Γυναικείο μπάσκετ 2...

Notifications
Clear all

[Closed] Γυναικείο μπάσκετ 2024-25

140 Posts
7 Users
22 Reactions
2,339 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αγγελίδης!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας κόουτς, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας συνολικά δώδεκα χρόνια παρουσίας στην μεγάλη Οικογένεια του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, και τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη την οποία συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπο μου. Έπειτα, θα ήθελα να ευχηθώ μία υγιή χρονιά, διότι οι αρκετοί τραυματισμοί που είχαμε ανά περιόδους, μας στέρησαν μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Η ομάδα αυτή τη στιγμή συνεχίζει με το νεανικό πρότζεκτ και τον ενθουσιασμό, την θέληση και την μαχητικότητα των κοριτσιών, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας για τη νέα σεζόν. Φιλοδοξίες και πίστη θα μας δώσουν ώθηση για μία όμορφη χρονιά!». 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 01/07/2024 8:20 pm
(@Anonymous 8)

Πάντως εχει μια εσάνς, από το μαροκινό άτι (Καντουρί).!!

Posted : 01/07/2024 8:39 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ωχχχχ!

Posted : 01/07/2024 9:18 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ελπίζω στην τρίτη του χρονιά να πάμε λίγο καλύτερα, γιατί τις 2 προηγούμενες δεν τις λες και επιτυχημένες.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 01/07/2024 9:21 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ για την Νικολέτα Κιολέογλου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Νικολέτα Κιολέογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα πλεϊμέικερ, γεννημένη το 2004 με ύψος 170cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Νικολέτα Κιολέογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνει ο Σύλλογος γι' άλλη μία χρονιά. Εύχομαι μία χρονιά επιτυχημένη και κυρίως με υγεία!». 

Posted : 03/07/2024 5:45 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συγχαρητήρια για την ανανέωση στη Νικολέτα και καλή επιτυχία στη νέα χρονιά. Να πάμε καλύτερα από πέρσι.

Posted : 03/07/2024 7:14 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ για την Σοφία Σταματάκη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Σοφία Σταματάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα φόργουορντ, γεννημένη το 2005, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Σοφία Σταματάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα είμαι και φέτος μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θα δώσω το μέγιστο του εαυτού μου ώστε να καταφέρει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν και εύχομαι μία χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».

____

____

Κρατάμε ένα κορμό, με στόχο την ομοιογένεια και την καλύτερη προοπτική στη νέα χρονιά. Συγχαρητήρια στη Σοφία για την ανανέωση και καλή επιτυχία!

Posted : 04/07/2024 10:30 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Βαρβάρα Μυλωνάκη!

&w=960&h=650&zc=1" alt="paok" data-lightbox="cat1" data-title="paok_1" />

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Βαρβάρα Μυλωνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα φόργουορντ, γεννημένη το 1999 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Βαρβάρα Μυλωνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη την οποία μου έδειξαν. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλα τα κορίτσια, διότι πέρσι ήμασταν λίγο άτυχες. Θέτουμε υψηλούς στόχους και φέτος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!». 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 06/07/2024 7:08 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Εύα Κουμαντσιώτου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εύα Κουμαντσιώτου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής σέντερ, γεννημένη το 2004 και με ύψος 193cm, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Εύα Κουμαντσιώτου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι και τη νέα χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνει, και εύχομαι μία χρονιά με υγεία, και να επιτύχουμε τους στόχους της». 

Posted : 06/07/2024 7:08 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συγχαρητήρια και στις δύο κοπέλες για την ανανέωση.

Να πάμε πιο δυνατά φέτος.

Posted : 06/07/2024 7:18 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Καλλιόπη Μιχαηλίδου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Καλλιόπη Μιχαηλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα γκαρντ, γεννημένη το 2002 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Καλλιόπη Μιχαηλίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολύ δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Καλή σεζόν!».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση και καλή επιτυχία!

Posted : 08/07/2024 8:16 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Πολύτιμη ενίσχυση στα γκαρντ με Ισμήνη Πράπα για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ισμήνη Πράπα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Γεννημένη στις 15/05/2000, η Ισμήνη Πράπα αγωνίζεται τόσο ως πόιντ γκαρντ, όσο και ως σούτινγκ γκαρντ, και έχει ύψος 174cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Παναθηναϊκό το 2014, μένοντας εκεί έως το 2017. Την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με την φανέλα της Ηλιούπολης. 

Το 2018 ακολούθησε το... αμερικανικό όνειρο, ούσα σπουδάστρια του Πανεπιστημίου τους Πίτσμπουργκ. Στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ έμεινε για τέσσερα χρόνια, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από το NCAA. 

Η σεζόν 2022-23 χωρίστηκε σε δύο ομάδες στην Ελλάδα. Στο πρώτο μισό αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ελευθερίας Μοσχάτου, με την οποία αγωνίστηκε και στο FIBA Women's Eurocup, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Την περσινή σεζόν παρέμεινε στην Ήπειρο στο πρώτο μισό, παίζοντας για τον ΠΑΣ, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Νέου Ηρακλή. 

Είναι διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες U16, U18 και U20, συμμετέχοντας στα Eurobasket όλων των ηλικιακών κατηγοριών. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ισμήνη Πράπα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τη νέα σεζόν θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την πολύ ωραία προσέγγιση. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και με επιμονή και σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ισμήνη!

Καλή επιλογή!

Posted : 08/07/2024 7:09 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλωσήρθε στον ΠΑΟΚ η Ισμήνη και καλή επιτυχία.

Posted : 08/07/2024 8:19 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ η Έλενα Μιχαηλίδου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έλενα Μιχαηλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 14/12/2002, η Έλενα Μιχαηλίδου αγωνίζεται τόσο ως πόιντ γκαρντ, όσο και ως σούτινγκ γκαρντ και έχει ύψος 181cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο μπάσκετ από τον Απόλλωνα Πάτρας το 2013, μένοντας εκεί έως το 2017. Στη συνέχεια ακολούθησε μία σεζόν με τον Έσπερο Πάτρας. 

Τη σεζόν 2018-19 πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία στον ΠΑΟΚ, παίζοντας στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, στα οποία αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες αλλά και διακρίσεις. Στον ΠΑΟΚ έμεινε και την επόμενη σεζόν (2019-20). 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2020-2023) στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίον πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, παίρνοντας παράλληλα παραστάσεις. 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2023-24) αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανσερραϊκού. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων της χώρας μας, ενώ παράλληλα αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 3X3. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έλενα Μιχαηλίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη φετινή σεζόν θα είμαι μέλος της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και τον προπονητή μου, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία καλή σεζόν, με υγεία, και να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Posted : 09/07/2024 9:22 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλή επιτυχία και καλώς επανήλθε στον ΠΑΟΚ!

Posted : 10/07/2024 10:54 pm
Page 1 / 10
Share: