Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ Domus Ergo στην Α1 Πόλο γυναικών 2025-2026!
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α1 Πόλο γυναικών 2025-2026.
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ξεκινά τις υποχρεώσεις του, στις 4 Οκτωβρίου, με εκτός έδρας αναμέτρηση, απέναντι στον ΓΣ Ηλιούπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική (04/10) - 12η αγωνιστική
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
2η αγωνιστική (11/10) - 13η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
3η αγωνιστική (15/10) - 14η αγωνιστική
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
4η αγωνιστική (18/10) - 15η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
5η αγωνιστική (25/10) - 16η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
6η αγωνιστική (01/11) - 17η αγωνιστική
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
7η αγωνιστική (12/11) - 18η αγωνιστική
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
8η αγωνιστική (15/11) - 19η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
9η αγωνιστική (19/11) - 20η αγωνιστική
ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
10η αγωνιστική (22/11) - 21η αγωνιστική
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ-ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
11η αγωνιστική (06/12) - 22η αγωνιστική
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ iREPAIR
Οι ημερομηνίες του Β' Γύρου (τα ζευγάρια αντίστροφα, κατά ίδια σειρά) θα ανακοινωθούν αργότερα, λόγω της διακοπής που θα γίνει για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών, για το οποίο ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθεί στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας 26/1-8/2/2026.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Με Πάνο Βέργο στο τιμόνι και τη νέα σεζόν το Πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ Domus Ergo!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Πάνο Βέργο, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, μετά την επιστροφή του στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ την περσινή περίοδο. Η μεγάλη εμπειρία του και οι γνώσεις του θα είναι σημαντικό «όπλο» στη νέα σεζόν του τμήματος, όπου υπάρχει και η παρθενική ευρωπαϊκή συμμετοχή για το πόλο γυναικών του Δικεφάλου.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Πάνος Βέργος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Ελπίζω ότι θα είναι μία πετυχημένη και παραγωγική χρονιά με επιτυχίες αλλά πάνω απ' όλα το ζητούμενο είναι να έχουμε υγεία και... κολυμβητήρια. Η ευρωπαϊκή πρόκληση είναι κάτι πρωτόγνωρο για το πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, και αποτελεί πολύ μεγάλο κίνητρο για όλο το τμήμα. Εκείνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι σε αυτή την ευρωπαϊκή πρόκληση θα ενισχυθούμε με ξένες παίκτριες, οι οποίες θα πλαισιώσουν το ελληνικό στοιχείο της ομάδας».
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo η Ηρώ Καριπίδου!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ηρώ Καριπίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1999 και με ύψος 165cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν και τρίτη συνολικά με το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ηρώ Καριπίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που και την φετινή σεζόν θα αγωνίζομαι για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η φετινή χρονιά συνοδεύεται με την πρώτη έξοδο της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό είναι κάτι που με κάνει να ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και τους αγώνες. Εύχομαι να είναι μια όμορφη χρονιά γεμάτη εμπειρίες και επιτυχίες για όλα τα τμήματα του Συλλόγου».
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo η Μελίνα Καριπίδου!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μελίνα Καρυπίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1999 και με ύψος 160cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί και τρίτη συνολικά χρονιά, σε μία ιδιαίτερη σεζόν η οποία έχει και την ευρωπαϊκή πρόκληση.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μελίνα Καρυπίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για δεύτερη χρονιά να αγωνίζομαι για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι μια ιστορική χρόνια καθώς φέτος είναι τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου, η οποία συνοδεύεται με την παρθενική συμμετοχή της ομάδας μου σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να προσπαθήσουμε περισσότερο και να εμφανιστούμε καλύτερες από την περσινή χρονιά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία καθώς και τους αγώνες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη».
Πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo η Παρασκευή Γραικού!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Παρασκευή Γραικού, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 2005 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στον Δικέφαλο, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν με την έξοδο στην Ευρώπη.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Παρασκευή Γραικού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεχίσω και τη νέα αγωνιστική χρονιά να αγωνίζομαι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και στόχος μου είναι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη των φετινών μας στόχων, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους».
Γιούμι Αρίμα: Το ιαπωνικό... κανόνι στον ΠΑΟΚ Domus Ergo!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Γιούμι Αρίμα, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Γεννημένη στην Ιαπωνία στις 09/09/1997, η Γιούμι Αρίμα αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 173cm.
Πρόκειται για ένα πραγματικό... κανόνι, καθώς διακρίνεται για την μεγάλη ευχέρεια και ποιότητα που έχει στο σκοράρισμα. Μάλιστα, στα δύο τελευταία Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε Γκουανζού και Φουκουόκα, αναδείχθηκε τρίτη σκόρερ.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Ιαπωνίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο κορυφαίο επίπεδο υδατοσφαίρισης.
Σε συλλογικό επίπεδο, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν αγωνιζόταν με το σκουφάκι του Πανιωνίου, σκοράροντας συνολικά 70 τέρματα.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Γιούμι Αρίμα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι ενθουσιασμένη που έρχομαι στη νέα μου ομάδα, τον ΠΑΟΚ, και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν, και να γινόμαστε καλύτερες αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με τη προπόνηση!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιούμι!
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo η Ερούνα Ούρα!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ερούνα Ούρα, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ιαπωνέζα περιφερειακός, γεννημένη το 2002 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για τρίτη σερί χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι. Την περσινή σεζόν ήταν η τρίτη σκόρερ της ομάδας, πετυχαίνοντας 32 γκολ σε 11 αγώνες.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ερούνα Ούρα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη για την τρίτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχουμε καλά αποτελέσματα τη φετινή σεζόν!».
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo η Αθηνά Κολτσίδα!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθηνά Κολτσίδα, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ελληνίδα αμυντικός, γεννημένη το 1996 και με ύψος 171cm, συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αθηνά Κολτσίδα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και κυρίως τον προπονητή, κ. Βέργο, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με εμπιστεύεται και μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Η συμμετοχή μας στο Conference Cup αποτελεί μία νέα πρόκληση και μας δίνει μεγάλο κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Ελπίζω να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία, και επιτυχίες!».
Ενίσχυση στον φουνταριστό με Φρόσω Μπερίκου για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα, Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Φρόσω Μπερίκου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Γεννημένη στις 24/06/2003, η Φρόσω Μπερίκου αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 168cm.
Έκανε τα πρώτα της βήματα στο πόλο από τις ακαδημίες του Ιωνικού.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο για δύο χρόνια, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας στην Α1 Κατηγορία.
Η επόμενη τριετία την βρήκε με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς, με τον οποίον έφτασε στην κατάκτηση του LEN Trophy.
Έπειτα, αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον ΓΣ Περιστερίου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες συνέβαλλαν στην επίτευξη του στόχου της ομάδας της.
Την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΟ Ρεθύμνου, πετυχαίνοντας στην Α1, 28 τέρματα σε 24 αναμετρήσεις.
Σε εθνικό επίπεδο, υπήρξε διαρκώς παρούσα σε όλα τα καλέσματα προπονήσεων της Εθνικής. Το Μάιο του 2023 συμμετείχε με την Εθνική στο World Aquatics Festival το οποίο διεξήχθη στην Αίγυπτο.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Φρόσω Μπερίκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, μία ιστορική χρονιά για τον Σύλλογο, όπου θα συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Φρόσω!
Παραμένει στον ΠΑΟΚ Domus Ergo η Φιλιώ Σαλέχ!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Φιλιώ Σαλέχ, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η νεαρή διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένη το 2008, η οποία προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν στη γυναικεία ομάδα, σε μία σεζόν η οποία έχει και την ευρωπαϊκή πρόκληση. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 αγώνες, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Φιλιώ Σαλέχ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση μου με τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που με ανέδειξε και θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα, αφενός γιατί συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της, αφετέρου γιατί η ομάδα μας θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη υγεία και πιστεύω πως με πολύ δουλειά η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».
Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo η Ελευθερία Τζελέπη!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Τζελέπη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν, με την έξοδο του Δικεφάλου στην Ευρώπη.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελευθερία Τζελέπη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Για άλλη μια χρονιά στον ΠΑΟΚ με μεγάλη χαρά. Φέτος, μαζί με τον προπονητή μου, έχουμε όλες φιλοδοξία να είμαστε ψηλότερα από πέρσι. Ξεκινήσαμε δυναμικά τις προπονήσεις, ώστε να φτάσουμε σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι αγώνες και καλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρχεται στην πισίνα και να μας στηρίζει με την παρουσία και τη φωνή του».
Ηλιούπολη-ΠΑΟΚ Domus Ergo
Για την 1η αγωνιστική της Waterpolo League γυναικών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, τον ΓΣ Ηλιούπολης.
Το τμήμα Πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ Domus Ergo ξεκινά με τη σειρά του τις επίσημες υποχρεώσεις του, έχοντας μία βατή εκτός έδρας αναμέτρηση στην Ηλιούπολη, στην οποία θέλει τη νίκη προκειμένου να αρχίσει τη σεζόν με το... δεξί.
Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Ηλιούπολης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Πάνος Βέργος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με αισιοδοξία. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, και δεν κρύβουμε πως περιμέναμε με μεγάλη προσμονή την έναρξη. Φυσικά στοχεύουμε στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Κάθε νίκη εκτός έδρας έχει τη δική της αξία. Σε αυτή τη φάση το ζητούμενο είναι η ομάδα να μπορέσει να βγάλει μέσα στο παιχνίδι όλη αυτή τη προσπάθεια που έκανε την περίοδο της προετοιμασίας. Για να δούμε σε πραγματικές συνθήκες ανταγωνισμού τι μπορούμε να πετύχουμε».
Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2025
1η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Ηλιούπολης
18:30, Ηλιούπολη-ΠΑΟΚ Domus Ergo (KOE TV)
Καλό ξεκίνημα!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Πέρασε σαν «σίφουνας» από την Ηλιούπολη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Waterpolo League γυναικών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας εκτός έδρας του ΓΣ Ηλιούπολης με 11-22, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν οι παίκτριες του Πάνου Βέργου μπήκαν με αποφασιστικότητα και πήραν προβάδισμα με 2-7.
Με τις Γραικού και Κολτσίδα να ηγούνται, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο και κράτησε τη διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας στο 5-10 στο τέλος του πρώτου μέρους.
Στην τρίτη περίοδο, ο Δικέφαλος συνέχισε με πλουραλισμό στην επίθεση, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά, και διατήρησε το προβάδισμα στο 9-14.
Η Ούρα συνέχισε σε εξαιρετικό ρυθμό και στην τελευταία περίοδο, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει αποτελεσματικός στην επίθεση και να «κλειδώνει» τη νίκη με τελικό σκορ 11-22.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Πάνου Βέργου, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, εντός έδρας, κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Waterpolo League γυναικών.
Τα οκτάλεπτα: 2-7, 3-3, 4-4, 2-8
ΠΑΟΚ Domus Ergo (Βέργος): Σαλέχ, Αρίμα 4, Χρονοπούλου, Τζελέπη, Καριπίδου Μ. 2, Μαρτζούκου, Γραικού 2, Φλώρου, Μπερίκου 1, Κολτσίδα 4, Ούρα 7, Σαουλίδη, Νησιώτη, Καριπίδου Η. 2.
ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος (11/10, 16:00, Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο)
Για την 2η αγωνιστική της Waterpolo League γυναικών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Πανιώνιο.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Ηλιούπολης με 11-22, στο πλαίσιο της «πρεμιέρας» του πρωταθλήματος.
Απέναντί του, ο Πανιώνιος, ο οποίος στην δική του πρεμιέρα ηττήθηκε με 6-11 από τον Άλιμο.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Σ. ΠΑΟΚ να ισχύουν κανονικά.
Για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, η Ηρώ Καριπίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Το Σάββατο παίζουμε κόντρα στον Πανιώνιο. Περιμένουμε να είναι ένα δυνατό παιχνίδι καθώς η ομάδα του Πανιωνίου αποτελείται από πολύ καλές αθλήτριες. Εμείς από την μεριά μας, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να εφαρμόσουμε όσα δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση».
Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2025
2η αγωνιστική, WPL γυναικών
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος (ΚΟΕ TV)