70. Ally Samatta

Notifications
Clear all

[Closed] 70. Ally Samatta

496 Posts
10 Users
380 Reactions
7,031 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Άλι Σαμάτα. Ο Τανζανός φορ έλυσε τη συνέργασία του με την Φενερμπαχτσέ κι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για 2+1 χρόνια. Ο Σαμάτα θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 33.

Ο Σαμάτα γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1992 στη Νταρ Ες Σαλάμ της Τανζανίας. Αρχικά εντάχθηκε στις ακαδημίες της Άφρικαν Λυόν. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Σίμπα στην Τανζανία, πριν μετακομίσει στο Κογκό και την ΤΠ Μαζεμπέ όπου έμεινε για πέντε σεζόν, αγωνίστηκε σε 133 παιχνίδια και σκόραρε 85 γκολ, κατέκτηση το αφρικανικό Champions League, ενώ το 2016 αναδείχθηκε κορυφαίος Αφρικανός ποοδσφαιριστής της χρονιάς.

Η απόδοσή του δεν πέρασε απαρατήρηρη από την Γκένκ, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2016. Σε τέσσερα χρόνια στο Βέλγιο τα έζησε όλα. Έπαιξε σε 191 αγώνες, σκόραρε 76 γκολ, έδωσε 20 ασίστ, αναδείχθηκε πρώτος σκορ του βελγικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018-19 και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο δρόμος για το επόμενο βήμα άνοιξε. Η Άστον Βίλα προσέφερε 10.500.000 ευρώ στη Γκένκ τον Ιανουάριο του 2020 κι έφερε τον Τανζανό στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Σε ένα εξάμηνο κατάφερε να γίνει ο πρώτος Τανζανός που παίζει και σκοράρει στην Premier League, φόρεσε τη φανέλα της Βίλα σε 16 παιχνίδια και σκόραρε δύο γκολ.

Η αγγλική ομάδα αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό για την επόμενη σεζόν. Η Φενερμπαχτσέ τον απέκτησε αρχικά με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο τέλος της σεζόν παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή. Στην πρώτη χρονιά στην Τουρκία έδωσε 30 αγώνες και πέτυχε έξι γκολ, αλλά τη σεζόν 2021-22 παραχωρήθηκε δανεικός στην Αντβέρπ. Στην Αμβέρσα μέτρησε 39 συμμετοχές, σκόραρε εννιά γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ, για να επιστρέψει στην Τουρκία και να αναχωρήσει και πάλι για Βέγλιο.

Φόρεσε ξανά τη φανέλα της Γκένκ είχε άλλη μία γεμάτη σεζόν με 36 αγώνες, έξι γκολ και μία ασίστ και αποφάσισενα λύσει τη συνεργασία του με την Φενέρ και να ψάξει για νέες προκλήσεις.

Καλώς ήρθες Άλι!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 17/07/2023 4:18 pm
Topic Tags
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Για να τον δουμε τον ........κιλλερ!

Posted : 17/07/2023 4:22 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Παντως στο τουιτερ της παε, εχουν μπουκαρει ολοι οι τουρκοι και μας ........ευχαριστουν!! 🙄 

Posted : 17/07/2023 4:40 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Εύχομαι να είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά... 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 17/07/2023 7:38 pm
slnc26
(@slnc26)
Eminent Member

Καλώς όρισες Τανζανέ! 

Posted : 17/07/2023 8:49 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Γεια σου ΠΑΟΚ! Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ… Ανυπομονώ να σας δω όλους εκεί έξω και να αγωνιστώ για το σύλλογο. Τα λέμε σύντομα»

Γκολ κοιταξε να βαλεις γιατι το μπινελικι που θα ακουσεις θα ειναι απο αλλη διασταση!

Posted : 17/07/2023 10:52 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καταρχάς, καλωσήρθε ο Σαματάς, το μαύρο πιστόλι!

30 και μισό η ηλικία του και 1 εκατομμύριο οι αποδοχές του συμβολαίου του.

Εύχομαι να σκοράρει κατά ριπάς και να μην αποδείχτει "Πίου". Θέλω να πιστεύω, ότι επειδή έχει το φίζικαλ κομμάτι σε καλό επίπεδο, θα πάει αρκετά καλά.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 18/07/2023 11:07 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Είμαι έτοιμος να... πεθάνω για τον ΠΑΟΚ, πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη»

Για το πώς έζησε αυτές τις ημέρες μέχρι να υπογράψει στον ΠΑΟΚ: «Λοιπόν, αισθάνομαι καλά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και μερικές εβδομάδες και από την πρώτη στιγμή, που το έμαθα, ήμουν έτοιμος να έρθω. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με ιστορία, οπότε ναι, χάρηκα που διαπίστωσα πως με θέλουν και ήμουν έτοιμος να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν πάρει την τελική του απόφαση: «Ναι, με τον καλό μου φίλο, Δημήτρη Πέλκα. Μιλήσαμε πριν από μία εβδομάδα και μου είπε μόνο καλά πράγματα για τον σύλλογο και χάρηκα πολύ. Είναι ειλικρινής και γι' αυτό τον λόγο τον εμπιστεύομαι. Οπότε ήμουν έτοιμος να έρθω μετά τα λεγόμενά του».

Για τον βασικό λόγο που τον οδήγησε να έρθει στην ομάδα: «Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, οπότε όταν ένα τέτοιο κλαμπ θέλει να έρθεις και να ενταχθείς σε αυτό, δεν θέλει και ιδιαίτερη σκέψη. Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ». 

Για το τι να περιμένει κανείς από τον Σαμάτα στο γήπεδο: «Είμαι επιθετικός και μου αρέσει να χρησιμοποιώ την ταχύτητά μου. Έχω επίσης ποιότητα και με τα δύο μου πόδια και με το κεφάλι επίσης. Οπότε ναι, νομίζω ότι όλοι πρέπει να περιμένουν από μένα να χρησιμοποιώ πολύ την ταχύτητά μου, να εκτελώ και με τα πόδια και με το κεφάλι. Μου αρέσει να σκοράρω, οπότε συχνά θα βρίσκομαι μπροστά από την εστία, προσπαθώντας να βρω μια ευκαιρία για γκολ».

Για την ετοιμότητά του: «Αυτό θα το αφήσω στον προπονητή. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ήμουν σε διακοπές, οπότε νομίζω ότι θα κάνω μία προπόνηση με τον προπονητή και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν είμαι έτοιμος ή αν θα χρειαστώ περισσότερο χρόνο για να ενταχθώ κανονικά με την ομάδα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή».

Για το αν νιώθει έτοιμος ν' ανταποκριθεί στην πίεση που φέρνει η άμεση ανάγκη για νίκες: «Είμαι ένας τύπος που του αρέσει να παλεύει. Νομίζω πως κανένας παίκτης δεν μπορεί μόνος του αλλά νομίζω πως με μία ομάδα και όλους δίπλα μας, θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε αυτή τη σεζόν. Είμαι έτοιμος να παλέψω, είμαι έτοιμος να... πεθάνω για τον σύλλογο και θα είμαι πάντα εκεί όταν ο σύλλογος με χρειάζεται».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς: «Nαι. Είμαι μαχητής. Είμαι ο παίκτης που δίνει το 100% για την ομάδα. Είμαι ένας παίκτης που δίνει το αίμα του και τον ιδρώτα του για να σιγουρευτεί ότι η ομάδα θα κερδίζει. Τους αγαπώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γι' αυτούς».

Posted : 18/07/2023 4:32 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πολύ 80's μου θύμισαν οι πρώτες ατάκες των δηλώσεων. 🙂 

Για την ετοιμότητά του: «Αυτό θα το αφήσω στον προπονητή. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ήμουν σε διακοπές, οπότε νομίζω ότι θα κάνω μία προπόνηση με τον προπονητή και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν είμαι έτοιμος ή αν θα χρειαστώ περισσότερο χρόνο για να ενταχθώ κανονικά με την ομάδα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή».

Για να δούμε πόσο γρήγορα θα είναι έτοιμος, μετά τις διακοπές του.

Posted : 18/07/2023 6:17 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Περιμενω να δω ποσο αποτελεσματικος θα ειναι με τον ιδιο τροπο παιχνιδιου με περσι!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 21/07/2023 5:46 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Τι του δειχνει, απο που θα ερχονται οι γιομες?

Posted : 21/07/2023 6:41 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τους κάνει ντεμέκ τακτική....

Posted : 21/07/2023 6:53 pm
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Αφου πεσαν κατω απο τα γελια 😆 

Posted : 21/07/2023 7:02 pm
nikolasf4 and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Μπηκε αποστολη ο .....κιλλερ!

Posted : 26/07/2023 11:36 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αυτός δεν είναι έτοιμος ακόμα λένε, στη φυσική κατάσταση. Αν κάνει κανένα ''κουλό'' και τον βάλει μέσα, θα πρόκειται περί έκπληξης.

Posted : 26/07/2023 11:52 pm
Page 1 / 34
Share: