Γιόρταζε η σύζυγος και το διασκέδασαν...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Πωωωωω 😳😳😳😳
Η μια πιο όμορφη από την άλλη !!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Για το νέο του γκολ που ήταν το 100ο της καριέρας του: «Δεν το γνώριζα αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους. Είναι σημαντικό σημείο στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος τόσο για το γκολ, όσο για τη νίκη της ομάδας μου».
Για το γεγονός πως πλέον ο ΠΑΟΚ κερδίζει και εντός έδρας: «Δεν το είχαμε στο μυαλό μας. Θέλαμε να παλέψουμε, να παίξουμε καλά και τα καταφέραμε. Θέλουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και σίγουρα έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας».
Πρόσθεσε για το παιχνίδι του: «Ναι, παιχνίδι με το παιχνίδι νιώθω καλύτερα, πιο άνετος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τον τρόπο που με υποστηρίζει, που με αγκαλιάζει σε κάθε παιχνίδι και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».
Για τα ντέρμπι που ακολουθούν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Ναι, θέλουμε να κερδίσουμε και τα ντέρμπι και όλα τα παιχνίδια. Τη νέα χρονιά είναι το ιδανικό τάιμινγκ να κερδίσουμε και τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ»
Κατέληξε λέγοντας το τι προσδοκά από το νέο έτος: «Δεν έχω σκεφτεί τι θέλω να μου φέρει η νέα χρονιά, θα το σκεφτώ όταν έρθει η εκείνη η ώρα»
Πηρε μπρος ο παικταρας!!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Το γκολ που έβαλε και στο χρονικό σημείο που το έβαλε, ήταν καθοριστικό για να ξεκλειδώσει το παιχνίδι.
Ο Φεντόρ Τσάλοφ ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι στην Ισπανία, σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται σε 10-15 ημέρες.
Τι γκαντέμης είναι αυτός; ☹️
Ε Λ Ε Ο Σ 😡
ΓΚΟΛ με τακουνάκι...
Παει για Best goal!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Παρόμοιο τακουνάκι έκανε και το ακατέργαστο διαμάντι του Κιλιμάντζαρο με την αεκ, αλλά δεν του βγήκε.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Κακως δεν αναφεραμε χθες οτι εδωσε ακομα μια ασιστ 😎
Ετσι ακριβως.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαζει καθετη.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Επιστρέφει στην Ζενίτ, μετά το αυριανό παιχνίδι λογικά οι ανακοινώσεις...
ΜΜΕ Τουρκίας: «Πρόταση της Καϊσέρισπορ για δανεισμό του Τσάλοβ»
Το μετάνιωσε η Ζενίτ;
Πάντως τελείως προβλέψιμο το μοτίβο.
Από ευρωπαϊκές ομάδες παίρνουμε μόνο δανεικούς και ελεύθερους και ''ντίλια'' κυρίως κάνουμε με χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, Αραβίες, Τουρκίες και καμιά Λατινική Αμερική.
Από ''δυτικές'' ευρωπαϊκές χώρες ψίχουλα. Παζαρεύουν το παζάρι να κόψουν κάνα εικοσαχίλιαρο.
Προβλέψιμοι πλέον.