42. Dominik Kotarsk...

Notifications
Clear all

[Closed] 42. Dominik Kotarski

286 Posts
10 Users
170 Reactions
7,524 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Ήταν εύκολη η απόφαση για μένα - Απολαμβάνω να παίζω για τον ΠΑΟΚ»

Για το νέο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου. Χαίρομαι που είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ το απολαμβάνω όπως και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που θέλω να αποδείξω είναι πως αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω και θέλω μέσα στο γήπεδο να δείξω αυτή τη χαρά βοηθώντας την ομάδα μου».

Για το αν ήταν εύκολη η απόφαση να συμφωνήσει και τι τον κάνει χαρούμενο: «Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα. Η ομάδα μου έχει δείξει μια τεράστια εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, έχει στόχο τους τίτλους, δεν ήταν εύκολο να απαντήσω θετικά αφού ο ΠΑΟΚ μου καλύπτει τις φιλοδοξίες. Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε μένα, παίζω σε όλα τα ματς, είναι πολύ ωραίες οι συνθήκες».

Για το ότι δεν είναι ο μοναδικός νεαρός που στηρίζεται σε αυτόν ο ΠΑΟΚ αλλά έχει συμπαίκτες με πολύ ταλέντο: «Νομίζω πως στην ομάδα έχουμε μια πολύ καλή ισορροπία. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες με πολλές παραστάσεις και νεαροί που έχουν ταλέντο. Αυτή η ομάδα θα προσφέρει πολλές χαρές στον κόσμο, είναι δομημένη έτσι ώστε να εξελιχθεί και να κάνει σπουδαία πράγματα».

Για το αν τον φοβίζει η διακοπή στο πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του στο ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν με φοβίζει τίποτε. Δεν έχω κανένα άγχος αλλά ανυπομονησία να ξαναπαίξουμε αφού θέλουμε να αρχίσει πάλι η δράση. Να παίξουμε και φυσικά να πάρουμε τη νίκη. Ημασταν συνηθισμένοι να παίζουμε κάθε τρεις μέρες και αυτό μας έλειψε. Υποδεχόμαστε τον Ατρόμητο, παίζουμε στην έδρα μας. Τον σέβομαι τον αντίπαλο αλλά δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να διεκδικήσει κάτι. Περιμένω να παίξει κλειστά και να ψάξει τις αντεπιθέσεις. Εμείς θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να το απολαύσουμε και να φύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ανυπομονεί και για το ματς στην Σκωτία: «Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς με τον Ατρόμητο, δεν θέλω να μιλήσω για την Ευρώπη. Αυτό θα το κάνουμε μετά το κυριακάτικο ματς».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 20/10/2023 10:43 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ημασταν συνηθισμένοι να παίζουμε κάθε τρεις μέρες και αυτό μας έλειψε.

Στον Λουτσέσκου δε νομίζω να έλειψε. 😊 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 20/10/2023 10:52 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Είχε 44 επαφές με την μπάλα και 17/30 πετυχημένες πάσες-μπαλιές. ενώ έκανε και 6 επεμβάσεις...

Posted : 01/12/2023 11:46 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Νομίζω ότι με αυτή την εμφάνιση που έκανε, πολλά ευρωπαϊκά μάτια είναι πλέον στραμμένα πάνω του.

Η τερματοφυλακάρα αυτή, θα πάει πολύ ψηλά.

Posted : 01/12/2023 12:16 pm
Billysm-4 reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Κανει μια φανταστικη αποκρουση στο πρωτο ημιχρονο, ανοιγοντας χερια και ποδια με ολο το κορμι!

Απιστευτος!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 01/12/2023 12:24 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

ΣΠΑΓΓΑΤΟ!

Posted : 01/12/2023 1:14 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ακριβώς. Κανονικό σπαγγάτο!!

Posted : 01/12/2023 2:00 pm
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Ο Mr. Fantastic του Δικεφάλου έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Deutsche Bank Park, με σπουδαίες επεμβάσεις κι αψεγάδιαστος παιχνίδι με τα πόδια, όντας κομβικός.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 49,11% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Μαγκομέντ Οζντόεφ , που κυράρχησε στη μεσαία γραμμή συμβάλλοντας σε όλες τις φάσεις του αγώνα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο ακούραστος Τάισον .

Posted : 04/12/2023 5:47 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Τον μπουλο και αυτος.,..Εφυγε ο Πασχαλακης και δεν εχουμε βρει τερμα..Δινει ευκολες μπαλιες στους αντιπαλους του..Χρειαζομαστε επειγοντως και τερματοφυλακα..

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 04/12/2023 9:05 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Σήμερα με τη Λαμία, ήταν το 10ο clean sheet (ματς που δεν έχει δεχτεί γκολ), του μεγάλου Κοτάρσκι, σε σύνολο 24 επίσημων φετινών αγώνων του ΠΑΟΚ, όπου έχει αγωνιστεί σε όλους.

Posted : 05/12/2023 12:15 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Εκανε τρεις σημαντικες επεμβασεις, η τριτη στο τελος.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε το ομαδικό πνεύμα που μας χαρακτηρίζει, παλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την σημασία της νίκης σε ντέρμπι: «Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που ήταν μαζί μας στην κορυφή αλλά δεν έχει δοθεί κάποιο βραβείο για την ομάδα που είναι πρώτη τον Ιανουάριο. Τα πάντα θα κριθούν τον Μάιο»

Για την απόκρουση του στο τετ α τετ του Μλαντένοβιτς στο τέλος: «Είμαι φυσικά χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα με την απόκρουση μου στα τελευταία λεπτά. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι καθαρά αποτέλεσμα της ομαδικής μας δουλειάς. Όλοι πρέπει να πάρουν τα εύσημα για την σημερινή νίκη».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους για την υποστήριξη τους σήμερα. Το χρειαζόμασταν αυτό. Ανυπομονώ να γυρίσουν πίσω και να γιορτάζουμε μαζί».

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 29/01/2024 1:09 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Κέρβερος !! Κράτησε τη νίκη στο τέλος.

Posted : 29/01/2024 1:15 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 24, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Χρόνια Πολλά παλίκαρε!

Posted : 10/02/2024 1:00 pm
teododo reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στο Ζαμπόκ της Κροατίας κι από την ηλικία των έξι ετών εντάχθηκε στην ακαδημία της τοπικής Τοντάχ Μπεντεκοβτσίνα. Δεν άργησε να εντυπωσιάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το 2011 μετακόμισε στην πρωτεύουσα.

Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Άγιαξ, ο οποίος φρόντισε να πάρει την υπογραφή του τον Ιούλιο του 2017, πριν καν κλείσει τα 18. Μόλις ενηλικιώθηκε, πήρε το αεροπλάνο για Άμστερνταμ κι έγινε ο τρίτος τερματοφύλακας του Αίαντα.

Αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα σε 60 αγώνες και το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γκόριτσα. Σε 28 αγώνες ο Κοτάρσκι είχε οχτώ clean sheets, ενώ παράλληλα καθιερώθηκε στην Κ21 της Κροατίας, έχοντας περάσει πριν από όλα τα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων.

Το καλοκαίρι του 2022 ο Δικέφαλος τον απέκτησε με μεταγραφή και έγινε άμεσα η νούμερο 1 επιλογή κάτω από την ασπρόμαυρη εστία.

Ο Mr. Fantastic έχει αγωνιστεί ήδη σε 74 αγώνες, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 32 από αυτούς.

Χρόνια Πολλά Ντόμινικ!

____

____

Χρόνια Πολλά στον καλύτερο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ των τελευταίων 40 ετών (τουλάχιστον).

Posted : 10/02/2024 2:25 pm
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Χρονια Πολλα τερματοφυλακαρα!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 10/02/2024 6:00 pm
nikolasf4 reacted
Page 5 / 20