Είχα ένα μικρό πρόβλημα, από το παιχνίδι με την Κηφισιά ,από ένα χτύπημα. Έχω λίγο πόνο στο μυ, έχω κάνει διαχείριση και ελπίζω να είμαι έτοιμος και στη συνέχεια».

Posted : 30/11/2025 10:35 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συγκινητική μαχητικότητα. Δεν περίμενα να δω τόσο καλό Οζντόεφ φέτος. 

Κάνει καταπληκτική χρονιά.

Posted : 30/11/2025 11:04 pm
The People reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

7 γκολ στο πρωταθλημα!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 01/12/2025 12:23 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

ΤΙ PSOLI ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕΣ ΡΕ ?

«Ήμασταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι σήμερα, παίξαμε πολύ καλά και το προπονητικό επιτελείο μας έδειξε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Το γεγονός πως σκοράρω πιο συχνά φέτος, είναι το γεγονός πως παίζω μαζί με τον Μεϊτέ και μυρίζομαι το γκολ. Ο Ζαφείρης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει ποιότητα και όλοι προσπαθούμε να τον κάνουμε να προσαρμοστεί πιο γρήγορα και εύκολα στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον και πόσο θα αλλάξει το σχήμα με εμάς τους τρεις στα χαφ, αλλά ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερο». 

Posted : 14/01/2026 10:01 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Φοβερό γκολ τι να λέμε...

Posted : 14/01/2026 10:08 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Εχει εξελιχθει σε πολυ σημαντικο παικτη, οχι μονο φετος αλλα απο περσι, μη πω και προπερσι.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 14/01/2026 10:15 pm
nikolasf4 reacted
Page 9 / 10
Share: