Στις 12:15, θα γινει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Τόμας Κεντζιόρα να τοποθετούνται για την αναμέτρηση που θα ακολουθήσει.
Για να δούμε τι μ@λ@κία θα ακούσουμε πάλι, αν θα αφήσει τον "μεσήλικα" Τανζανό εκτός βασικού σχήματος (λόγω επειδή της επίσκεψης) και τι αλλάξει, ώστε να μην είμαστε προβλέψιμοι, όπως παραδέχτηκε ότι είμαστε, πριν από ελάχιστες μέρες.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Θα προσπαθησω να προβλεψω τι θα γινει...
Θα μπουμε με το μαχαιρι στα δοντια με σκοπο να ανατρεψουμε το αποτελεσμα...Ενα ματς cory paste στον ημιτελικο με τον βαζελο...Βεβαια εδω η Δυναμο ειναι υποψιασμενη και θα μας δωσει χωρους -οπως το κανουν ολοι- , θα μας κλεισει τον αξονα και στο τελος "προσπαθησαμε αλλα δεν τα καταφεραμε, ειναι αδικο για αυτη την ομαδα αλλα το βαρυ προγραμμα ειναι η αιτια, τα παιδια τα εδωσαν ολα και τους αξιζει το χειροκροτημα "
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Η παράδοση και η στατιστική είναι εναντίον μας.
Ποτέ στην Ευρώπη, δεν έχουμε γυρίσει ματς, με 2 - 0 στο πρώτο παιχνίδι.
Στην καλύτερη, θα το πάμε στην παράταση, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο, με αυτή την εικόνα που έχουμε στα τελευταία ματς.
Στην Ελλάδα, ναι, έχουμε κάνει αντίστοιχες ανατροπές και προκρίσεις με όλους του ΠΟΚ, αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
Κι εγώ κάνω πρόβλεψη για "περήφανο αποκλεισμό", όσο και να θέλω και να ελπίζω σε ένα "θαύμα" για το αντίθετο.
στο τελος "προσπαθησαμε αλλα δεν τα καταφεραμε, ειναι αδικο για αυτη την ομαδα αλλα το βαρυ προγραμμα ειναι η αιτια, τα παιδια τα εδωσαν ολα και τους αξιζει το χειροκροτημα "

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Όλοι μαζί, για την ανατροπή
Είναι ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο είμαστε όλοι συμπαίκτες!
Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Όπως διαπιστώσαμε πρώτοι και σκληρά, ακόμη και η παραμικρή παρατυπία θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας και η ομάδα δεν είναι η ίδια χωρίς εσάς στις εξέδρες!
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.
Η είσοδος στο γήπεδο για ενήλικες αλλά και παιδιά επιτρέπεται μόνο με ονομαστικό εισιτήριο. Οι ανήλικοι κάθε ηλικίας δεν έχουν δικαίωμα δωρέαν εισόδου βάσει νόμου σε κανένα γήπεδο της χώρας και παρακαλούνται οι γονείς να προμηθεύονται εισιτήριο και για τα παιδιά τους, αλλιώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει εισιτήριο στο όνομά του κι ένα έγγραφο ταυτοποίησης, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας και θα επιβάλλουν πρόστιμα στους παραβάτες.
Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ελα να δω το ανεκδοτο Τανζανιας να ξεκιναει βασικος να πεθανω στα γελια!
Η αποστολή για τον επαναληπτικό με Ντιναμό

Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να υποδεχθεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας, να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.
Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13.03) στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε στο γήπεδο ατομικά, ενώ οι Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Ζόαν Σάστρε έκαναν θεραπεία.
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:
Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Παναγιώτου, Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Ντεσπόντοφ , Τζίμας , Μπράντον , Σαμάτα .
Ελα να δω το ανεκδοτο Τανζανιας να ξεκιναει βασικος να πεθανω στα γελια!
Λες να βάλει μέσα τον 31χρονο;

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Πληροφορίες για κάθοδο οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη
Ο Μοικ μου ανεφερε πως στα Μαλγαρα και οχι μονο, υπαρχει αστυνομια και σταματαει καθε αμαξι με ξενες πινακιδες η υποπτο γενικα.
Αυτη ειναι η εντολη που εχουν.
Και χθες υπήρχε αστυνομία έξω από την Τούμπα.
Άσχετο από αυτό, για ένα παράξενο λόγο, αμφιταλαντεύομαι για το αν θα πάω γήπεδο ή όχι... 🙄
Η λογική λέει ΟΧΙ, η καρδιά λέει ΝΑΙ....
Εγω τι να πω που εκεινη την ωρα θα εχω δουλεια και θα το βλεπω απο το sport24 στο κομπιουτερ...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Εγώ θα πάω και θα προσπαθήσω να το πάρω χαλαρά, όταν θα δω τον Σαμάτα ή τον Βιείρινια μέσα στην βασική ενδεκάδα, γιατί κάτι τέτοια διαρρέονται τις τελευταίες ώρες.
Έτσι λέω τώρα, ότι θα είμαι ζεν και χαλαρός, γιατί δεν θέλω να με πιάσουν τα διαόλια και να αρχίσω τα καντίλια ή να αρχίσω τις αγκαλιές με κανένα λουτσόσκυλο. Δεν αξίζει τον κόπο, για τον άλλο που τσεπώνει 2 εκατομμύρια το χρόνο, να χαλιέμαι εγώ.
Και πολύ καλά θα κάνεις Μπερ.
Έγω μόλις μπήκα στο γήπεδο και τα είπα σε έναν αρδ που είναι υπέρμαχος του κλεφτοκοτά.
Η αντίδρασή του ήταν " μην αρχίζεις πάλι ρε, πας για την πρόκριση"
Ξεκ@λιάστηκα στα γέλια και του απάντησα με ..."χατ τρικ Τατο" 😆
Για τον παλαίμαχο , μάλλον ισχύει για 11αδα.
ίδωμεν.
Μόλις ήρθαν οι ομάδες, κόσμο δεν έχει πολύ στο γήπεδο και ούτε αναμένεται κάτι φοβερό...

11αδα
Κοτάρ, ΒΙΕΡΙΝΙΑ 😆 , Κεντ,Κουλιε, Μπαμπα, Μειτε, Σβαμπ, Ζιβκο, Ντέλιας, Ταισον και Μπράντον