Για τα συναισθήματα του που επιστρέφει ως αντίπαλος κροατικής ομάδας και αν αυτό τον κάνει να έχει επιπλέον άγχος, ο 23χρονος πορτιέρε δήλωσε:
«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό το παιχνίδι είναι όπως όλα τα άλλα για μένα. Δεν αλλάζει κάτι επειδή παίζω απέναντι σε μια ομάδα της πατρίδας μου. Θέλω να παίξω για τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, τον κόσμο μας. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε ένα αποτέλεσμα καλό και αυτό έχω μόνο στο μυαλό μου».
Ρωτήθηκε για το αν το ότι παίζει στην πατρίδα του αυτό το ματς του δίνει έξτρα κίνητρο: «Φυσικά και αισθάνομαι πως επιστρέφω στο σπίτι μου και έχω ευχάριστα συναισθήματα. Αλλά παίζω για τον ΠΑΟΚ και θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Ναι, πέρασα εδώ την παιδική μου ηλικία αλλά μέχρι εκεί. Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ. Προφανώς και χαίρομαι που κλήθηκα στην Εθνική Ανδρών αλλά αυτό αργεί καθώς έχω υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Για να έχω πάρει την κλήση στην Εθνική αυτό είναι αποτέλεσμα των εμφανίσεων μου με τον ΠΑΟΚ. Και γι' αυτό θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω».
Για το αν έχει ομοιότητες αυτό το ματς με αυτό απέναντι στην Χάιντουκ: «Όχι, γιατί τότε ήμασταν μια νέα ομάδα. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ντιναμό είναι μια καλή ομάδα, την έχουμε αναλύσει καλά, γνωρίζουμε τις αδυναμίες και τα προτερήματα της. Θα είναι σαφώς δύσκολο ματς, θέλω να περάσουμε μέσα από αυτό το ζευγάρι και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».
Όσο για το αν έχει μιλήσει με παίκτες της Ντιναμό, συμπαίκτες του στην Εθνική Νέων: «Όχι, δεν έχουμε μιλήσει. Απλά ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ο αντίπαλος προπονητής φαίνεται να έχει μελετήσει την ομάδα μας και γι' αυτό λέει και ξαναλέει ότι δεν πρέπει να μας δώσουν χώρους. Γιατί ξέρει ότι έτσι και βρούμε χώρους, θα τους κάνουμε χοντρή ζημιά.
Ο δικός μας ο μυρωδιάς, λέει για τον Μίσιτς, που τον είχε στον πάγκο όταν ήταν σ' εμάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο καλύτερος παίκτης τους. Δεν ξέρω τι έχει μελετήσει από τη Διναμό, για να λέει τον Μίσιτς καλύτερο παίκτη τους.
Έχουν σέντερ φορ τον Πέτκοβιτς, όπως και τον Μπατούρινα, που είναι ο αντίστοιχος δικός τους Κωνσταντέλιας, στην ίδια ηλικία με τον δικό μας, που είναι πολύ επικίνδυνοι και οι δύο. Επίσης επικίνδυνο και το αριστερό εξτρέμ ο Σπίκιτς.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Τα εγραψες ολα Μπερ.
Δεν θελω να πιστευω οτι παμε "αδιαβαστοι" και μετα να τρεχουμε στην Τουμπα.
Εκτος και ο κλεφτοκοτας, μπλοφαρει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ναι γιατι στην μπλοφα ειναι στρατηγος 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Πάμε ρε ΠΑΟΚ
Ημίχρονο
1 - 0
Ένα λάθος, ένα γκολ από τον Πέτκοβιτς.
Καλή η ομάδα στο πρώτο μισάωρο, μετά οι άλλοι ισορρόπησαν.
Δυστυχώς, έχουμε θέμα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Ενώ φτάνουμε μέχρι εκεί, μετά είμαστε αναποτελεσματικοί στην τελική πάσα, που θα φέρει την κλασική ευκαιρία ή το γκολ.
Ας ελπίσουμε να αλλάξει αυτό στο 2ο ημίχρονο και να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.
Δλδ θα τον λουζόμαστε μέχρι το '27;
Κύριε Ιωάννη ΡΗΤΡΑ ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;
Δεν παίξαμε, κάναμε λάθη και 2-0.
Βλέπουμε για την Πέμπτη αν και είναι δύσκολο...
Βαρεθηκα να βλεπω την μπαλα να γυριζει πισω.
Ακομα να καταλαβω τι πηγε να κανει ο Οττο.
Μονο ο Μουργκ που ειχε δυο καλες φασεις στο τελος.
Απο κει και περα ΜΗΔΕΝ!
Ποια Πεμπτη, την Κυριακη να δουμε τωρα.
Έχουν σέντερ φορ τον Πέτκοβιτς, όπως και τον Μπατούρινα, που είναι ο αντίστοιχος δικός τους Κωνσταντέλιας, στην ίδια ηλικία με τον δικό μας, που είναι πολύ επικίνδυνοι και οι δύο. Επίσης επικίνδυνο και το αριστερό εξτρέμ ο Σπίκιτς.
Καλυτερα "διαβασμενος" ησουν εσυ απο τον "στρατηγο"
Μας έβαλε 2 γκολ ένας φορ, από αυτούς που γράφουν τα παπαγαλάκια ότι δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου.
Γιατί στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, θέλουμε ντεμέκ σέντερ φορ που να είναι "συμμετοχικό" (μεγάλη ανακάλυψη τον non paper και των payroll αυτή η φράση), να τρέχει πάνω κάτω σαν χαζός και να κάνει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το να βρίσκεται μέσα στο κουτί και να σκοράρει.
Βγαίνουν τα άμπαλα όντα, που αρπάζουν "χαρτζιλίκι" από την "κλίκα και το παρεάκι" και γράφουν, ότι το ποδόσφαιρο έχει ξεπεράσει τον "target man", δηλαδή το κλασικό σέντερ φορ περιοχής / παστελωτής και ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει με "target man".
Ωραία.
Μόνο που αυτά είναι σάλια και απύθμενη αμπαλίαση.
Ένας τέτοιος σέντερ φορ είναι ο Πέτκοβιτς, ένας "target man", που μας "τον" κάρφωσε 2 φορές χθες. Ένα σέντερ φορ, "κλασικής κοπής" από αυτά που δεν αρέσουν στον Λουτσέσκου.
Αλλά άμα πάει και τον αγοράσει ο βάζελος ή ο γαύρος τον Πέτκοβιτς, εμείς θα κοιτάμε όπως η αγελάδα το τρένο και θα ακούμε τον Λουτσέσκου, ότι ο Σαμάτα κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, είναι συμμετοχικός και μεταφέρει την μπάλα, απασχολώντας την αντίπαλη άμυνα.
Τρίχες κατσαρές και παν τουρλ.
Καλά λέει ο @the-people. Ρήτρα μη επίτευξης στόχων στον απ@τεώνα προπονητή που παίρνει 2 τούβλα το χρόνο, έχουν βάλει;
Οπως παντα θα γραψω αγωνιστικα και μονο...Εχθες ειδαμε ολοι το παιχνδι και ακουσαμε τον ιδιο εκφωνητη..Θα σταθω σε τρια σημεια που τα ακουσαμε ολοι..
1. Σε καποια στιγμη λεει οτι "για τον προπονητη της Δυναμο ηταν προσωπικο στοιχημα να σταματησει τον Μειτε και τον Οζντοεφ"...
2. Σε καποια αλλη στιγμη στο β΄ημιχρονο λεει "ειναι αδιανοητο οτι ο Μειτε εχει την μπαλα και αντι να την προωθησει στον αξονα που εχει χωρο, τη στελνει στα πλαγια"..
3. Σε αλλη στιγμη λεει " η Δυναμο με τους παικτες που εχει τοποθετησει στη μεσαια γραμμη εχει κερδισει το κεντρο"..
Τι σημαινουν ολα αυτα ?
Καταρχας για οποιον εχει αμφιβολιες , εχουμε επανελθει και επισημα στο παλιο, καλο, αχρειαστο, αναχρονιστικο build up με πασουλες πισω και τα συναφη... Καπως ετσι αντι ο Οτο να ψαξει μπροστα τη βαθια μπαλια, τη στελνει πισω και ερχεται το γκολ...Βεβαια, παρομοια φαση απο τους Κροατες δεν ειδαμε για να λεμε την αληθεια και ας μην εχουν στρατηγο στον παγκο τους...Εγκλωβισμενος στο 2018 και ταυτοχρονα απαιδευτος, μας οδηγει στον τροπο αναπτυξης του 2018-19...Αντι για Ματος -Βιερινια , ανεβασματα και σεντρα , εχουμε Μπαμπα και Οτο...
Για ενα ακομα παιχνιδι , ενας ακομα προπονητης (οπως και τοσοι αλλοι στην Ελλαδα) μας μπλοκαρει στο κεντρο...4-2-3-1 επαιξε και η Δυναμο με την μοναδικη διαφορα οτι η τριαδα που ηταν πισω απο τον Πετκοβιτς συμμετειχε στην πιεση και στο μαρκαρισμα των 2 δικων μας (βλ. Μειτε και Οζντοεφ)...Δηλαδη μιλαμε για 5 αντιπαλους παικτες στο κεντρο !!! Εν αντιθεσει, οι Ταισον και Ζιβκοβιτς δεν συμμετειχαν σχεδον καθολου...Περιμεναν να παρουν την μπαλα και να πανε στα πλαγια...Ο μεν Ζιβκοβιτς να παει παραλληλα στην περιοχη για να κανει σουτ, ο δε Ταισον προσπαθουσε να μπει στην περιοχη και να συνδυαστει με τον Ντελια..Του μεν Ζιβκοβιτς του μπλοκαρουν το σουτ "πεφτοντας" στο αριστερο ποδι , στο δε Ντελια και στον Ταισον "πεφτουν" επανω τους 2-3 παικτες πολυ κοντα και τους βραχυκυκλωνουν...
Το μοτιβο αυτο ακολουθειται και στο εγχωριο πρωταθλημα...
Ο Μειτε οταν διαλυθηκε να παιζει με 2 και 3 αντιπαλους στο κεντρο, τα εφτυσε..Τα ιδια και ο Οζντοεφ...Για τους πασης φυσεως ηλιθιους, οι Μειτε και Οζντοεφ επρεπε να εχουν βγει απο νωρις...Οχι οτι ηταν 2 κοντρα σε 5...Εξαιτιας αυτης της τοποθετησης των παικτων και εξαιτιας του φορτωματος του κεντρου με παικτες τυπου Μισιτς , η Δυναμο εβγαινε μπροστα και δημιουργουσε ευκαιριες...Οι 2 που εχουμε (οποιοι και αν ειναι αυτοι) στο κεντρο, χωρις βοηθειες εξουδετερωνονται λογω κουρασης...Αυτο κατανταει πλεον αξιωμα στον ΠΑΟΚ του κλεφτοκοτα...Αλλο το 2018 και αλλο το 2024...
Για αλλο ενα παιχνιδι ο αντιπαλος μας εδωσε την (ανουσια) κατοχη, μας εξωθουσε τα πλαγια για γιομες, μας ξεκ@λιασε στην κουραση (φανηκε στο β΄ημιχρονο που φορτωσε και το κεντρο) και εβγαιναν με αντεπιθεσεις μπροστα... Σε αυτο το σημειο να υπενθυμισω οτι η Δυναμο που επαιξε με την κουλα ειναι μειον 4 βασικους της παικτες...Ιβάνουσετς, Λιβάκοβιτς, Σούταλο, Λιούμπιτσιτς...Να τα λεμε και αυτα...
Ειναι χαρακτηριστικη η διαφορα οτι προσπαθουσαν σχεδον παντα στον αξονα (απο εκει ηρθαν τα γκολ) με βαθιες μπαλιες αλλα και με συνδυαστικο γρηγορο ποδοσφαιρο και ελαχιστες φορες με γιομες...Επισης επιχειρουσαν σουτ εξω απο την περιοχη...Αλλωστε καπως ετσι κοντεψαν να πεταξουν εξω την κουλα...Το ιδιο στυλ ποδοσφαιρου επαιξαν και στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ...
Εμεις σαν ευκαιριες λογιζουμε την κεφαλια του Ζιβκοβιτς (α' ημιχρονο) και το σουτ του Μουργκ στο 87'..
Για να μην το κουραζω το στυλ ποδοσφαιρου δεν ειναι φοβικο...Ειναι ξεπερασμενο...Ειναι χαρακτηριστικο οτι ενω ο Ντελιας ειχε την δυνατοτητα να σουταρει δεν το εκανε...Οτι ο Ταισον ενω ειχε την δυνατοτητα να σουταρει δεν το εκανε...Οτι ενω ειμασταν εγκλωβισμενοι και ο Κοταρσκι ή ο Κατζιορα επρεπε να ψαξουν την βαθια μπαλια , προσπαθουσαν να την δωσουν διπλα και να ξεκινησουμε την μ@λακια του Build up... Στις λιγοστες φορες που κερδισαμε την μπαλα και βγηκαμε σχετικα γρηγορα μπροστα, οποιος και να ειχε τη μπαλα περιμενε να ανεβει ειτε ο Μπαμπα, ειτε ο Οτο και να την δωσει στα πλαγια...Απο εκει οποιος ειχε τη μπαλα θα την εδινε ή στον Ζιβκοβιτς ή στον Ντελια και τον Ταισον...Copy paste ολες οι επιθεσεις της ομαδας...Αυτα δεν γινονται τυχαια, ουτε ξεχασαν την μπαλα...Ειναι εντολες απο τον προπονητη...
Δεν παιζουμε με πιεση ψηλα, δεν παιζουμε με βαθιες μπαλιες, δεν ξερουμε να αντιδρασουμε στις κινησεις του αντιπαλου προπονητη, δεν παιζουμε συγχρονο και γρηγορο ποδοσφαιρο με προωθηση προς τα εμπρος (εκτος αν ειναι αντιπαλος μας η Κηφισια και οι Σερρες), δεν παιζουμε με βοηθειες στο κεντρο για Μειτε και Οζντοεφ και φυσικα δεν εχεις εναν Πετκοβιτς σαν φορ...
Ακολουθουμε ενα πλανο και αν πιασει, επιασε....Αν δεν πιασει αλλαζουμε τα προσωπα και ελπιζουμε να ειναι πιο τυχεροι...Αυτο ακολουθειται πιστα με μπουσουλα το 2018-19...
Το ματς κυπελλου με τον βαζελο στην Αθηνα ειναι η φωτεινη εξαιρεση σε ολα τα παραπανω και αυτο λογω του αποτελεσματος του πρωτου αγωνα...
Υ.Γ. Ο γαυρος μπορει να εχασε με 1-4 αλλα δημιουργησε πολλες ευκαιριες..20 τελικες ειχε ο γαυρος και κανα δυο δοκαρια απο καλη θεση...Η διαφορα ειναι οτι οι Εβραιοι ηταν πιο αποτελεσματικοι στην τελικη προσπαθεια και φυσικα οτι εχουν και εναν χαρισματικο παικτη οπως ο Ζαχαβι...Για οποιον ειδε το ματς ή τις φασεις, θα καταλαβε οτι οι παικτες του γαυρου δεν ηταν για τον π@υτσο καβαλα...Βρηκαν τους διαδρομους οι εβραιοι και με γρηγορο και συνδυαστικο ποδοσφαιρο εβγαιναν μπροστα απο τον Πασχαλακη...
Μην μας ριχνει σταχτη στα ματια το σκορ του γαυρου...Εμεις εχουμε τον εμμονικο που το συστημα του ειναι τοσο προβλεψιμο που ειναι "βουτυρο στο ψωμι" των αντιπαλων ομαδων...
Εδω ειμαστε και θα δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση μας στο ματς με τον ρουλη...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Το απόλυτο δίδυμο με τον Μίσιτς: Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Σούσιτς έτρεξε 13.5 χιλιόμετρα!
Με λιγα λογια μας ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ!
Μετα μην μας κανει εντυπωση οτι ο Μειτε δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του...Ο ανθρωπος ξεθεωθηκε...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Το απόλυτο δίδυμο με τον Μίσιτς: Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Σούσιτς έτρεξε 13.5 χιλιόμετρα!
Με λιγα λογια μας ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ!
Αυτό και τίποτε άλλο...