65. Γιάννης Κωνσταν...

Notifications
Clear all

[Closed] 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

681 Posts
11 Users
558 Reactions
12.5 K Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τυχεροί που τον είδαν και από κοντά, ειδικά τα μικρά παιδιά...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 22/03/2024 9:42 pm
jim and Bersekeros reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Απλα τους ΧΑΖΕΨΕ!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 23/03/2024 10:33 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Εγώ θα ζητούσα της ...Μανταλένα 😆 

Posted : 24/03/2024 2:13 pm
jim and Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Κοντά στα 18 μύρια η αξία του αυτή την στιγμή...

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις για νέα επέκταση του συμβολαίου του που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Οι επαφές είναι προχωρημένες και γίνονται μέσα στο καλό κλίμα που χαρακτηρίζει άλλωστε τις σχέσεις του κλαμπ με τον "μικρό του μάγο".

Αυτή που φαίνεται να είναι η κατάληξη, είναι να υπογραφεί νέο συμβόλαιο με τις αποδοχές του Ντέλια να τον φέρνουν στην ανώτερη μισθολογική κλίμακα των παικτών του ΠΑΟΚ και να προσεγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο ενώ δεν θα υπάρχει ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Posted : 24/03/2024 2:20 pm
jim reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Λογικά θα πάρει 1,5 εκατομμύριο το χρόνο και θα γίνει μια επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2027.

Ο Κωνσταντέλιας είναι τρομερή διαφήμιση για το σύλλογο, ιδίως στις νεότερες ηλικίες.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 24/03/2024 10:02 pm
jim and nikolasf4 reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Δηλαδη αν δεν παρει 1,5 ο Ντελιας που ειναι το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας, ποιος θα παρει?

Ο παλαιμαχος με τον σκεμπε?

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 25/03/2024 12:11 pm
Billysm-4 and Bersekeros reacted
(@Anonymous 8)

Λοιπόν αν ο ΜΙΚΡΟΣ μάγος μας, καθήσει στην ομάδα άλλα δύο χρόνια συνεχίζοντας τις ίδιες εμφανίσεις, τότε θα γεμίσουμε παρά πολλά καινούργια ΠΑΟΚτσάκια ανά την Ελλάδα.

Όπως ακριβώς έγινε άλλωστε και με τον Μεγαλέξανδρο.!!

Posted : 02/04/2024 9:20 am
Billysm-4 and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ο Ντέλιας είναι πέρα από ποδοσφαιριστής, η καλύτερη διαφήμιση στις νεαρές ηλικίες για το brsndname του ΠΑΟΚ.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 02/04/2024 12:42 pm
nikolasf4 and Billysm-4 reacted
nikolasf4
(@nikolasf4)
Prominent Member

Στη σχολή που διδάσκω όλοι οι φοιτητές που ασχολούνται με ποδόσφαιρο δεν χάνουν αγώνα του ΠΑΟΚ για να χαζέψουν Ντέλια. Μιλάμε για ΠΟΚεμον όλοι αλλά ο Ντέλιας Ντέλιας

Posted : 03/04/2024 1:19 am
Bersekeros and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Θα έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου όμως Νικόλα 🙄 😜 

Posted : 03/04/2024 9:10 am
nikolasf4
(@nikolasf4)
Prominent Member

@m01can4 Αρκεί που τους δείχνω την φανέλα Ντέλια που έχει η κόρη υπογεγραμμένη και με αφιέρωση και μου ζητάνε και αυτοί... Πού να βρω τόσες φανέλες ρε παιδάκι μου 😉

Posted : 03/04/2024 10:22 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ε ναι, γι αυτό το ανέφερα γιατί ξέρω ότι τους μπριζώνεις 😜 

Posted : 03/04/2024 10:33 am
nikolasf4 reacted
(@Anonymous 8)

Λοιπόν κύριε καθηγητά (nikolasf4), εφόσον οι φοιτητές σου γουστάρουν Ντέλια και δε χάνουν ευκαιρία για θέαση, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να προσπαθήσεις κάποιους από αυτούς να τους κάνεις ΠΑΟΚτσάκια.

Θα σας κουράσω λιγάκι αλλά θα αναφέρω ένα γεγονός που έγινε το καλοκαίρι της χρονιάς του νταμπλ:

Πηγαίνοντας για ακόμα μια φορά Αύγουστο στην Κρήτη (είναι η σύζυγος από εκεί), είχα τη φαεινή ιδέα να κάνω όλο το ταξίδι με το μπλουζάκι που φορούσα στις 21/4/19 όταν στεφτήκαμε πρωταθλητές. Πλησιάζοντας το λιμάνι μετά από 504 χλμ. και βάζοντας πάντα βενζίνη από το ίδιο πρατήριο, μου ο υπάλληλος, «πρόσεχε με το μπλουζάκι που φοράς, το χειμώνα ένα παλληκάρι φορούσε σκουφάκι της αεκ και τον ρίξαν στη θάλασσα». Κατευθείαν μπαίνω στο αυτοκίνητο και καρφί για το «ΦΑΙΣΤΟΣ», μπαίνω μέσα, παρκάρω και πάμε στην καμπίνα.

Χωρίς να άλλάξω όμως μπλουζάκι βγαίνουμε βόλτα στο καράβι. Κάποια στιγμή με πλησιάζει ένας μπόμπιρας και δείχνοντας τα σήματα του δικέφαλου (αρχικό και σημερινό) στο μπλουζάκι μου, γυρνάει και λέει στον μπαμπά του «μπαμπά ΠΑΟΚ - μπαμπά ΠΑΟΚ».

Πιάνοντας κουβέντα με τον κύριο τον ρώτησα από που είναι, μου είπε οτι κατάγεται από Πάτρα, αλλά μεγάλωσε Αθήνα. Όταν τον ρώτησα πως έγινε ΠΑΟΚ μου ότι όταν υπηρετούσε φαντάρος στη Θεσσαλονίκη οι σειρές του τον πήγαιναν θύρα 4 σε κάθε παιχνίδι και έτσι έγινε ΠΑΟΚ και έκανε και το γιο του.

Παρόμοιο περιστατικό έγινε μετά από λίγο με τον πατέρα αυτή τη φορά να έχει καταγωγή από Χίο να γεννήθηκε στην Αθήνα και να σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη.

Posted : 03/04/2024 1:31 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ποσες τετοιες ιστοριες πιπολ ξεκινησαν ετσι και κατεληξαν τρελα ΠΑΟΚια!

Νικολα, δειξτους τον δρομο!! 😀 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 03/04/2024 3:18 pm
Bersekeros and nikolasf4 reacted
nikolasf4
(@nikolasf4)
Prominent Member

@teododo Τι να δείξω ρε Τεο ... που το γραφείο μου....Γραφείο Διευθυντού σε παρακαλώ ,,,, είναι γεμάτο σήματα του ΠΑΟΚ , το λαπτοπ  κλπ 

Το καθήκον μου το κάνω στη χαβούζα

Πρόσφατα φοιτητής που πήρε πτυχίο μου έκανε δώρο σημαία του ΠΑΟΚ και κασλολ από το Ζακρεμπ ΠΑΟΚ αναμνηστικό του αγώνα -σσσ δουλεύει σε εταιρεία που φτιάχνει τέτοια και μου έδωσε και συγχαρητήρια για την πρόκριση και την πίστη του ότι φέτος πάμε τελικό Κανφερενσε

Ο ίδιος είναι γάβρος... είπα ότι πήρε ήδη πτυχίο άρα τα δώρα ήταν από σεβασμό και όχι για χάρη

Posted : 03/04/2024 7:06 pm
Bersekeros and teododo reacted
Page 20 / 46
Share: