Σωστός!
Πρέπει αφενός ο παίκτης να τροφοδοτείται και αφετέρου να παίζει εντός της μεγάλης περιοχής, όχι γύρω γύρω από αυτή.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Και τον Λεβαντοφσκι να φερεις εαν δεν τροφοδοτειται ο φορ γκολ δεν βαζει...Αξιωμα του ποδοσφαιρου..
Και ο Μπραντον οταν τροφοδοτηθηκε με τους εβραιους, το καρφωσε.
Βεβαια ειχε περασει ολη την αμυνα ο Ζιβκοβιτς, αλλα αλλο κεφαλαιο αυτο.
Αυτος εδω θα αργησει να σκοραρει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
ΣΑΝΟΣ ALERT !!🐑🐑🐑🐑🚨
Ο λόγος που ο 30χρονος φορ δεν πήρε φανέλα βασικού, αποτελεί επιθυμία του ίδιου. Συγκεκριμένα, ο Σαμάτα συζήτησε με τον προπονητή του Δικεφάλου για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το ματς, ωστόσο ο ίδιος εξέφρασε τις αμφιβολίες του γύρω από την ετοιμότητα του. Μιλώντας με τον Λουτσέσκου, ισχυρίστηκε πως δεν νιώθει ακόμη έτοιμος για να βγάλει μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι και έτσι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προχώρησε στην επιλογή του Μπράντον.
Πηγή: paok24.com
Διαβάστε "σανό" που σερβίρουν....
Δεν ξεκίνησε τον Σαμάτα ο Ρουμάνος όταν η ομάδα ήταν πιο ανεβασμένη στο πρώτο ημίχρονο και τον έβαλε στο 2ο ημίχρονο που όλη η ομάδα είχε πέσει, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην ακουμπήσει μπάλα.
Το λογικό θα ήταν να έβαζε τον Σαμάτα από το ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο που η υπόλοιπη ομάδα θα κουραζόταν, να έβαζε τον Μπράντον που τρέχει, πιέζει και μαρκάρει.
Επειδή ακούει κριτική ο Ρουμάνος γι' αυτή την επιλογή, βγαίνουν και γράφουν ότι ντεμέκ ζήτησε ο Τανζανός να μην ξεκινήσει.
Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Αυτό μόνο στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου το έχω ακούσει. Ότι δηλαδή ζητάνε παίκτες να μην παίξουν σε παιχνίδια γιατί δεν αισθάνονται έτοιμοι ή να μην ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα.
Τις ίδιες π@παριές ακούγαμε όταν ο Ρουμάνος έβαζε τον Βιερίνια αριστερό μπακ και έτρωγε πάγκο ο Ράφα Σοάρες. Είχαν βγάλει τότε "βρώμα", δηλαδή όχι βρώμα, δημοσιεύματα κανονικά ήταν τότε, ότι αρνήθηκε να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής σε παιχνίδι στο Καραϊσκάκης γιατί δεν αισθανόταν έτοιμος. Που ο μόνος λόγος για να γίνει αυτό, είναι να έχει ψυλλιαστεί ο παίκτης, ότι ο προπονητής τον βάζει χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, κατευθείαν στα βαθειά, μόνο και μόνο για να τον "κάψει".
Τώρα τι δικαιολογία υπάρχει για να γράφουν αυτό που γράφουν για το Σαμάτα, πέρα από το να δικαιολογήσουν το λάθος του ρουμάνου, να μην τον ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα;
Θυμίζω ότι όταν ήρθε ο παίκτης, άλλα δήλωνε στις 18 Ιουλίου, πριν 23 ημέρες (3 εβδομάδες+)!
Για την ετοιμότητά του, είπε: “Αυτό θα το αφήσω στον προπονητή. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ήμουν σε διακοπές, οπότε νομίζω ότι θα κάνω μία προπόνηση με τον προπονητή και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν είμαι έτοιμος ή αν θα χρειαστώ περισσότερο χρόνο για να ενταχθώ κανονικά με την ομάδα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή”.
Αυτά τα ολίγα, για να μη νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και σανό ή ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
Είτε τα τζιμάνια των μεταγραφών έφεραν παίκτη παντελώς ανέτοιμο, που μετά από 3 εβδομάδες στην ομάδα δεν μπορεί ακόμα να πάρει τα πόδια του....
είτε ο Λουτσέσκου έκανε λάθος που δεν τον ξεκίνησε, να τελειώναμε την πρόκριση με μια εκτός έδρας νίκη μέσα στο Σπλιτ και πάνε τώρα να τον δικαιολογήσουν.
Ο παίκτης να βγήκε και να είπε ότι αισθάνεται ανέτοιμος, όταν πριν από 23 ημέρες δήλωνε άλλα, είναι λίγο κομματάκι δύσκολο για να το πιστέψουμε!
Και τέλος, γιατί θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε, είναι άλλο να σου πει ο ποδοσφαιριστής δεν μπορώ να βγάλω 70-80 λεπτά και άλλο είναι να γράφουν ότι του είπε να μην ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.
ΕΛΕΟΣ με το "σανό" επιτέλους....
Ρομπα τους εκανες 😆
Ωραιος ρε Μπερ, ας τα διαβασουν τα μαλακιστηρια εδω για να ξερουν τι θα γραφουν και που.
Ρε συ Jim, τώρα τους ακούω στο ράδιο και λένε....αν ισχύει ότι ο Σαμάτα του είπε του Λουτσέσκου, αυτό που ακούστηκε.
Που το έγραψαν αυτοί οι ίδιοι!! 😂😂😂😂
Κανονικά δημοσιεύματα με νον πέιπερ ανεβάζουν, που δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι!
Παράνοια! 🤬
Μεσα στα μυαλα εχουν σκ@τα.
ΑΡΔ!
Ενοχλήσεις στο γόνατο και στον αστράγαλο στο μηχανισμό της κάκωσης ο φορ "κίλλερ"¨αλλά δεν ανησυχούν ιδιαίτερα...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Άσχημο το πέσιμο όπως το είδα και το φοβήθηκα αρκετά. Μακάρι να τη σκαπούλαρε.
Υπέστη κάκωση στον αστράγαλο και στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης θα επανεκτιμάται καθημερινά, ανάλογα με την υποχώρηση των ενοχλήσεων...
Αμφίβολος 🙄
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Τουλάχιστον φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα.
Αυτός είναι ο φορ κίλερ, για τον οποίο διώξαμε τον Ολιβέιρα;
Κιλλερ απο τα λιντλ 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ο άνθρωπος έχει πολύ κακές τοποθετήσεις για σέντερ φορ. Σε κάποια φάση πήδηξε και έπεσε πάλι πολύ άγαρμπα και νόμισα ότι πάλι πήγε να του γυρίσει το πόδι.
Δεν ξέρω αν είναι ανέτοιμος λόγω μη προετοιμασίας, αλλά μέχρι τώρα, μόνο σέντερ φορ δεν θυμίζει.
Πολύ κακή η εικόνα του.
Πού πάμε, εάν συνεχίσει να είναι αυτή η εικόνα, του βασικού υποτίθεται σέντερ φορ;
Εκει που βουτηξε σαν κατσικι, ξεκολιαστηκα στα γελια! 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ακριβώς αυτή τη φάση λέω αδερφέ.
Τελείως ''ατσούμπαλος''. Αν αύριο μεθαύριο, πουν ότι είναι τραυματίας πάλι, έτσι όπως γύρισε το πόδι πέφτοντας, δεν θα μου κάνει εντύπωση.