Γυναικείο Χάντμπολ ...

Notifications
Clear all

Γυναικείο Χάντμπολ 2025-26 (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

126 Posts
7 Users
17 Reactions
981 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Όγδοη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco ο Δημήτρης Πελεκίδης!

&w=960&h=650&zc=1" alt="paok" data-lightbox="cat1" data-title="paok_1" />

Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε μία ιδιαίτερη σεζόν, η οποία συνδέεται με την συμπλήρωση 100 χρόνων του Σωματείου. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, ο Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και από τις δύο πλευρές, και αυτή είναι το βασικότερο πλαίσιο συνεργασίας όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα έχει έναν σταθερό κορμό από την προηγούμενη σεζόν, οπού αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος. Πλέον, με την ενίσχυση της ομάδας με δύο-τρεις ποιοτικές προσθήκες, στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους, με αφετηρία και την συμπλήρωση 100 χρόνων του Συλλόγου». 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 18/06/2025 10:00 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Μπάρμπαρα Μπροκάρντο!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, για την αγωνιστική χρονιά 2025-2026.

Η Βραζιλιάνα περιφερειακός, γεννημένη το 1991 και με ύψος 168cm, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την πέμπτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Νιώθω ενθουσιασμένη και έχω μεγάλο κίνητρο σα να είναι η πρώτη μου σεζόν στον Σύλλογο. Θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη του Συλλόγου, και την υποστήριξη όλων για την ευκαιρία να παλέψουμε για τους στόχους μας όλοι μαζί. Πάμε για ακόμα περισσότερα!».

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 25/06/2025 10:08 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έβδομη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Εμμανουέλα Τσικνάκη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα φοράω για έβδομη χρονιά τα ασπρόμαυρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Η ομάδα θέλει να επανέλθει στην κορυφή και γι' αυτό δουλεύουμε. Εύχομαι αρχικά μία επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα τμήματα, για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, πρωτίστως με υγεία και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Posted : 25/06/2025 10:42 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Έβδομη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Εμμανουέλα Τσικνάκη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα φοράω για έβδομη χρονιά τα ασπρόμαυρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Η ομάδα θέλει να επανέλθει στην κορυφή και γι' αυτό δουλεύουμε. Εύχομαι αρχικά μία επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα τμήματα, για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, πρωτίστως με υγεία και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». 

Posted : 26/06/2025 10:09 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ειχε προταση να κατεβει Αθηνα και με περισσοτερα λεφτα αν δεν κανω λαθος.

Posted : 26/06/2025 10:10 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Έλενα Κερλίδη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Έλενα Κερλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα εξτρέμ. γεννημένη το 2000 και με ύψος 178cm, συνεχίζει για τρίτη σερί σεζόν στα ασπρόμαυρα. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έλενα Κερλίδη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά να φοράω και να αγωνίζομαι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν, καθώς για άλλη μια χρονιά θα βρεθούμε αντιμέτωπες πολλές προκλήσεις. Ο κορμός παραμένει ίδιος και θα έχουμε κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες που θα δώσουν στην ομάδα μας το έναυσμα για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Είναι τιμή μου που θα είμαι μέλος της ομάδας στα 100 της χρόνια, και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για άλλη μια σεζόν. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές των τμημάτων μας».

Posted : 27/06/2025 11:34 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Μαυροβούνια πίβοτ, γεννημένη το 1995, με ύψος 182cm, θα συνεχίσει για πέμπτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Milica Grbavcevic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ, και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την δουλειά με την ομάδα. Περιμένω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε νέες επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους».

Posted : 28/06/2025 8:32 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Ολίνα Ανδρίτσου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ολίνα Ανδρίτσου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Η Ελληνίδα διεθνής πλέιμεϊκερ, γεννημένη το 1998 και με ύψος 167cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Ολίνα Ανδρίτσου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι χαρά και τιμή να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε μια χρονιά με ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογο. Η συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας υπογραμμίζει το μέγεθος και τη διαχρονικότητα της ομάδας. Σε αυτή τη συμβολική σεζόν, όπως και κάθε άλλη βέβαια, ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει – στην κορυφή. Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να συμβάλω τα μέγιστα με συνέπεια και πάθος στην κατάκτηση τίτλων για να γράψουμε μαζί νέες, ένδοξες σελίδες στην ασπρόμαυρη ιστορία του Συλλόγου».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/06/2025 7:06 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Ελίνα Τροχίδου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελίνα Τροχίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα διεθνής περιφερειακός, γεννημένη το 2001 και με ύψος 165cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελίνα Τροχίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Μία ξεχωριστή χρονιά καθώς ο Σύλλογος θα γιορτάσει τα 100 χρόνια του. Εύχομαι λοιπόν, να κυλήσει ομαλά, χωρίς τραυματισμούς, και μόνο επιτυχίες. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσουμε τους στόχους μας».

Posted : 02/07/2025 10:41 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Παραμένει στον ΠΑΟΚ mαteco η Δανάη Σελεμίδου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δανάη Σελεμίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα διεθνής εξτρέμ, γεννημένη το 1999 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στα «ασπρόμαυρα», στην δεύτερη θητεία της.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Δανάη Σελεμίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά, στα 100 χρόνια ιστορίας της. Όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, θα επιδιώξουμε να επιτευχθούν οι στόχοι μας, ώστε να τιμήσουμε το παρελθόν και να δημιουργήσουμε νέες επιτυχίες για το παρόν και το μέλλον. Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση, τους προπονητές και τις συμπαίκτριες μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και δεσμεύομαι να συνεχίσω να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ώστε να φτάσουμε την ομάδα ξανά στην κορυφή».

Posted : 02/07/2025 10:42 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Χρυσή Τροχίδου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Χρυσή Τροχίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα εξτρέμ, γεννημένη το 1998 και με ύψος 162cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Χρυσή Τροχίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεχίσω για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η φετινή σεζόν έχει ξεχωριστή σημασία καθώς ο Σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Εύχομαι, λοιπόν, να φέρει μόνο επιτυχίες και τρόπαια για την ομάδα μου και όλα τα τμήματα και να κυλήσει με υγεία, χωρίς τραυματισμούς!».

Posted : 03/07/2025 11:05 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Κατερίνα Κουκμίση!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κατερίνα Κουκμίση, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα διεθνής πλέιμεϊκερ, γεννημένη το 2000 και με ύψος 168cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν και τρίτη συνολικά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κατερίνα Κουκμίση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περήφανη που θα αγωνίζομαι για άλλη μια χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ξεχωριστή και ιστορική σεζόν, καθώς η ομάδα γιορτάζει τα 100 χρονιά ίδρυσης. Οι στόχοι είναι ίδιοι όπως κάθε χρόνια και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Posted : 04/07/2025 9:58 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Δέκατη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Μαρία Μεντεσίδου!

Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μεντεσίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ mαteco, συνεχίζει στον Δικέφαλο για έβδομη συνεχόμενη και δέκατη συνολικά χρονιά. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν πέρασε στην πρώτη θέση ως η παίκτρια με τις περισσότερες συμμετοχές στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του Δικεφάλου. 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ομάδα που νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου. Φέτος, σε μια τόσο ξεχωριστή χρονιά για τον σύλλογο, νιώθω τιμή να συνεχίζω να είμαι κομμάτι αυτής της ιστορίας. Με πίστη, σκληρή δουλειά και τον κόσμο δίπλα μας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε ξανά στην κορυφή. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα!». 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 06/07/2025 7:16 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ενίσχυση στα γκολποστ με Βίκυ Θεοδοσοπούλου για τον ΠΑΟΚ mαteco!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Βίκυ Θεοδοσοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Γεννημένη στις 21/05/1998, η Βίκυ Θεοδοσοπούλου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 170cm.

Ξεκίνησε το χάντμπολ από τον Φίλιππο Βέροιας, όπου και έπαιξε στην Α1 από το 2016 έως το 2019, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία σε νεαρή ηλικία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία διετία (2019-21) με τη φανέλα της Αναγέννησης Άρτας.

Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές σεζόν (2021-2025) αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο EHF European Women's Cup.

Είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών της χώρας μας, αλλά και με όλες τις ηλικιακές ομάδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Βίκυ Θεοδοσοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ, ειδικά τη χρονιά που συμπληρώνονται τα 100 χρόνια ιστορίας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο σε όλες τις διοργανώσεις. Έρχομαι με προσήλωση και διάθεση για σκληρή δουλειά ώστε να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων μας. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη, καθώς και την ομάδα της Πυλαίας για τα τέσσερα προηγούμενα όμορφα χρόνια. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Βίκυ!

Posted : 10/07/2025 9:01 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ενίσχυση στα εξτρέμ με την Ελένη Λιούκα για τον ΠΑΟΚ mαteco!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελένη Λιούκα, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Γεννημένη στις 23/11/2002, η Ελένη Λιούκα αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και έχει ύψος 163cm.

Πρόκειται για μία άκρως ταλαντούχα εξτρέμ, η οποία σε νεαρή ηλικία έχει υψηλές παραστάσεις, τόσο από το πρωτάθλημα της Α1, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ξεκίνησε στην ΑΕΠ Πανοράματος από τη σεζόν 2019-20, καταγράφοντας τις πρώτες της συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία.

Με τη φανέλα της ΑΕΠ Πανοράματος, τη σεζόν 2022-23 πέτυχε 38 γκολ σε 16 εμφανίσεις στην Α1, ενώ την επόμενη σεζόν (2023-24) ολοκλήρωσε με 24 γκολ σε 17 αγωνιστικές.

Την περσινή σεζόν (2024-25) ήταν η πρώτη σκόρερ της ΑΕΠ Πανοράματος με 77 γκολ σε 18 αγώνες, πετυχαίνοντας 4.28 γκολ ανά αγώνα μέσο όρο.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελένη Λιούκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που εντάσσομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν ιστορικό Σύλλογο με υψηλές προσδοκίες και ένθερμο κοινό. Νιώθω ενθουσιασμένη και έτοιμη γι' αυτή τη νέα πρόκληση. Με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και την υποστήριξη της ομάδας, θέλω να συμβάλλω ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων που θα τεθούν. Ανυπομονώ να ξεκίνησε αυτή η νέα σεζόν και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ελένη!

Posted : 11/07/2025 8:02 pm
Page 1 / 9
Share: