ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΙΣΙΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησαν την ομάδα. Όλα τα παιδιά με βοηθάνε και θέλω να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε συνολικά μαζί για να πετυχαίνουμε αυτά τα γκολ. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλοι παίζουμε σαν ομάδα και σαν σύνολο. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ, αλλά η προσέγγιση μας είναι η ίδια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όχι τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό».
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αυτός είναι ''κίλερ''!
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Τζίμα μέχρι τις 30.06 του 2028.
Σε ηλικία μόλις 18 ετών, έχει ήδη καταγράψει 30 εμφανίσεις, μετράει πέντε γκολ, μία ασίστ και είναι έτοιμος να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, επιδιώκοντας να συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες της ομάδας.
Ελπίζω να παίξει περισσότερο.
Μπράβο ΠΑΙΚΤΑΡΑ!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Γερα ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ!
Παμε φετος να τους τρελανουμε ολους!
Ο Τζίμας μου θυμίζει πολύ όσον αφορά το τρόπο παιχνιδιού, τον Μουσλίμοβιτς, τον οποίον τον έλεγα "LEOPARD" (από τα άρματα μάχης).
Οπότε τι παρατσούκλι μεταφέρεται.
Αρα τωρα που δεν θα εχει.....μαθηματα 🙄 , μπορει να τους ξεκολιασει! 😜
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Από εδώ και πέρα, θα τους εξηγήσει το όνειρο. Εκτιμώ ότι θα είναι η χρονιά του, που θα αρχίσει να εκτοξεύεται πραγματικά.
Λουγκάνο και Νυρεμβέργη για Τζίμα!
Μην τυχον και κανουν καμια μ@λακια!
Τεό από τη στιγμή που ο Σαββίδης φαίνεται ότι επανακάμπτει, νομίζω ότι αυτού του είδους οι φήμες κλπ, για τα χρυσαφικά του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι παρελθόν.!!
Μακαρι, γιατι ακουγονται διαφορα περι δανεισμου για 1 χρονο!
Κοίτα ο δανεισμός δε με χαλάει, αυτό που θα με χαλάσει θα είναι η επίδειξη αδιαφορίας για την τύχη του παίκτου από τον Ρουμίνιο.
Η πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συμφωνεί ως προς την ομάδα δανεισμού, δηλαδή τη Νυρεμβέργη, εφόσον είναι να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.
Όπως όμως και στην περίπτωση του Κωνσταντέλια, η τελική απόφαση, θα είναι του Ιβάν Σαββίδη.
Ο Ρουμίνιο στα @@ του, έτοιμους παίκτες θέλει. Όχι νεαρούς, να τους φτιάξει και να τους αναδείξει ο ίδιος. Αυτό ίσχυε πάντα και δεν πρόκειται να αλλάξει.
Πολύ θετικά φαίνεται πως υποδέχθηκαν το «μπάσιμο» της Νυρεμβέργης για τον Στέφανο Τζίμα οι Γερμανοί, κάνοντας λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα - Αναμένεται άμεσα η οριστική απόφαση.
Ενας Ιβαν μπορει να χαλασει την μεταγραφη.
Δεν θα έπρεπε ΚΑΝ να συζητάμε το ενδεχόμενο δανεισμού.
Αντίθετα να πάρει παιχνίδια και να βελτιωθεί...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"