Πάει αυτός...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Σουρωτήρι αντίο.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Λογικο. Αφου ο κλεφτοκοτας δεν τον εβαζε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Κρίμα ρε το παλικάρι...
Σοβαρός τραυματισμός για τον Σορετίρε - Χάνει τη χρονιά
Ο Σορετίρε υπέστη σε προπόνηση ρήξη έξω πλαγίου και ζημιά στον τένοντα του δικεφάλου. Έτσι, θα περάσει σύντομα την πόρτα του χειρουργείου.Θα μείνει για 4-6 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ο τραυματισμός αυτός έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που ο ίδιος τα πήγαινε εξαιρετικά στην Ολλανδία και, μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα είχε κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νεαρού του μήνα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Ο απολογισμός του 22χρονου στην Τσβόλε είναι 26 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ.
Άσχημος τραυματισμός. Ό,τι πιο δύσκολο θα τύχει στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.
Περαστικά να είναι.
Πόσο θα μείνει δεν ξέρω...
«Οι στιγμές από το 2025/2026 διακόπηκαν πρόωρα, αλλά έγιναν βήματα μπροστά. Επιστρέφω σύντομα, πεινασμένος για περισσότερα»
Άμα δεν υπάρχει σάλιο για μεταγραφές, θα αρχίσουν να λένε στην προετοιμασία για ''αναγεννημένο Σορετίρε'' τα γνωστά φερέφωνα που μοιράζουν σανό. Γνωστό το έργο.
Ο Σόλα Σορετίρε σκόραρε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ύστερα από 553 μέρες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
«Είναι πολύ σημαντικό που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής για να παίξω. Βοήθησε και τα λεπτά που αγωνίστηκα στο προηγούμενο παιχνίδι. Πέρασα δύσκολα τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτό είναι το κίνητρο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και σκόραρα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να δώσω το 100%, όλα τα υπόλοιπα θα τα κρίνει ο προπονητής.
Έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει, πέρασε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό.
Ανεβασμένος σίγουρα, αλλά θέλω να δω αν μπορεί να ανταποκριθεί και σε δυσκολότερα ματς.
Δεν χωρουσε για τον ρουμανο απατεωνα κα ιτον εστελνε δανεικο για να παιζει ο κολλητος Ταισον.
Αυτη ειναι η αληθεια και μπραβο στο παλικαρι γιατι περασε πολλα.
Ωραιο γκολ.
ΒΑΣΙΚΟΣ.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Στεναχωρεις τους πουτσ@γλυφτες του Ρουμινιο ομως με αυτα που γραφεις 😆
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!