Ναι, έκανε 7 μήνες αποθεραπεία σ' εμάς, για να τους τον ετοιμάσουμε και να τον πουλήσουν στην Φλαμένγκο;
Ωραίοι. 😀
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ποτε προλαβαν ρε και τον ειδαν ?χαχαχαχαχαχαχ
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Τον είδαν, τον είδαν.
Έχει καλή εταιρεία από πίσω. Βγάζει βιντεάκια συνέχεια.
Μαγεία....
Fé 🙏 pic.twitter.com/ekHv27nj25
— Marcos Antonio (@M88Marcos) January 15, 2024
Fé 🙏 pic.twitter.com/Dv8iuUkIVM
— Marcos Antonio (@M88Marcos) January 11, 2024
Μαγεία οι...πασούλες 😆
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Το γκολ που εβαλε ωστοσο ηταν ωραιο.
Είναι γάτα είναι γάτα, ο κοντός με τη γραβάτα. Γκολάρα !!

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Στην αρχή της παρουσίας μου είχα κάποια προβλήματα τραυματισμού, αλλά τώρα είμαι στο 100% και έχω προσαρμοστεί στο ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα.
Με υποδέχθηκαν καλά όλοι στην ομάδα και μέρα με την ημέρα αισθάνομαι ολοένα και περισσότερο σπίτι μου τον ΠΑΟΚ.
Τα γκολ έρχονται και είναι κάτι που δουλεύω πολύ το τελευταίο διάστημα, ώστε να μπορώ να προωθούμαι και να αποτελώ επιλογή για τους συμπαίκτες μου.
Πέτυχα δυο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα και ελπίζω η καλή μου φάση να διαρκέσει και στο υπόλοιπο της σεζόν".
Για την πορεία του ΠΑΟΚ στη σεζόν: "Βιώνουμε καλές στιγμές στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε και η ιδέα είναι να δουλεύουμε όσο σκληρά γίνεται για να πετύχουμε τους μελλοντικούς μας στόχους.
Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα πρέπει να γίνουν αλλά ξέρω ότι μπορούμε να παλέψουμε για τίτλους. Η ομάδα είναι ώριμη και ξέρει τις δυνατότητες της"
Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Μάρκος Αντόνιο συγκέντρωσε το 38,55% των ψήφων και πήρε το βραβείο.
Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που σκόραρε κι αυτός άλλο ένα πανέμορφο γκολ με άψογο πλασέ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ζόαν Σάστρε , που ήταν εξαιρετικός, έκανε το 0-2 και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.
«Ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για Μάρκος Αντόνιο» - Διαψεύδει η πλευρά του Βραζιλιάνου!
Συνεχίζουν ακάθεκτοι αυτοί....
6 εκατομμύρια ευρώ θυμίζω, η ρήτρα αγοράς του από τη Λάτσιο (που κρατάει σε αυτή την περίπτωση το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη).
«Πηγές από τη Βραζιλία αναφέρουν ξανά πως από τον ερχόμενο Ιούνιο η Φλαμένγκο θα προσπαθήσει να φέρει στο... σπίτι του τον Μάρκος Αντόνιο, έναν μέσο που ανήκει στη Λάτσιο αλλά αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος δεν έχει βρει αρκετό χώρο στις τάξεις του ελληνικού συλλόγου, ο οποίος θα έπρεπε να πληρώσει 6.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Ένα ποσό που -μέχρι σήμερα- φαίνεται δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι θα καταβληθεί».
Πιστευει κανεις οτι ο παικτης θα μεινει και μετα το τελος της σεζον στον ΠΑΟΚ?
Θα πρεπει να ειναι το λιγοτερο ηλιθιος.
Την αποθεραπεία του, μια χαρά την έκανε στον ΠΑΟΚ. Μετ' αποδοχών.
Τώρα παίζει και ετοιμάζεται ο Μάρκος Αντόνιο, για τη νέα χρονιά, στη νέα του ομάδα, εις βάρος του Τσιγγάρα.
Περαστικά Χαρούλη και άλλη φορά, πιο φειδωλός στα καλά λόγια για τον Ρουμάνο....
Ετσι ακριβως
Εξαφανιστηκε απο τα παιχνιδια και μονο τυχαιο δεν θα ειναι, ε απατεωνα τι λες? 🙄