Notifications
Clear all

11. Clifford Omoruyi

43 Posts
6 Users
20 Reactions
462 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έπαιξε στην αρχή καλύτερα από όσο περίμενα, αλλά μετά εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να το χάσει τελείως μετά.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 30/04/2026 10:44 pm
Billysm-4 reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Ετσι ακριβως.

Μπραβο στο παλικαρι ομως, το αδικησαμε και μαλιστα πολυ.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 30/04/2026 11:49 pm
Billysm-4 reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Δεν ηταν και πολυ καλα.

Εκανε και καλυτερα παιχνιδια. Φανηκε και απο τα δυο καρφωματα που εχασε.

Μπορει να ηταν και αγχος.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 01/05/2026 12:12 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Συγνωμη για τα σχολια.

Τον αδικησαμε καταφορα.

19 ποντους στο τελευταιο παιχνιδι, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ κατω απο το καλαθι.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 30/05/2026 5:27 pm
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Posted by: @teododo

Posted by: @billysm-4

Γελαει ο κοσμος. Ο Τζοουνς μπροστα του ειναι Λεμπρον!

Και λιγα λες.

Μιλαμε για ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

Ενα απο τα πιο ακυρα σχολια που εχω κανει και γενικα δεν συνηθιζω να βιαζομαι να κρινω.

Μας το αποστομωσε, μας σηκωσε απο τις θεσεις μας με τα καρφωματα του και την δυναμη του.

Δεν ξερω αν θα μεινει, ειναι 50-50.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 31/05/2026 3:20 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δύναμη έχει, φιλότιμος είναι, αλλά υπολείπεται πολύ σε τεχνική. 

Προσωπικά θα ήθελα κάτι καλύτερο.

Πάντως βελτιώθηκε πολύ στην πορεία της σεζόν.

Posted : 31/05/2026 9:47 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Συμφωνησε και μενει!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 08/06/2026 6:43 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Απο τους αγαπημενους μου παικτες με φοβερες δυνατοτητες βελτιωσης...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 08/06/2026 7:23 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Παμε για νεα εντυπωσιακα καρφωματα ρε αλανι με ασιστ Καλαθη!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 08/06/2026 9:54 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ο Clifford Omoruyi συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2026-27

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Clifford Omoruyi για έναν ακόμη χρόνο. Ο Νιγηριανός σέντερ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου και θα συνεχίσει και για την αγωνιστική περίοδο 2026-27, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη front line της ομάδας μας.
Ο Clifford Omoruyi γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2001 στη Bennin City στη Νιγηρία, έχει ύψος 2μ.11 και αγωνίζεται ως σέντερ.

Σε ηλικία 14 ετών μετέβη στις ΗΠΑ και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Queen of Peace High School στο Arlington του New Jersey. Τον Μάρτιο του 2020 αποδέχτηκε την πρόταση από το Rutgers University και ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα. Αγωνίστηκε 121 παιχνίδια σε τέσσερις σεζόν με τους Rutgers Scarlet Knights, με 10,3 πόντους, 7,7 ριμπάουντ και 1,8 κοψίματα ανά αγώνα.
Ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα τη σεζόν 2024-25 στο πανεπιστήμιο της Alabama και σε 37 αγώνες είχε 7,8 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 1,1 κοψίματα, με 73% στα δίποντα και 72,5% στις βολές.
Το Σεπτέμβριο του 2025 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών με τη Maccabi Tel Aviv, με την οποία αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια προτού συνεχίσει στη Galatasaray, με την οποία έπαιξε σε 6 αγώνες.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Έκανε το ντεμπούτο του στις 4 Φεβρουαρίου 2026 στην εντός έδρας νίκη (101-67) επί της Sporting Lisbon με 8 πόντους. Αγωνίστηκε συνολικά με τον ΠΑΟΚ σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Είχε 7 πόντους και 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο, με εξαιρετικά ποσοστά: 65,6% στα δίποντα και 75,6% στις βολές.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/06/2026 6:01 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Παικτούρα

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/06/2026 6:02 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συνεχίζει ο Κλιφ. Τον πιστεύουν.

Posted : 01/07/2026 9:21 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Omoruyi: «Ο ΠΑΟΚ είναι σαν οικογένεια για μένα»

Η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και η πρώτη του στο επαγγελματικό μπάσκετ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Τρεις διαφορετικές ομάδες, σε τρεις διαφορετικές χώρες, με συμμετοχή σε τρία εθνικά πρωταθλήματα και τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Ο Clifford Omoruyi μπήκε από την αρχή στα βαθιά και είναι προφανές ότι στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ βρήκε αυτό που του ταίριαξε περισσότερο. Την ίδια στιγμή με την παρουσία του κέρδισε την εμπιστοσύνη ομάδας και κόσμου, αλλά πρωτίστως τον Andrea Trinchieri, υπό τις οδηγίες του οποίου θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

«Νιώθω υπέροχα που θα επιστρέψω για να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι σαν οικογένεια για μένα από την πρώτη μέρα που με υποδέχτηκαν. Είμαι ο εαυτός μου, αισθάνομαι άνετα, μπορώ να ανταγωνιστώ τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, οπότε ερχόμενος για μία ακόμη σεζόν στον ΠΑΟΚ, θα δείξω μία διαφορετική, καλύτερη και πιο ώριμη πλευρά μου. Είναι μία ευκαιρία για μένα να συνεχίσω να βελτιώνομαι», σχολίασε ο Νιγηριανός σέντερ και αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Coach Trinchieri: «Mιλήσαμε με τον κόουτς και μου είπε κυρίως αυτά τα οποία θα πρέπει να δουλέψω και να διορθώσω για να βελτιωθώ. Ξέρω ότι είναι πολύ απαιτητικός, είναι εκείνος ο προπονητής που θα σου δείξει τα λάθη σου για να τα διορθώσεις. Όσο υπάρχει κάποιος που θα με πιέζει και θα με βοηθά να διορθώνω τα λάθη μου και να βελτιώνομαι, πιστεύω ότι αυτό μόνο καλό μπορεί να μου κάνει και σίγουρα από την πλευρά μου θα κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα».

Ο Clifford Omoruyi είναι αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα που του συνέστησε ο κ.Trinchieri. Ταυτόχρονα όμως έχει στο πρόγραμμά του και τις απαραίτητες διακοπές, γιατί όπως υποστηρίζει… «Από την στιγμή που πέρσι το καλοκαίρι έφυγα από τις ΗΠΑ, δεν είχα χρόνο να δω την οικογένειά μου. Οπότε αυτό θέλω να κάνω τώρα. Να πάω σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης όπου είναι τα αδέρφια μου, να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω και να είμαι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Μου λείπει ήδη η ομάδα και αυτή η καθημερινότητα που είχαμε με όλα τα παιδιά. Κάνω τις προπονήσεις μου, όπως έχει ζητήσει και ο κόουτς, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό από την ατμόσφαιρα που υπάρχει όταν είμαστε όλοι μαζί στην ομάδα».

Ο Clifford Omoruyi έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοί μας ξέρουν ότι παίζω πάντα με ενέργεια. Αυτοί από την πλευρά του μας δίνουν τη δική τους ενέργεια και τους ευχαριστώ για αυτό. Να ξέρουν ότι πάντα θα είμαι εκεί να παίζω με ενέργεια και όσο καλύτερα μπορώ για την ομάδα».

Posted : 01/07/2026 9:50 pm
Page 3 / 3
Share: