Razvan Lucescu (Coa...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu (Coach) #Reloaded

584 Posts
9 Users
368 Reactions
12.7 K Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Posted by: @teododo

«Οι μεταγραφές που κάναμε μας έφεραν ποιότητα»

Αρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

Αυτό που ζήτησε έγινε και το παραδέχεται.

Οπότε αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν.

Φαντάζομαι με τίτλο- τίλτους.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 17/09/2023 7:26 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ελατε κοπιαστε ΟΡΝΙΑ, έχει φαγητο!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 18/09/2023 12:09 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πάρε τα @@ μου, κι εσύ, κι ο άλλος ο αποτυχημένος μουσάτος πολιτικάντης και όλοι οι άλλοι ''ανύπαρκτοι πουθενάδες υπαλληλίσκοι'' της ΠΑΕ.

Όταν δεν μίλησε η ΠΑΕ για την διαιτησία στην Κρήτη, που σου δίνει 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και όταν δεν ξαναμίλησε όταν ορίστηκε ο Παπαπέτρου και ο Σιδηρόπουλος στο Var, για το ματς με τον ρούλη, αλλά τα παπαγαλάκια τους έβγαιναν και διέρρεαν ότι ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με την διαιτησία ή μιλούσαν για την στρατηγική της ήπιας στάσης, τότε ούτε εσύ, ούτε οι άλλοι οι ''πουθενάδες'' της ΠΑΕ, δεν θα μιλάτε εκ των υστέρων για την διαιτησία.

Ιδίως όταν η ομάδα δεν έχει κάνει τελική στο 2ο ημίχρονο, βγάλε το σκασμό. 3η χρονιά στην ομάδα.

Δεν έχεις καμιά δικαιολογία. Παίκτες σου έφεραν, όπως κι εσύ ο ίδιος δήλωσες. Τρίτο χρόνο και ακόμα δεν κατάφερες να διασπάς μια κλειστή άμυνα. Χάσαμε από τον ΟΦΗ και μας πήρε ισοπαλία στην Τούμπα, ο ανύπαρκτος ρούλης που έχασε από τον ΟΦΗ και τη Λαμία.

Βγάλε το σκασμό και στρώσε την ομάδα. Τι να το κάνω να στρώσει η ομάδα το Νοέμβριο, όπως συνήθως λένε τα Λουτσόσκυλα, όταν θα έχω μείνει 15 βαθμούς μακριά από την κορυφή; Τι να το κάνω;

Απλά σκάσε !! Βούλωστο !

Σύμφωνα με τους ΑΡΔ της ομάδας, εσύ έδινες έγκριση και η Γκοντσάρεβα σου έφερνε τους παίκτες που ήθελες/ενέκρινες.

Οπότε είσαι υπεύθυνος αν αυτοί οι παίκτες, που κάποιοι είναι ήδη 2 μήνες στην ομάδα, δεν είναι έτοιμοι.

Σκάσε και ανέλαβε και καμιά φορά τις ευθύνες σου, για το άθλιο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, με μιάμισι τελική στο 1ο ημίχρονο με το ρούλη και καμία τελική στο 2ο ημίχρονο.

Πάλι σε γελοιοποίησε μέσα στην Τούμπα, ο Κλοπ της γειτονιάς, ο Μάντζιος του ρούλης.

Αν είναι να λες μ@λακίες, καλύτερα να μη λες τίποτα.

Νόμισαν και τα άλλα τα πανηγυρτζήδικα τα πουλιά και οι προσωπολάτρες, ότι επειδή η μπάλα, πήγε δοκάρι και μέσα στην Ευρώπη και ήμασταν κ@λόφαρδοι και μπήκαμε ομίλους, ξαφνικά πάμε για πρωτάθλημα και ο Γουαρδιόλα των Καρπαθίων έγινε προπονητής για την Πρέμιερ Λιγκ.

Άντε να κρυφτούν τώρα κι αυτοί και κυρίως όλοι όσοι αστείοι μιλάνε για την διαιτησία, αφενός γιατί μιλάνε εκ των υστέρων και αφετέρου γιατί δεν κοιτάνε τα δικά μας αγωνιστικά χάλια, που δυο παιχνίδια τώρα, 2 ενενηντάλεπτα με μικρές ομάδες (οφη και ρούλη), ουσιαστικά δεν κάναμε τελική. 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 18/09/2023 12:38 am
m01can4 and teododo reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (0-0) με τον ρούλη στην Τούμπα:

Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς και δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ:

«Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, δεν είμαι χαζός. Καταλαβαίνω τι γίνεται. Ο διαιτητής αυτός ήρθε εδώ και για να λήξει το ματς 0-0, είναι ξεκάθαρο. Δεν πρέπει να αφήνουμε εκτός την διαιτησία. Ο Άρης έχει την δική του ποιότητα, ήρθε με μια πρόθεση να αμυνθεί και αυτά τα ματς κρίνονται από μια στιγμή. Αν έβγαινε η κόκκινη ο Άρης θα έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά και κόντρα σε εμάς που έχουμε έναν τρόπο να παίξουμε εντός Τούμπας.

Μας έλειψε η εκμετάλλευση της μπάλας γύρω γύρω από την περιοχή του αντιπάλου. Είχαμε ένα μεγάλο έλεγχο του ματς, στα τελευταία 20 μέτρα δεν είχαμε καλές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση για τις κατάλληλες αποφάσεις. Από την άλλη, είμαι ικανοποιημένος από την πίεση που ασκήσαμε, αλλά είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα.

Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και με τον Ντεσπόντοφ, ο Μεϊτέ που αρχίζει να προσαρμόζεται. Τον πιέσαμε να μπει άμεσα τον Μεϊτέ, θέλω να δω πως θα αυτή η ομάδα σε δυο μήνες με την προσθήκη όλων των παικτών που έχουμε στο ρόστερ. Με τον τρόπο που παίξαμε και τον ρυθμό που είχαμε, είχαμε τις φάσεις μας, όπως σε εκείνη την φάση με τον Ζίβκοβιτς στο 98ο λεπτό που δεν δόθηκε φάουλ πάνω στην γραμμή. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών ειδικά στο επίπεδο πρέσινγκ».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε φάση καθαρή για δεύτερο σερί ματς και γιατί βιάζεται να βάλει τους νέους παίκτες τόσο γρήγορα στην ομάδα:

«Γιατί θέλουμε να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε, έχουμε ένα άλλο ματς την Πέμπτη υπάρχουν αρκετά μπροστά μας. Είμαστε αναγκασμένοι να τους χρησιμοποιήσουμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να βάλουμε τους παίκτες τον χρόνο που έπρεπε. Ο προπονητής πρέπει να σκέφτεται την στρατηγική και πρέπει να σκέφτομαι διαφορετικές παραμέτρους.

Σας λέω ότι είμαι με καλή ψυχολογία, αισθάνομαι όπως μετά από το ματς με την Μπεϊτάρ, γιατί βλέπω πράγματα που μου δίνουν ελπίδα μέσα από την ομάδα. Έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα και μέσα από αυτές τις συνθήκες σήμερα με τον διαιτητή ελέγξαμε το παιχνίδι. Σε άλλη φάση θα είχαμε χάσει την ψυχραιμία μας, σήμερα όμως ελέγξαμε το ματς. Αισθάνομαι ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι καλό.

Ένα σημαντικό κομμάτι για την έλλειψη φάσεων είναι η τακτική θέση του Κωνσταντέλια που παίζει ως δεκάρι, θα έρχεται αρκετές φορές στα πλάγια και δεν θα έρθει καλή σύνδεση με τον επιθετικό. Ο Άρης αμύνθηκε χαμηλά, όταν πέρασαν οι μπάλες οι παίκτες από την δεύτερη γραμμή δεν ήταν εκεί που έπρεπε.

Μας έλειψε η καθαρή απόφαση και στα δυο τελευταία ματς. Είχαμε τελειώματα με πολλούς παίκτες σήμερα αλλά θα έπρεπε η μπάλα να πάει στην εστία και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όπως στην φάση του γκολ που ακυρώθηκε. Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη μετάβαση στην επίθεση στα δυο τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτή η ένταση θα μας βοηθήσει και θα έχουμε και αλλά περιθώρια να βελτιωθούμε. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνονται και να τελειώνουμε τις φάσεις, ακόμα και στις δεύτερες φάσεις».

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι με την προσαρμογή του Σαμάτα και του Οζντόεφ και το γιατί δεν είναι στα πλάνα ο Σάστρε ή ο Λύρατζης που πέρσι έπαιζαν περισσότερο:

«Δεν είναι εύκολο και για τους δυο η προσαρμογή. Ο κάθε παίκτες το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση ο Οζντόεφ είδα σήμερα μια σημαντική βελτίωση, ο Σαμάτα πρέπει να σκεφτούμε ότι είχε ένα περίπλοκο καλοκαίρι και μόλις δεύτερη φορά έπαιξε βασικός. Δεν είναι κάτι εύκολο η προσαρμογή του και σήμερα δεν πήρε βοήθεια από την δεύτερη γραμμή. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και δεν βοηθήθηκε, ενώ ο Οζντόεφ έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πράγματα σε πολλούς τομείς.

Είναι κάποιες αποφάσεις που έχουμε πάρει λόγω τραυματισμών και λόγω των όσων βλέπουμε στην προπόνηση, έτσι αποφάσισα βλέποντας και κάποια πράγματα που έγιναν πέρσι. Κάποιοι δεν είναι τόσο έτοιμοι για να είναι μαζί μας. Ο χρόνος θα δείξει τι μπορεί να συμβεί. Είναι κάθε παιχνίδι διαφορετικό και θα χρειαστούν όλοι για να παίξουν, επιβάλλεται να έχουμε μια φρεσκάδα. Έχουμε αποβάλλει αυτό το περσινό που δεχόμασταν… ηλίθια γκολ. Κάποιος παίκτες είναι πιο έτοιμοι, κάποιο πιο πίσω αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε επιλογές».

____

____

Αστείες δηλώσεις. Παρωδία.

Τον Σάστρε και τον Λύρατζη, τους ''τελείωσε'', όπως αντιλαμβάνομαι.

Τα υπόλοιπα τα έγραψα στο προηγούμενο ποστ.

Posted : 18/09/2023 1:04 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Ενταξει...Οταν ξεκιναει η συνεντευξη τυπου με την παπατζα οτι ο διαιτητης ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια για να σταματησει τους ασπρομαυρους γκαλακτικος , τι να πεις...

Κατα τα αλλα οσοι εισασταν εχθες στο γηπεδο πρεπει να χορτασατε γιομα...Το γεγονος οτι ενα σουτ του Ζιβκοβιτς, μια κεφαλια του Κουλιερακη  και το γκολ του Ντεσποτοφ ειναι οι μοναδικες φασεις δεν βλεπω να απασχολουν τον προπονητη και φυσικα το μεγαλυτερο ποσοστο των οπαδων...Βρηκαμε το αλλοθι για τη χθεσινη ισοπαλια...

Εχθες λοιπον -για να κανουμε ταμειο- δεν κερδισαμε γιατι ο διαιτητης ηταν στημενος...Οπως εχω ξαναπει και παλαιοτερα οταν καποιος θα επικαλειται τη διατησια θα πρεπει να μας λεει και ποιον ευνοει η διατησια...Συγκεκριμενα οχι παπατζες τυπου το ΠΟΚ...

Υ.Γ. Απο κατω η αναφορα Αλμειδα στον διαιτητη του αγωνα με τον γαυρο...Φυσικα νωριτερα μιλησε για το αγωνιστικο και οταν τον ρωτησαν για πεναλντι απαντησε...Επαναλαμβανω οταν τον ρωτησαν ...Δεν ξεκινησε αυτος τη συζητηση... Ειπε δυο κουβεντες και τερμα...Και μιλαμε οτι δεν τους δοθηκε πεναλντι (καλως) και οτι τους ακυρωσε γκολ (επισης σωστα)...Και με λιγα λογια η ομαδα του βγηκε χαμενη απο το χθεσινο ματς...

«Ηταν κάτι που έγινε και πέρασε. Μου φάνηκε σημαντικό, ότι αυτός ο διαιτητής απόψε πήγε στο VAR. Είναι ο ίδιος διαιτητής που σε άλλο παιχνίδι δεν είχε πάει στο VAR σε χτύπημα που είχε δεχθεί ο Ρότα (σ.σ. εννοεί το περσινό ματς με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ στη Λεωφόρο). Είναι υπέρ του διαιτητή που τώρα πήγε στο VAR. Δεν το έχω δει ακόμα. Πιστεύω στην καλή θέληση του διαιτητή. Είναι καλό που πήγε στο VAR»

Απο κατω ειναι οι δηλωσεις του Γκαρσια μετα το 4-4 που αδικως εμεινε η ομαδα του με 10 παικτες απο το πρωτο ημιχρονο...

«Εμείς παίζουμε για τους οπαδούς. Αν είναι αυτό ευχαριστημένοι είμαστε και εμείς. 4-4 πολύ ωραίο παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, βάλαμε 4 γκολ δεν είναι εύκολο, αλλά δεχτήκαμε κιόλας. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Μάλλον μας λείπει και η τύχη. Θέλουμε να βελτιωθούμε στην άμυνα. Όταν μένεις με 10 παίκτες αλλάζει όλο το πλάνο και πρέπει να παίξεις διαφορετικά. Δίνεις χώρους, αναγκάζεσαι να παίξεις άμυνα και δεν παίξαμε καλά. Καθημερινή προπόνηση και συνεχίζουμε».

Συνοπτικα διακρινουμε τη διαφορα μεταξυ προπονητων και καραγκιοζηδων που πουλανε σανο...

Υ.Γ 2. Μεγαλε Ιβαν εχεις Εξασφαλίσει την ησυχια σου για τα επομενα 50 χρονια...Οταν γινει και ΤΔ ο Βιερινια ασε την ομαδα στα εγγονια σου...Ουτε που θα τους ενοχλήσουν...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 18/09/2023 10:15 am
jim, m01can4 and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Δεν χρειαζεται να συμπληρωσω τιποτα παραπανω απο αυτα που εγραψε ο Μπερ.

Posted : 18/09/2023 10:19 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Μην στεναχωρείτε τους πουτσ@γλυφτες του κλεφτοκοτά....

Posted : 18/09/2023 6:10 pm
jim and Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Παντέλης: «Δεν μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, δεν κατάλαβα τις επιλογές του Λουτσέσκου»

Ο Σαμάτα δεν μου έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Δεν είμαι ο προπονητής, αλλά ο Μεϊτέ δεν έδειξε πως μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από τον Τσιγγάρα.

Ασε μας ρε και εσύ...δεν ξέρεις..

Posted : 19/09/2023 8:14 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δεν συμφωνώ με τον Παντέλη για τον Μεϊτέ.

Απλά με ξένισε η επιλογή του.

Περίμενα Σβαμπ και Τσιγγάρα, που τράβηξαν όλο το φορτίο το καλοκαίρι και συνέβαλαν τα μέγιστα, στο να μπούμε ομίλους.

Ο Μεϊτέ έχει άλλα στοιχεία και ο Τσιγγάρας έχει άλλα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η στάση του Λουτσέσκου να πετάξει στον πάγκο τον Τσιγγάρα, μόλις ήρθε ο παίκτης της Μπενφίκα.

Δηλαδή μας έκανες τη δουλειά όλο το καλοκαίρι Τσιγγάρα με ραγισμένα πλευρά και πονεμένους κοιλιακούς και τώρα άντε και φάε πάγκο.

Αυτό δεν μου άρεσε.

Posted : 19/09/2023 9:29 am
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Για ακομα μια φορα, ο ΠΑΟΚ μετα την διακοπη δεν κερδιζει!

Οχι οτι ειχε κερδισει πριν, αλλα το ΣΑΝΟ που δινει αυτος ο απατεωνας δεν εχει προηγουμενο.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 19/09/2023 8:25 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη με 2-3, μέσα στο Ελσίνκι στην κάμερα της Cosmote.

Σε ερώτηση για το πρώτο ημίχρονο και την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά πέσαμε ψυχολογικά. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Δεν γίνεται από ένα γκολ να τα παρατάμε και να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένταση και η αποφασιστικότητα κάτι που είχαμε στα υπόλοιπα 50 λεπτά».

Για τις αλλαγές του και το κατά πόσο βοήθησαν, είπε: «Είναι φυσιολογικό με τις αλλαγές να βελτιώνονται πράγματα, οι παίκτες που βγαίνουν πρέπει να καταλαβαίνουν την φρεσκάδα που δίνουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή, να ξέρουν πόσο σημαντικά πράγματα μπορούν να δώσουν».

____

____

Άλλο ματς έβλεπε στο 1ο ημίχρονο, μου φαίνεται.

Posted : 21/09/2023 10:38 pm
jim reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Πεσε κοιμησου ρε απατεωνα!

Σε αλλο κοσμο εισαι!

Posted : 21/09/2023 10:41 pm
jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Καλα αυτος ειναι σε αλλο ονειρο, δεν ασχολουμαι με τον ανυπαρκτο.

Εδω συνεχιζει και βαζει τον Κεντζιορα για να εκτελει γιομες στο ΠΟΥΘΕΝΑ!

Αντε ρε με τον αστειο.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 21/09/2023 10:59 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αντιφατικές οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου. Μια έτσι, μια αλλιώς....

Γιατί δεν λέει ότι κάναμε ανούσιο 1ο ημίχρονο και καλό 2ο ημίχρονο, να τελειώνουμε;

Κυρ Κυρ αγριεμένη φάτσα, όλα τα λεφτά!! 😆 

_____

_____

«Πρέπει να βλέπουμε το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Ξεκινήσαμε καλά με στόχο να κυριαρχήσουμε. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε διαφοροποιήθηκε η κατάσταση, έπεσε η αυτοπεποίθησή μας. Μας πίεσαν, ξέρουν άλλωστε καλά και το γήπεδο τους. Δε συμφωνώ ότι ήταν το χειρότερο ημίχρονο. Υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος. Δεν βρίσκεται κανείς κατά τύχη στους ομίλους.

Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να «πέφτουμε» με την πρώτη αναποδιά. Επιστρέψαμε με αποφασιστικότητα, με επιθετικότητα στο πρέσινγκ, είχαμε ενέργεια στο να κλέβουμε μπάλες, αλλά και να τις εκμεταλλευτούμε. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αποφασιστικοί όταν κλέβαμε τις μπάλες, ενώ στο δεύτερο είχαμε ένταση και αποφασιστικότητα.

Προσαρμοστήκαμε διαφορετικά στα δεδομένα του γηπέδου στο 2ο ημίχρονο. Όπως και στο πώς πρέπει να κινήσουμε τη μπάλα, πώς να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο μέρος παίζαμε με μεγάλες μπάλες. Δεν είχαμε καμία ελπίδα όμως έτσι απέναντι σε μία άμυνα που ήταν χαμηλά.

Στα πρώτα 30 λεπτά πιέσαμε, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Τα επόμενα 15 λεπτά ήταν τελείως διαφορετικά. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και τον αντίπαλο. Ήταν φρέσκοι, ανταπεξήλθαν στην πίεση μας. Στο δεύτερο μέρος μειώθηκε η απόδοσή τους, έρχονται και τα λάθη. Αυτή είναι η συνολική εικόνα.

Χρειάζεται χρόνο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα».

Posted : 21/09/2023 10:59 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ουστ κοπριες! 😡 

Posted : 21/09/2023 11:01 pm
Page 16 / 39
Share: