Ιβάν Σαββίδης (Pres...

Notifications
Clear all

[Closed] Ιβάν Σαββίδης (President)

536 Posts
10 Users
422 Reactions
5,375 Views
nikolasf4
(@nikolasf4)
Prominent Member

Πάρτο αλλιώς Βάνια .... λίγο μένει να σε κράξουμε και εσένα

Posted : 16/11/2024 1:36 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Για πρωτη φορα μετα απο χρόνια ειμαστε στο πλεον κομβικο σημειο..Εχθες ειχα μια συζητηση με φιλους και με ρωτησαν αν ειναι προτιμοτερο να απολυθει ή να παραιτηθει ο Λουτσεσκου..

Η απαντηση μου ειναι να απολυθει..Γιατι το λεω αυτό ? Για τον απλουστατο λογο οτι δειχνει μια πυγμη απο την πλευρα της διοικησης και ταυτοχρονα περναει το μηνυμα στα αποδυτηρια οτι "εμεις που πληρωνουμε και φεραμε μετεγγραφες ειμαστε διπλα στους παικτες, θα διορθωσουμε τυχον αδικιες και  επιζητουμε το καλυτερο"...

Εαν παραιτηθει το επικοινωνιακο πληγμα για την διοικηση θα ειναι μεγαλο...Θα δειχνει οτι "εγω ως προπονητης αλλα ζητησα και εσεις αλλα κανατε και ως εκ τουτου δεν μπορω να συνεχισω με αυτες τις συνθηκες"...Η μαγικη λεξη σε ενδεχομενη παραιτηση ειναι οι "συνθηκες"...Αυτες (μετεγγραφιες, οργανωση, διοικητικα) δεν επετρεψαν σε ενα προπονητη να αποδωσει τα αναμενομενα..Κερασακι στην τουρτα θα ειναι το καταστημενο και η διαιτησια που ο Μακης δεν φροντισε να εξαλειψει...Ας το κρατησουμε αυτο για μελλοντικη χρηση...

Φετος ειναι σε απολυτη αντιδιαστολη η θεση της δοικησης οτι εχουμε το καλυτερο ροστερ ολων των εποχων και απο την αλλη η γκρινια και η μιζερια του Ρουμανου σχετικα με το ροστερ.. Αρα ενας απο τους δυο κανει λαθος και ως εκ τουτου, βασει των αποτελεσματων, καποιος πρεπει να πεσει στο καναβατσο...

Η αληθεια ειναι οτι ο Ιβαν θες με την σοβιετικου τυπου οργανωση της ΠΑΕ οπου ενα ποδοσφαιρικο πολιτμπιρο με αρμοδιοτητες κομισσαριων διοικει και αποφασιζει, θες με την ποδοσφαιρικη αγνοια (και οχι μονο) του και αφελεια, παντως ειναι εδω και εξαιτιας του εχουμε μπει στο καδρο των διεκδικησεων σε Ελλαδα και Ευρωπη...Ο Ιβαν εγκλωβιστηκε στην αποφαση του Γιωργη "φερε πισω τον Λουτσεσκου", επεσε και στην περιπτωση της προσωπικης του περιπετειας και ως εκ τουτου ο Ρουμανος οπως εχουμε ξαναγραψει ολοι, αποτελεσε το αλεξικευρανο για ολες τις αποφασεις της οικογενειας...Του εκαναν και επεκταση του συμβολαιου του για αλλα 3 χρονια και εδεσε το γλυκο..

Με αυτα και με τουτα περασε ο καιρος, ο Ιβαν επανηλθε, φωτογραφηκε, τον ειδαμε να μιλαει και να λαλαει, αγορασε παικτες και καπως ετσι φτασαμε στη δηλωση της χρονιας οτι "εχουμε το καλυτερο ροστερ ολων των εποχων και μας ενδιαφρει η Ευρωπη σε επιπεδο Τσ.Λ."

Απο την αλλη ο Ρουμανος δειχνει υπερ το δεον κορεσμενος, με τα κολληματα του σε αγωνιστικο επιπεδο αυτη τη φορα να ξεπερνανε καθε προηγουμενο αλλα κυριως με μια αισθηση οτι "εγω αλλα ηθελα και αλλους μου εφεραν"...Και βεβαιως να τα χωσουμε στο Μαρακι που τσιγκουνευτηκε τα 200.000 για τον Μειτε αλλα για την παραμονη του Πιου, του Μουργκ, του Βιερινια και του Σβαμπ ειχε τον πρωτο λογο ο Ρουμανος..

Και φυσικα (απο τη στιγμη που καμαρωναμε οτι λειτουργουμε καλυτερα χωρις ΤΔ) δεν μπορω να πιστεψω οτι καθοταν ο Ρουμανος και επινε καφε και τον ενημερωναν οτι του εφεραν Τσαλοφ, Τισουνταλι, Καμαρα, Μπακαγιοκο, Λοβρεν, Κολει, Σορετιρε, Τσιφτση, Παβλενκα και Γκομελ και αυτος δεν ειχε αποψη...

Οπως επισης οτι δεν εδωσε ουτε μια ευκαιρια στον Τζημα και συμφωνησε να φυγει δανεικος, επισης δεν πιστευω οτι ηταν θεμα συνωμοσιας εναντιον του...

Δεν μπορει αν κατακλειδει, αυτος να καθεται αμεριμνος στο σπιτι του και ο Γιωργης με το Μαρακι να του φερνουν παικτες...Φυσικα και ειχε λογο και αποψη...Το αν αυτο που παιζει ειναι για τα θηρια δεν το εξεταζει κανεις και παραμενει κατω απο τα χαλι...Και βεβαιως καποτε πρεπει να τελειωνει και το παραμυθι οτι παιζουμε Τεταρτη-Κυριακη...Ετσι ειναι δυστυχως οταν παιζεις σε ευρωπαικες διοργανωσεις και συμβαινει σε ολες τις χωρες...Επαγγελματιες ποδοσφαιριστες εχεις οχι ψαραδες απο τα Νησια Φεροε που την αλλη μερα μερα θα καβαλησουν τις τρατες και θα πανε να ψαρεψουν μπακαλιαρους...

Κατα τη γνωμη μου σε περιπτωση ενδεχομενων αποτυχιων θα δουμε εξελιξεις...Ο πρωτος που εχει χασει το mentality balance ειναι ο ιδιος ο Ρουμανος...Αυτο που δεν μπορουμε να ξερουμε ειναι αν υπαρχει κοντρα μεταξυ υιου και πατερα...

Υ.Γ. Εχω ξαναγραψει οτι σε ενα σημειο παραδεχομαι την διοικηση του χοντρου...Δεν φερνεις αποτελεσματα ? Σου πηρα παικτες και δεν κανουν ? Φευγουν παικτες και προπονητης...Για το dna του γαυρου ειναι αδιανοητη η λεξη αποτυχια..Και αυτο το εχει περασει και στους οπαδους...Περυσι εψαξε και αλλαξε 3 προπονητες, πηρε μια καραβια παικτες και τελικα εφτασε σε ενα επιθυμητο αποτελεσμα...

Το καλυτερο σας το φυλαξα για το τελος...Φετος με την προσθηκη των 5 νεων παικτων απο τις ακαδημιες το πηγε  ενα βημα παραπανω...Θυμηθειτε - και εδω του βγαζω το καπελο του Μεντιλιμπαρ- που περυσι η ομαδα του γαυρου (νικητής του UEFA Youth League) επαιξε τελικο με την Φλαμενγκο (κάτοχο του Copa Libertadores U20) στο Μαρακανα στις 24 Αυγουστου 2024...

Απο εκεινη την ομαδα την περασμενη Κυριακη (Νοεμβριος 2024)  επαιξαν εναντιον του ΟΦΗ οι Κωστουλας, Μουζακιτης και Παπακανελλος, παγκο Αποστολοπουλος ενω εχει ενταξει στο ροστερ το φετινου γαυρου και τον Μπακουλα...Ολοι τους απο την ομαδα που επαιξε τον Αυγουστο κοντρα στην Φλαμενγκο...Το συνολο 5 !!!!!!!!!

Μαλιστα ο Κωστουλας ειχε την ευκαιρια να μας καρφωσει και ενα γκολ στην Τουμπα παιζοντας ως βασικος....

Ας κατσουμε εμεις να ψαχνουμε ποτε θα δωσουμε ευκαιρια στο Σορετιρε και αν θα παιξει ο Ουρταδο και ο Μπαλωμενος....

Και μονο για την μη αξιοποιηση των νεαρων παικτων θα τον ειχα κυνηγησει μεχρι τα Ουράλια Ορη...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 03/12/2024 12:20 pm
teododo reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συμφωνώ σε όλα Τέλη @telis-stallone.

Αν έχει τα guts να το κάνει. Να τον απολύσουν τον Ρουμάνο.

Γιατί κάτι όμως μου λέει, ότι φοβούνται να το κάνουν;

Μήπως γιατί φοβούνται ότι δεν μπορούν να φέρουν κάποιον που θα τα πάει καλύτερα (σε επίπεδο τίτλων) ή θα απορροφά τους κραδασμούς του κόσμου;

Μήπως γιατί φοβούνται ότι θα αρχίσει η μεγάλη μουρμούρα του κόσμου προσωπικά για την οικογένεια, τον περίγυρο και τον σοβιετικό τρόπο που διοικεί;

Δηλαδή περιμένουν να χαθεί η χρονιά, χωρίς να ξοδέψουν μία τον Γενάρη για μεταγραφές και μετά να τον απολύσουν;

Ή ελπίζουν να παραιτηθεί ο Ρουμάνος μόνος του, για να μην πληρώσουν αποζημίωση;

Δεν το πολυπιστεύω αυτό το τελευταίο, αλλά εκεί δεν θα πάει η δουλειά αναπόφευκτα;

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 03/12/2024 1:22 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Ολα τα λεφτα ειναι η λεξη "μουρμουρα" ...Αυτο φοβουνται  και φυσικα την ευκολη ατακα του κοσμου σε περιπτωση ατυχων αποτελεσματων του τυπου "οριστε, τον διωξατε και τι καταλαβατε ? Και ο επομενος σκ@τα τα εκανε..Φερτε πισω τον Ρουμανοοοοο !!!!!!"

Παντως ειναι ενα σηριαλ που δειχνει εγκλωβισμενος ο Ιβαν (σε αλλη περιπτωση αν δεν κερδιζε η ομαδα απο τον Αυγουστο θα ειχε φυγει ακομα και ο Κλοπ) αναφορικα με τις επιδοσεις του Ρουμανου και απο την αλλη ο Ρουμανος σκεφτεται και ξανασκεφτεται  τι θα γινει αν τα βροντηξει και φυγει...

Παντως και στις δυο περιπτωσεις αυτοι που θα τα ακουσουν θα ειναι οι ιδιοκτητες...Η μεγαλη πλειονοτητα λογω της προσωπολατρειας θα δωσουν αλλοθι στον Ρουμανο...Μονο σε περιπτωση συνεχων επιτυχιων (πραγμα που στατιστικα ειναι αδυνατον) θα δωσουν συγχωροχαρτι...

Για εμενα το προβλημα ειναι η επικοινωνιακη διαχειριση του θεματος απο την διοικηση...Για τον δε Ρουμανο , στα π@παρια του...Θα τσιμπησει την αποζημιωση και αντε να τον κραξουν και 5-10 οτι παρατησε την ομαδα...Το 95% θα παρει το μερος του και θα τα ριξει στην διοικηση οτι δεν του πηρε τους καταλληλους παικτες και δεν τον στηριξε...

Σε αυτο το κομματι ειναι που λεω οτι διαφερουμε απο γαυρο....Ο Χοντρος θα βγει και θα πει τον "εδιωξα γιατι δεν φερνει τα αποτελεσματα που θελουμε για την αγαπημενη μας ομαδα...Ο θρυλος ειναι μεγαλος και κανεις δεν ειναι πανω απο αυτον" ...Και οι οπαδοι θα το δεχτουν με ελαχιστες δοσεις γκρινιας...

Εδω επειδη βιωνουμε εναν επαρχιωτισμο του στυλ "αυτος ειναι ο προπονητης των τιτλων" δεν μπορουμε να δουμε περα απο τη μυτη μας...Ολα ξεκινουν και τελειωνουν στον Ρουμανο...

Posted : 03/12/2024 1:56 pm
teododo and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Εδω ρε χθες ειδα ποστ με την λεξη ΚΑΤΑΛΗΨΗ και απειλητικο μνμ προς την διοικηση πως "αν δεν κανετε αυτα που πρεπει για την ομαδα θα δειτε τι ερχεται"

Μιλαμε η μ@λακια και η πρεζα εχουν περασει σε αλλο επιπεδο.

Παντως αν υπηρχε προεδρος με φυσικη παρουσια, θα ελεγε δυο λογια και τελος.

Τωρα ο καθε μπ@σταρδος λεει το μακρυ και το κοντο του.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 03/12/2024 4:26 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Τεραστιο προβλημα η ελλειψη φυσικης παρουσιας του Ιβαν...Αυτο βαζει ενα ακομα λιθαρακι στην παραπανω εσωστρεφεια...

Στην παρουσια του και μονο οχι δεν θα ειχαμε αντιδρασεις και απειλες αλλα ουτε να αναπνευσουν δεν θα μπορουσαν...

Posted : 03/12/2024 7:27 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πάντως μετά τον Ιβάν το χάος.

Γιατί η φυσική παρουσία του Γιώργη, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει.

Τώρα για τις γραφικές απειλές δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Οι περισσότεροι από αυτούς, δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα από τη θολούρα και το μπέρδεμα.

Αλλά κάθε σοβαρός άνθρωπος που θα απογοητευτεί από αυτό που συμβαίνει, από όλη αυτή τη διοικητική δυσλειτουργία, απλά θα κάτσει στο σπίτι του ή το πολύ πολύ να πάει στην καφετέρια, δείχνοντας την δυσφορία με την απουσία του.

Ένας από τους λόγους, μεταξύ άλλων, που βλέπουμε και αναρωτιόμαστε γιατί δεν γεμίζει η Τούμπα.

Posted : 03/12/2024 9:26 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Η πρώτη αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη μετά τα όσα έγιναν στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην OPAP Arena

«Σ´ αυτούς που μπορεί να τους αρέσει να λένε ότι έγινα πιο αδύναμος, απαντώ ότι έγινα σοφότερος» είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης και προειδοποίησε ότι η μελέτη της πρόσφατης ιστορίας θα κάνει καλό σε όλους...

Με φόντο τη ρεβάνς που ακολουθεί στο γήπεδο της Τούμπας, ζήτησε από τους στενούς συνεργάτες του να μην υποκύψουν οι φίλαθλοι στις προκλήσεις και «εμείς να παρέχουμε τα στάνταρντς φιλοξενίας που απαιτούνται σ’ αυτό το επίπεδο».

Στο μήνυμά του προς τους ποδοσφαιριστές, ανέφερε πως: «Ας είναι 'αφιλόξενοι' με την απόδοσή τους, όπως το έκαναν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Αστο ρε Ιβαν, τοσα χρονια δεν εγινε τιποτα με αυτο τον τροπο.

"Επιπεδο" στα αποβρασματα της κοινωνιας πας να δειξεις?

Posted : 19/12/2024 11:15 pm
jim and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Με τα @ποβράσμ@τα και τους @δερφ%κτόνους, η σοφία μεταφράζεται ως αδυναμία.

Μόνο από τη δύναμη και την ισχύ καταλαβαίνουν αυτά τα σκ#πίδια.

Posted : 19/12/2024 11:21 pm
jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Μην περιμενετε παντως να πει οτι θα γινει κατι δημοσια γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Η αστυνομια που θα εχει εκεινη την ημερα στην Τουμπα, δεν θα εχει ξαναγινει,.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 19/12/2024 11:33 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δεν περιμένω να πει κάτι δημόσια @jim.

Περιμένω να πάει να μου φέρει δύο χαφάρες και ένα αριστερό μπακ τον Γενάρη, κατ' ελάχιστον.

Και επίσης να πάρει ένα τηλέφωνο και να χέσει τον άλλο, τον ''δυσλεκτικό σκίουρο'', τον Μακούλη....

Posted : 19/12/2024 11:38 pm
jim and nikolasf4 reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Για το δευτερο εχω σοβαρες αμφιβολιες και επιφυλαξεις.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 20/12/2024 12:03 am
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ιβάν στους παίκτες: «Στηρίζω απόλυτα τον Ραζβάν, σας θέλω ενωμένους δίπλα του!»

«Δική σας δουλειά είναι να είστε ενωμένοι γύρω από τον προπονητή και τον θυμό σας να τον βγάλετε στο γήπεδο. Κάθε μέρα στις προπονήσεις και στους αγώνες να είστε η πιο συγκεντρωμένη εκδοχή του εαυτού σας. Δεν θέλω να σκέφτεστε τίποτα εξωαγωνιστικό, τίποτα που δεν είναι δική σας δουλειά να επηρεάσετε. Αυτά είναι δική μου δουλειά.

Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να μας καταστρέψουν, αλλά όσοι το επιχείρησαν είναι ή σπίτια τους, ή μετανιωμένοι. Και το 2019 η δύναμή μας ήταν ότι όλοι ενώθηκαν γύρω από τον Ράζβαν και λειτούργησαν σε απομόνωση από το τι λεγόταν ή τι γραφόταν.

Ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι δίπλα σας. Ακόμη και στα λάθη σας, εγώ είμαι ο μόνος που μπορώ να σας επιπλήξω, δεν θα αφήσω κανέναν άλλον να σας κουνάει το χέρι. Θα το καταλάβουν κι αυτοί που δεν έχουν προλάβει ακόμη. Στηρίζω τον Ραζβάν απόλυτα και θέλω με τη δουλειά σας να τον στηρίξετε κι εσείς».

«Μας χαρίσατε μια υπέροχη χρονιά, σας εύχομαι να είναι ανάλογη και αυτή που ξεκινάει. Κάνατε τον κόσμο μας περήφανο και συγκινημένο, γιατί το αξίζει για όσα έχει υπομείνει για δεκαετίες. Θέλω να συνεχίσουμε να φέρνουμε την υπερηφάνεια στην πόλη μας»

Posted : 01/01/2025 7:46 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ελπιζω να το εμπεδωσαν 100%

Posted : 01/01/2025 7:50 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλά τα είπε ο Ιβάν.

Ελπίζω να το εμπεδώσουν όλοι. Δηλαδή και οι φίλαθλοι - οπαδοί και να είναι πολύ προσεκτικοί ΣΕ ΟΛΑ.

Posted : 01/01/2025 8:38 pm
Page 28 / 36
Share: