Γυναικείο Πόλο 2023...

Notifications
Clear all

[Closed] Γυναικείο Πόλο 2023-24

107 Posts
3 Users
2 Reactions
4,450 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Περιμενουμε να δουμε την ενισχυση του τμηματος.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 14/06/2023 10:19 pm
Topic Tags
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δυναμώνει στην περιφέρεια με Μαρία Ντάσιου ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Ντάσιου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 14/01/1997, η Μαρία Ντάσιου αγωνίζεται στη περιφέρεια, είναι αριστερόχειρας, και έχει ύψος 164cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από το ΝΟ Βουλιαγμένης το 2009, μένοντας μέχρι το 2014. Στην πενταετία αυτή, απέκτησε σημαντικές παραστάσεις τόσο από την Α1, σε επίπεδο μάλιστα πρωταθλητισμού, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την δεύτερη θέση στη LEN Euroleague τη σεζόν 2013-14.

Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο.

Η επόμενη σεζόν (2015-16) την βρήκε και πάλι στο ΝΟ Βουλιαγμένης, με τον οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στο LEN Trophy, ενώ την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε και πάλι στον ΑΝΟΓ.

Τη σεζόν 2017-18 δοκίμασε την τύχη της στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην Τιβόν από το Ισραήλ, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες αγωνιζόμενη σε υψηλό επίπεδο.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν ο ΓΣ Περιστερίου τη σεζόν (2018-19), ενώ ακολούθησε μία τριετία στη ΝΕ Πατρών (2019-22).

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις, στις οποίες ξεχώρισε με το ταλέντο της.

Ούσα διεθνής με την Εθνική Νεών γυναικών της χώρας μας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014, το οποίο είχε διεξαχθεί στην Ιταλία.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Ντάσιου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι φέτος στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν στο πρόσωπο μου, και να ευχηθώ μία υγιή και επιτυχή σεζόν!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαρία!

_____

_____

Καλώσηρθες στον ΠΑΟΚ Μαρία! Καλή επιτυχία!

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 13/07/2023 12:27 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δεύτερη σεζόν στον ΠΑΟΚ για την Βίρνα Νιαρχάκου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Βίρνα Νιαρχάκου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα φουνταριστός, γεννημένη το 1996 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα «ασπρόμαυρα».

Την περσινή περίοδο ήρθε στα μέσα της σεζόν στον Δικέφαλο, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις της, οι οποίες συνέβαλλαν τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία του τμήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Βίρνα Νιαρχάκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που γι' άλλη μία σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. Πέρσι κάναμε μία πολύ καλή πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και κλείσαμε τη χρονιά με δυνατά παιχνίδια. Εύχομαι και φέτος να κρατήσουμε το καλό και δυναμικό πρόσωπο».

____

____

Έμπειρη η 27χρονη και βασική σταθερά στην περσινή πορεία. Συγχαρητήρια για την ανανέωση!

Posted : 18/07/2023 6:45 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ενίσχυση με την ταλαντούχα Εβελίνα Γιαμπασάκου για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Εβελίνα Γιαμπασάκου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 29/11/2002, η Εβελίνα Γιαμπασάκου αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 164cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο πόλο από τον Ιωνικό το 2014, και στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία στον ΟΣΦΠ (2015-18). Στην τριετία αυτή αγωνίστηκε στα πρώτα της ηλικιακά πρωταθλήματα, συλλέγοντας πολύτιμες συμμετοχές και εμπειρίες.

Στις δύο επόμενες σεζόν (2018-2020) αγωνίστηκε στο ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΑΝΟ Γλυφάδας.

Στον ΑΝΟΓ πραγματοποίησε τις πρώτες της συμμετοχές στην Α1, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο σε μικρή ηλικία, κάτι το οποίο την βοήθησε να βελτιωθεί ιδιαίτερα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες εμπειρίες.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2022-23) αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Νηρέα Χαλανδρίου, στον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Εβελίνα Γιαμπασάκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θα αγωνιστώ για την επίτευξη των στόχων της φετινής σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, για το γεγονός ότι μου προσφέρουν τη δυνατότητα να συνεισφέρω σε αυτή. Εύχομαι μία επιτυχημένη σεζόν!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Εβελίνα!

Posted : 23/07/2023 8:09 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλωσήρθε στην ομάδα και εύχομαι να βοηθήσει στην προσπάθεια,
να κάνουμε το βήμα παραπάνω φέτος!

Posted : 24/07/2023 12:08 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ιουλιάννα Κοντονή, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη στις 30/05/2001, η Ιουλιάννα Κοντονή αγωνίζεται στην περιφέρεια, και έχει ύψος 174cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο πόλο από τον ΑΝΟ Γλυφάδας το 2013, μένοντας στην ομάδα της Γλυφάδας μέχρι και το 2019, συμμετέχοντας στα ηλικιακά πανελλήνια πρωταθλήματα με αρκετές διακρίσεις. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία (2019-21) στο ΝΟ Βουλιαγμένης, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες και από το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. 

Τη τελευταία διετία (2021-23) αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς. Με τον Εθνικό πανηγύρισε την κατάκτηση του LEN Trophy, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας. Μάλιστα, στον τελικό κόντρα στην Ντουναϊσβάρος σκόραρε, ενώ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. 

Είναι διεθνής με όλες τις ηλιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική γυναικών. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ιουλιάννα Κοντονή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το νέο μου ξεκίνημα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να βοηθήσω και να δώσω το καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ιουλιάννα!

Posted : 29/07/2023 7:22 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλωσήρθε στον ΠΑΟΚ η Ιουλιάννα. Γίνονται κινήσεις ενίσχυσης στο Πόλο Γυναικών της ομάδας!

Posted : 29/07/2023 10:09 pm
m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Καλή κίνηση.Καλώς ήρθε!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/07/2023 10:35 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Δέσποινα Φραγκιά!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δέσποινα Φραγκιά, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα φουνταριστός, γεννημένη το 2001, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, μετά την περσινή πολύ καλή σεζόν της, η οποία συνέβαλλε στην επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα αγωνιστώ με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, και είμαι περήφανο γι' αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και την προπονήτρια, Χρύσα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις συμπαίκτριες μου, και είμαι σίγουρη πως όλες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό!».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση στη Δέσποινα! Καλή επιτυχία και στη νέα χρονιά!

Posted : 10/09/2023 9:12 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, είναι γεννημένη το 2003, αγωνίζεται ως περιφερειακός και άμυνα φουνταριστού, και συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τρίτη ανανέωση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, και η ανυπομονησία με τον ενθουσιασμό συναγωνίζονται το άγχος και την αύξηση του αισθήματος ευθύνης. Η περσινή χρονιά δεν μου επέτρεψε να δώσω το 100%, αλλά μεγάλωσε την ανάγκη μου να αγωνιστώ για την ομάδα. Νιώθω πλέον μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, έχοντας ζήσει δύσκολες και χαρούμενες στιγμές, ήττες και νίκες, και κάνοντας τον απολογισμό όλων αυτών, θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να δυναμώσω τα αδύναμα σημεία μου και να εκμεταλλευτώ τα δυνατά μου. Ευχαριστώ την Διοίκηση, και την προπονήτρια, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου για άλλη μία χρονιά».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση. Πάμε γερά για μια καλύτερη σεζόν!

Posted : 11/09/2023 10:53 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Με αρχηγό την Ελευθερία Τζελέπη τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Τζελέπη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελευθερία Τζελέπη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η περσινή χρονιά μας άφησε όλους μία πολύ γλυκιά και ωραία ανάμνηση, και αυτό θα προσπαθήσουμε να συμβεί και φέτος. Η ομάδα έχει ορισμένες αλλαγές, καθώς αλλάξαμε τεχνική ηγεσία, και από φέτος θα έχουμε στο πλευρό μας την Χρύσα Χατζέλλη, με την οποία έχω υπάρξει και συναθλήτρια. Επίσης, έχουν έρθει καινούργιες παίκτριες στην ομάδα, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία, και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν αρκετά για να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει. Εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία σε όλες τις ομάδες, και καλή αρχή στο πρωτάθλημα!».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση στην έμπειρη αθλήτρια του συλλόγου. Καλή επιτυχία!

Posted : 13/09/2023 9:28 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2000 και με ύψος 174cm, συνεχίζει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με χαρά συνεχίζω το ταξίδι μου στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ, γι' ακόμα μία αγωνιστική χρονιά. Ευχαριστώ την Διοίκηση και την προπονήτρια, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Έχω πλήρη πεποίθηση ότι θα επιτύχουμε τον απόλυτο στόχο μας. Εύχομαι να ζήσουμε μία πετυχημένη σεζόν, απαλλαγμένη από τραυματισμούς και γεμάτη αγώνες οι οποίοι θα μας χαρίσουν χαρές».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση και καλή επιτυχία στη νέα σεζόν για την τερματοφύλακά μας!

Posted : 14/09/2023 11:09 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πόλο: Εισιτήρια διαρκείας 2023-2024!

Τα τμήματα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, ανακοινώνουν την έναρξη διάθεση κοινού εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Στήριξε την ανδρική και γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια τους να πετύχουν ξεχωριστά πράγματα την φετινή περίοδο. «Τσέκαρε» την θέση σου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, και γίνε ο επιπλέον παίκτης στη πισίνα, δίνοντας δύναμη στους αθλητές και αθλήτριες του Δικεφάλου.

Η τιμή του κοινού εισιτηρίου διαρκείας είναι στα 20€.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει τις εξής διοργανώσεις:

Α1 Υδατοσφαίριση Ανδρών

Α1 Υδατοσφαίριση Γυναικών

Κύπελλο Πόλο Ανδρών

Κύπελλο Πόλο Γυναικών

Σημεία διάθεσης:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (Γήπεδο Τούμπας): Δευτέρα - Πέμπτη 10:00-18:00 & Παρασκευή 10:00-15:00

Τάσος Πετρίδης (έφορος): 6955733766
Ανδρέας Μανθογιάννης: 6944962979

Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο (Πριν τους αγώνες)

____

____

Μόλις 20 ευρώ το εισιτήριο διαρκείας, για στήριξη στην ανδρική και γυναικεία ομάδα ΠΟΛΟ.

Posted : 16/09/2023 8:01 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, τον τοπικό ΟΣΦΠ.

Ένα νέο πρωτάθλημα ξεκινάει για το γυναικείο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, το οποίο έχει εδραιωθεί στην Α1 Κατηγορία, και προσπαθεί χρόνο με το χρόνο να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο Δικέφαλος με νέα τεχνική ηγεσία, έχοντας στο... τιμόνι την Χρύσα Χατζέλλη, αλλά και ποιοτικές προσθήκες, θέλει να παρουσιάσει γι' ακόμα μία σεζόν το καλό του πρόσωπο, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου πόλο.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, η προπονήτρια της ομάδας, Χρύσα Χατζέλλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γιατί οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εμείς έχουμε σαν στόχο να κάνουμε μία καλή πορεία, και σε βάθος χρόνου να παίξουν όλο και περισσότερα κορίτσια από τις ακαδημίες μας. Η ομάδα έχει ενισχυθεί με έμπειρες παίκτριες και έχουμε φτιάξει ένα καλό ρόστερ. Όσον αφορά την πρεμιέρα, γνωρίζουμε ότι ξεκινάμε μ' ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, αυτό όμως θα μας βοηθήσει να δεθούμε σαν ομάδα, και να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμες στην επόμενη αγωνιστική».

____

____

Πρεμιέρα με δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τα κορίτσια. Καλή αρχή και καλή χρονιά να έχουμε.

Posted : 22/09/2023 10:05 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Match Day

Posted : 23/09/2023 12:16 pm
Page 1 / 8
Share: