«Αξιότιμοι φίλοι, αγαπητοί μας φίλαθλοι, σας συγχαίρω ειλικρινά όλους, εμάς όλους με το πρωτάθλημα, με ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ζήσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, μέσα από λαβυρίνθους, αποδείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι και ότι είμαστε δύναμη και μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους.
Εγώ ήμουν και θα παραμείνω πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θέλω να το ξέρετε, να το θυμάστε και ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι ακόμα μπροστά.
Εγώ είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι οι δύσκολες εποχές μας ενώνουν ακόμα περισσότερο, απολύτως πεπεισμένος ότι για να πετύχεις νίκη, δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο πεδίο της μάχης και αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε και εμείς πετύχαμε.
Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στη βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θελουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στο ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες.
Δε γίνεται να μην μας υπολογίζουν. Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Σας συγχαίρω ξανά, ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνετε τι στόχους έχουμε μπροστά μας και δεν είναι μόνο οι αθλητικές επιτυχίες, αλλά και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, η κατασκευή της Νέας Τούμπας στην Τούμπα. Χωρίς υποδομές, χωρίς σύγχρονες υποδομές δε γίνεται τίποτα.
Σας είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι όλη τη χρονιά εσείς δείξατε απόλυτη κατανόηση, πίστη και ενότητα γύρω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, σας ευχαριστώ που εμείς αυτή τη χρονιά, μια ακόμα χρονιά, τη ζήσαμε μαζί, είχαμε επιτυχίες και ειλικρινά πιστεύω ότι θα γιορτάσουμε με αξιοπρέπεια τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!»
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στη μεγάλη γιορτή της θύρας 4 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας pic.twitter.com/K0YaFLCv3p
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) June 7, 2024
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ακόμα μία εμφάνιση, ακόμα καλύτερα...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Αν κόψει το μούσι και περιποιηθεί τα γένια του, θα είναι ο παλαιός γνωστός Ιβάναρος.
Μπράβο του.
Προφανω ειναι λογω του ιδιου λογου που το εχει και ο υιος.
Να ειναι καλα ο ανθρωπος καθε μερα και πιο πολυ.
Προφανως και τα πραγματα εχουν γινει πολυ καλυτερα! 🙂
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Έτσι για πλάκα σας το πήρε ο μπαμπάς παιδάκια. Σεβασμό στον άρχοντα πιτσιρίκια 🫡
Υ.Γ Μέχρι και το άλογο ΠΑΟΚ το έχει ντύσει #PAOK #ΠΑΟΚ pic.twitter.com/9VBqK8v1j7
— Salonikios (@Aspromayros4) June 8, 2024
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!
Πολύ καλύτερα τον βλέπω τον Ιβάναρο και αυτό με χαροποιεί πολύ.
Μπράβο του, που κράτησε τον Κωνσταντέλια. Τεράστια μαγκιά !!
Μας είχαν πρήξει τα @@ οι ΑΡΔ, ότι ντεμέκ πρέπει να πουλήσουμε τον Κωνσταντέλια, γιατί ο Ιβάν έχει πρόβλημα ρευστότητας.
Αυτή τη γνωστή μ@λακία, που αναπαράγουν κάποια παπαγαλάκια, από καιρού εις καιρόν.
Πήραν και αυτοί τα @@ μου (και του Σαββίδη μαζί) και ο Ιβάν τους έστειλε ''στον λάκκο με τα κ@λοδάκτυλα''. 😆
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ο ΠΑΟΚ αντιγυρίζει κάτι από αυτά που έχει προσφέρει ο Γιάννης Παπαστεφανάκης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πληρώνοντας τα έξοδα θεραπείας του στις ΗΠΑ, για να μπορέσει να περπατήσει ξανά.
RESPECT ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΣΑΒΒΙΔΗ!!!
Αυτά θέλουμε να βλέπουμε...
Μπράβο ψυχάρα Ιβάν!
Γερός και δυνατός να είσαι!!
Μεγαλόψυχος όπως πάντα, μιλάνε τα έργα σου για σένα!
Μεγαλε Ιβαν, να σαι καλα!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
«Εκείνη τη στιγμή έχασα, τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν: «Πάμε να σηκώσουμε το παιδί» είπε ο Κωστής Παπαστεφανάκης.
Ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης είπε:
«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Εχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας.
Το παιχνίδι που ξεχωρίζω είναι το 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η μόνη φορά που έκλαψα στο γήπεδο, γιατί είχαμε ένα ακόμα ματς και άμα το κερδίζαμε, θα παίρναμε την κούπα».
Όσον αφορά το γεγονός ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει τις φυσιοθεραπείες ο ίδιος είπε:
«Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου»
Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Μια σημαντική προσθήκη στον όμιλο εταιριών του Ιβάν Σαββίδη ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2024.
Νέος Επικεφαλής Ασφαλείας των εταιρειών του Dimera Group, αναλαμβάνει καθήκοντα ο Αντιστράτηγος ε.α. Μιλτιάδης Πουρσανίδης.
Ο κ. Πουρσανίδης είχε στην πολυετή θητεία στο αστυνομικό σώμα διατελέσει σε σημαντικές θέσεις ευθύνης.
Ειδικότερα είναι πρώην Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας και πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας.
Πηγή: forzaonline.gr
Καλή περίπτωση...
Αν μπορέσω θα μάθω κάτι.
Όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ο Ιβάν Σαββίδης αφίχθη στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει ένα διάστημα ξεκούρασης στο ησυχαστήριό του στο Πόρτο Κάρρας.
Υπολογίζεται ότι θα μείνει περίπου ένα μήνα.
Τηρηθηκε και φετος το "εθιμο" 😆
Τουλαχιστον τον ειδαμε με την κουπα αγκαλια!