Γυναικείο βόλεϊ 202...

Notifications
Clear all

[Closed] Γυναικείο βόλεϊ 2025-26

145 Posts
7 Users
12 Reactions
2,840 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ F&U τη νέα σεζόν ο Γιώργος Γιάτσης!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Γιάτση, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Γεννημένος στις 22/06/1968, ο Γιώργος Γιάτσης θα πραγματοποιήσει την δεύτερη θητεία του στον Σύλλογο, καθώς υπήρξε προπονητής της ανδρικής ομάδας τη σεζόν 2013-2014. 

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 2003-04 από την ανδρική ομάδα του Άρη. 

Η επόμενη σεζόν (2004-05) τον βρήκε στον Φιλαθλητικό Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, με την ομάδα του να συμμετέχει στους τελικούς της Volley League γυναικών.

Ακολούθησε μία διετία (2005-07) στη γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για να συνεχίσει στην ανδρική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης (2007-08), και στον Γαλαξία Θεσσαλονίκης για μία τριετία (2008-2011). 

Η επόμενη διετία (2011-2013) τον βρήκε στην ανδρική ομάδα του Άρη, για να συνεχίσει (2013-14) στον ΓΣ Λαμίας στο πρώτο μισό, και στον ΠΑΟΚ το δεύτερο μισό (2013-14). 

Η επόμενη σεζόν (2014-15) τον βρήκε στην ανδρική ομάδα του Άρη. 

Τα τελευταία δέκα χρόνια, ασχολείται με την εξέλιξη του αθλήματος, πραγματοποιώντας σεμινάρια για το βόλεϊ σε σχεδόν 50 χώρες. Μάλιστα, είναι ο μοναδικός, εν ενεργεία, Έλληνας Instructor της FIVB, καθώς το επιστημονικό του έργο αποτελεί οδηγό για το Παγκόσμιο Βόλεϊ. 

Με τον General Manager της ομάδας, Γιάννη Γιαννάκη, έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, στις ομάδες που ήταν, στο κομμάτι της ατομικής ανάπτυξης των αθλητριών, αλλά και στην μεταβατική περίοδο, έχοντας μάλιστα άψογα αποτελέσματα. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γιάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ενός κορυφαίου συλλόγου με σταθερά υψηλούς στόχους τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση, τον Διοικητικό Ηγέτη,  κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη. Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον ΠΑΟΚ και η επιστροφή μου στον σύλλογο αποτελεί για εμένα ένα νέο, σημαντικό βήμα στην προπονητική μου καριέρα. 

Έχει κλείσει ένας μεγάλος κύκλος στο επιστημονικό μου έργο. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η επαφή από το μεγάλο Σωματείο του ΠΑΟΚ, καθώς έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μας. Με τον Γιάννη Γιαννάκη έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, και γνωρίζω ότι κάνει τα πάντα για να έχει την καλύτερη οργάνωση. Για εμένα είναι ένα ακόμα κίνητρο, και τώρα που έχω περισσότερο χρόνο, αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως κάθε χρόνο είχα αρκετές προτάσεις, αλλά δεν είχα τον χρόνο να τις δω, καθώς θεωρούσα πιο σημαντικό το παγκόσμιο επιστημονικό μου έργο». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, κόουτς! 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 05/05/2025 3:50 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Μακαρι να αποδειχθει καλη επιλογη!

Posted : 05/05/2025 3:50 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Για να τον δούμε τον κύριο καθηγητή.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 05/05/2025 10:50 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλή είδηση!

Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ F&U η Έστερ Γιάσπερ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Έστερ Γιάσπερ, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η διεθνής Ολλανδή ακραία, γεννημένη το 2001 και με ύψος 175cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν της ομάδας, στην οποία συνέβαλλε τα μέγιστα με την απόδοση της.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Έστερ Γιάσπερ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, και θα είμαι μέλος της ομάδας στα 100 χρόνια του συλλόγου. Είχαμε μία εξαιρετική σεζόν πέρσι, και ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε όλοι μαζί. Τα λέμε σύντομα!».

Posted : 20/05/2025 9:39 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Με Τάρα Τάουμπνερ «μπομπέρ» τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Τάρα Τάουμπνερ, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Γεννημένη στην Σερβία στις 11/01/2002, η Τάρα Τάουμπνερ αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 188cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της από την Παρτιζάν τη σεζόν 2017-18, ούσα παράλληλα διεθνής με την Κ17 της Σερβίας, με την οποία αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Την επόμενη σεζόν (2018-19) αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, παίζοντας σε εθνικό επίπεδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21 με την Εθνική Σερβίας. 

Στον Ερυθρό Αστέρα έμεινε έως την σεζόν 2022-23, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Σερβίας, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το CEV Champions League. 

Η επόμενη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην Γερμανία, για λογαριασμό της Πότσνταμ, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, τερματίζοντας στην τρίτη θέση της Bundesliga, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό κυπέλλου Γερμανίας. Παράλληλα,
αγωνίστηκε και στο Champions League, φτάνοντας έως την φάση των «16». 

Την περσινή σεζόν (2024-25) αγωνίστηκε στην Τουρκία με την φανέλα της Σαριγιέρ. Σε εθνικό επίπεδο, βρίσκεται με την Εθνική Ομάδα γυναικών της Σερβίας στο VNL. 

«Όταν έλαβα την πρόταση συνεργασίας, είχαμε μία συζήτηση με General Manager, κ. Γιάννη Γιαννάκη. Όταν μου είπε ότι η ερχόμενη σεζόν είναι ιστορική, καθώς ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 100 χρόνια ίδρυσης, και ότι θέλει ο Σύλλογος να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής σεζόν, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ τίποτα άλλο, δέχτηκα αμέσως. 

Είναι τεράστια τιμή να είμαι μέλος ενός Συλλόγου με τόσο πλούσια ιστορία και παθιασμένους φιλάθλους. Είμαι περήφανη που θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ, και ενθουσιασμένη που θα συμβάλλω σε αυτή την ξεχωριστή σεζόν. Πραγματικά νιώθω ότι κάτι εξαιρετικό έρχεται τη νέα σεζόν, και ανυπομονώ να ξεκινήσει». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Τάρα!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 24/05/2025 7:41 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Έχει εμπειρία, ελπίζω να αποδειχθεί πολύ καλή.

Posted : 24/05/2025 7:42 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δυνατή προσθήκη φαίνεται η Τάρα! Καλωσήρθε!

Posted : 25/05/2025 8:19 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Tέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ F&U για την Τατιάνα Αρμουτσή!

&w=960&h=650&zc=1" alt="paok" data-lightbox="cat1" data-title="paok_1" />

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Τατιάνα Αρμουτσή, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα κεντρικός, γεννημένη το 2003 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στον Δικέφαλο, ύστερα από την περσινή επιτυχημένη σεζόν. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Τατιάνα Αρμουτσή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη. Είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του Συλλόγου μας, όλοι μαζί. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, και με γεμάτο γήπεδο!».

Posted : 27/05/2025 10:08 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Άλκηστις Καραφουλίδου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Άλκηστις Καραφουλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα διαγώνιος, γεννημένη το 1999 και με ύψος 195cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον Δικέφαλο, σε μία ιστορική σεζόν για τον Σύλλογο.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Άλκηστις Καραφουλίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα και να δίνω το 100% για τον Σύλλογο. Τα καλύτερα έρχονται!».

Posted : 29/05/2025 11:43 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μαρία Καραμπάση: Στον ΠΑΟΚ F&U η ταλαντούχα λίμπερο!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Καραμπάση, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Γεννημένη στις 01/12/2003, η Μαρία Καραμπάση αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 165cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης τη σεζόν 2019-20, στην οποία έμεινε έως τη σεζόν 2021-22, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και σημαντικές παραστάσεις.

Η επόμενη διετία (2022-24) την βρήκε στην Σαντορίνη, με τη φανέλα του ΑΟ Θήρας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, και εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις της στο κορυφαίο επίπεδο στην χώρα μας, σε μία τόσο νεαρή ηλικία.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2024-25) αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λαμίας, ξεχωρίζοντας, για ακόμα μία σεζόν, με την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Μαρία Καραμπάση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι τιμή μου που ειδικά φέτος που ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 100 χρόνια, θα αγωνίζομαι για τον μεγάλο αυτόν Σύλλογο. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαρία!

Posted : 30/05/2025 10:04 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δυναμώνει το κέντρο του με Νίκη Απλαδά ο ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Νίκη Απλαδά, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Γεννημένη στις 08/11/2002, η Νίκη Απλαδά αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 185cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ το 2017, παίζοντας στην ΓΕ Ηρακλείου. 

Η επόμενη σεζόν (2018-19) την βρήκε στην Θέτιδα Βούλας, με την οποία απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από την Volley League γυναικών, σε πολύ νεαρή ηλικία. 

Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο Ηλυσιακός, με τον οποίον πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. 

Τη σεζόν 2021-22 επέστρεψε στην Θέτιδα, αποκτώντας παραστάσεις και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας στο CEV Challenge Cup. 

Η επόμενη χρονιά (2022-23) την βρήκε στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη. Εκεί, ξεχώρισε με τις εκπληκτικές της εμφανίσεις, ούσα μάλιστα η καλύτερη μπλοκέρ της Volley League γυναικών. 

Τη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε στους Πρωταθλητές Πεύκων, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας. 

Την περσινή σεζόν παρέμεινε κάτοικος Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας στην ομάδα του Άρη. 

Είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ομάδας, συμμετέχοντας σε δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ F&U, η Νίκη Απλαδά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που τη φετινή χρονιά θα αγωνιστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με υγεία, αλλά και με πολλές χαρές και επιτυχίες!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Νίκη!

Posted : 02/06/2025 10:29 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

«Θωρακίζει» το κέντρο του με την διεθνή Αριστέα Τοντάι ο ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αριστέα Τοντάι, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.

Γεννημένη στις 05/07/1999, η Αριστέα Τοντάι αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 196cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από την ΑΕΚ, την σεζόν 2014-15, αποκομίζοντας τις πρώτες της παραστάσεις τόσο από την Volley League γυναικών, όσο και από το CEV Challenge Cup.

Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν η Θέτις Βούλας τη σεζόν 2016-17.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία πενταετία (2017-22) στις ΗΠΑ, φοιτώντας στο Coastal Carolina, στο North Carolina και στο Πανεπιστήμιο του Μιάμι.

Η σεζόν 2022-23 μοιράστηκε σε δύο ομάδες, παίζοντας στην Ελλάδα για τον ΟΣΦΠ, και στο Βέλγιο, Trixxo LVL Genk.

Τη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε με την φανέλα του Μαρκόπουλου.

Την περσινή σεζόν (2024-25) αγωνίστηκε στην Γαλλία, παίζοντας με την φανέλα της Volley Mulhouse Alsace. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της, συνέβαλλαν στην κατάκτηση του γαλλικού κυπέλλου.

Είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών της χώρας μας, παίζοντας τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2023, όσο και στο European Golden League 2025.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αριστέα Τοντάι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τη νέα σεζόν θα είμαι σ' ένα τόσο ιστορικό σωματείο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που αυτό συνάδει με την συμπλήρωση των 100 χρόνων του Συλλόγου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αριστέα!

Posted : 03/06/2025 10:07 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Σημαντική ενίσχυση στο κέντρο με Τάνια Κιουτσιούκη για τον ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Τάνια Κιουτσιούκη, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Γεννημένη στις 24/08/1996, η Τάνια Κιουτσιούκη αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 185cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα την σεζόν 2013-14 από τον ΓΣ Δράμας.

Την επόμενη σεζόν (2014-15) αγωνίστηκε στον Πανναξιακό, όπου απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από την Volley League γυναικών, αλλά και από το CEV Challenge Cup.

Την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον ΖΑΟΝ, ενώ και η επόμενη (2016-17) την βρήκε στην Αθήνα, παίζοντας με την φανέλα της Θέτιδας Βούλας. Στην Θέτιδα έμεινε και την επόμενη σεζόν (2017-18).

Την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον ΑΟ Λαμίας, ενώ ακολούθησε μία τριετία στην Θεσσαλονίκη (2019-22), αγωνιζόμενη ως παίκτρια του Άρη.

Οι δύο επόμενες σεζόν (2022-24) την βρήκαν με την φανέλα του ΑΟ Θήρας, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις, οι οποίες συνέβαλλαν στην πετυχημένη πορεία της ομάδας.

Την περσινή αγωνιστική σεζόν (2024-25) αγωνίστηκε στην Θέτιδα Βούλας, συμμετέχοντας στο Final-4 του Κυπέλλου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά φτάνοντας έως τους 16 του CEV Challenge Cup.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Τάνια Κιουτσιούκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νέα αρχή στην Θεσσαλονίκη και στην ομάδα του ΠΑΟΚ, σε μία σημαντική χρονιά για τον Σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Τάνια!

Posted : 05/06/2025 12:05 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ενισχύει τα άκρα του με Στέλλα Αντύπα ο ΠΑΟΚ F&U!

&w=960&h=650&zc=1" alt="paok" data-lightbox="cat1" data-title="paok_1" />

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Στέλλα Αντύπα, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. 

Γεννημένη στις 31/08/2002, η Στέλλα Αντύπα αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 176cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα, σε επίπεδο γυναικών, τη σεζόν 2018-19 από το Ναύαρχο Βότση, ούσα παράλληλα διεθνής με τις Κ17 και Κ16 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Την σεζόν 2020-21 έκανε το μεγάλο βήμα, κυνηγώντας το... αμερικανικό όνειρο, παίζοντας για το Πανεπιστήμιο του Rutgers. Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στο Κολέγιο του Eckerd Tritons, όπου έμεινε έως το 2023-24. 

Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2024-25), επέστρεψε στην Ελλάδα, και την Θεσσαλονίκη, παίζοντας με την φανέλα του Άρη. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Στέλλα Αντύπα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και τιμημένη, που εντάσσομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο με ένδοξη ιστορία και υψηλές φιλοδοξίες. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα πρόκληση και να δώσω το 100% μου, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, για την εμπιστοσύνη. Μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Πάμε ΠΑΟΚ!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Στέλλα!

Posted : 05/06/2025 9:23 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συμπληρώνει το δίδυμο των πασαδόρων με Μαρίνα Τσοχατζή ο ΠΑΟΚ F&U!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρίνα Τσοχατζή, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Γεννημένη στις 17/07/1993, η Μαρίνα Τσοχατζή αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 178cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο γυναικείο βόλεϊ από την ομάδα του Ηρακλή, την σεζόν 2005-06. Εκεί, έμεινε έως τη σεζόν 2011-12, έχοντας αρκετές παραστάσεις από τη Volley League γυναικών, αλλά και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της CEV.

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, κατακτώντας το Σούπερ Καπ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε τόσο στο CEV Cup, όσο και στο Challenge Cup.

Η επόμενη σεζόν (2013-14) την βρήκε στη Σαντορίνη για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας, ενώ τη σεζόν 2015-16 επέστρεψε και πάλι στην ΑΕΚ.

Την επόμενη διετία (2016-18) επέστρεψε και πάλι στον ΑΟ Θήρας.

Την τριετία (2018-21) επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, παίζοντας για τους Μακεδόνες Αξιού (2018-2020) και Ηρακλή Γέφυρας (2020-21).

Η επόμενη τριετία (2021-24) την βρήκε και πάλι στην ΑΕΚ (2021-22) και τον ΑΟ Θήρας (2022-24).

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, παίζοντας στην Κύπρο με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρίνα Τσοχατζή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι σ' έναν ιστορικό σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη υγεία, πολλές επιτυχίες, και όλοι οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαρίνα!

Posted : 06/06/2025 10:00 pm
Page 1 / 10
Share: