Notifications
Clear all

[Closed] PAOK - Hearts 4-0 Match talk (Playoffs of Conference League)

48 Posts
6 Users
12 Reactions
14.4 K Views
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Δεν θα ειναι ευκολο το παιχνιδι, πρεπει να ειμαστε σοβαροι.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 29/08/2023 8:38 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μετράει αντίστροφα

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League ο Δικέφαλος συνεχίζει, απόλυτα συγκεντρωμένος, την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (31.08) κόντρα στη Χαρτς.

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτικής και η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με το ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (30.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η Χαρτς στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ενώ οι Σκωτσέζοι θα δώσουν τη δική τους στις 20:00.

____

____

Μουργκ και Σαμάτα, μπήκαν κανονικά στην προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 29/08/2023 9:43 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτικής και η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με το ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (30.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η Χαρτς στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ενώ οι Σκωτσέζοι θα δώσουν τη δική τους στις 20:00.

Αρα ο Μουργκ ειναι οκ!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 29/08/2023 10:05 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Καλο νεο αυτο.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 29/08/2023 11:14 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας: 

Για το αν αποδέχεται τον ρόλο του φαβορί για τον ΠΑΟΚ και το αν υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει στην ρεβάνς: «Φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι και δεν θα ειναι. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εμείς πρέπει να ειμαστε 200% προετοιμασμένοι και να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα γκολ του και τις εμφανίσεις του σε αυτό το ξεκίνημα της νέας σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος όταν σκοράρω και όταν βοηθάω την ομάδα, αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Είμαστε όλοι μαζί, ένα σύνολο και όλοι προσφέρουν. Περισσότερο ειμαι χαρούμενος γιατί βοηθάω τον ΠΑΟΚ, τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε σε όλους. Μόνο ολοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε πράγματα φέτος, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια». 

Για το πως περιμένει την ρεβάνς και αν το γκολ έχει κρίνει την πρόκριση ήδη: «Τίποτα δεν έχει κριθεί. Φυσικά έχουμε ένα προβάδισμα, παίζουμε στην έδρα μας και στο κοινό μας που θα ειναι ο 12ος παίκτης μας, αλλά ακόμα υπάρχουν 90 λεπτά. Πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε και αυτο το παιχνίδι. Εμείς από την πλευράς μας οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι»

Για το πως βλέπει την Χαρτς και το αν γνωρίζει καλύτερα πλέον τον αντίπαλο: «Έχουμε παίξει ήδη ενα ματς μεταξύ μας, γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο πλέον. Θα ειναι ενα δυνατό παιχνίδι, αυτό περιμένουμε όπως και στην Σκωτία. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα». 

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Θα δείτε αύριο την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θα καταλάβετε. Μας δίνουν... τρελή στήριξη οι οπαδοί της ομάδας. ΕΙναι φανταστικό να παίζουμε στην Τούμπα πάντα, όλα ειναι τέλεια. Οι οπαδοί μας μας στηρίζουν πάντα και θα δείτε πως είναι πολύ δυσκολο να παίζεις ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο μας».

Για το αν άλλαξε ο ρόλος του και έγινε πιο επιθετικογενής σε σχέση με πέρσι: «Δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες φέτος και σκοράρουμε περισσότερο. Εγώ ειμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα σε όλους τους τομείς. Οι συγκυρίες με έφεραν πιο κοντά στο γκολ, δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που σκέφτομαι εγώ ειναι να βοηθάω την ομάδα όπως και όσο περισσότερο μπορώ». 

Για το ένα νέο συμβόλαιο και αν το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του: «Ας μιλήσουμε αποκλειστικά για το παιχνιδι, σας παρακαλώ. Θέλω να ειμαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι με την Χαρτς, θέλω πάρα πολύ αυτή την πρόκριση. Ειναι σημαντική και για την ομάδα και για μένα. Όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε και για το θέμα του νέου συμβολαίου, προς το παρόν προέχει το ματς με την Χαρτς». 

Posted : 30/08/2023 4:37 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Οταν λεει

Posted by: @teododo

Δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες φέτος

τι ακριβως εννοει? Και τις "τελικες" στα περιστερια? 😆 

Posted : 30/08/2023 4:39 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Δεν τελείωσε η πρόκριση - Όλος ο ΠΑΟΚ μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το αν δημιουργεί ένα πακέτο αισιοδοξίας η όλη κατάσταση πριν το ματς ή αν παραμένει ανήσυχος: «Πάντα είμαι και πρέπει να ειμαι, ειδικά όταν παίζουμε ένα παιχνίδι πρόκρισης. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Πρέπει να ειμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε, να διαβάσουμε γρήγορα τις καταστάσεις. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αν σκεφτώ όλα αυτά πρέπει να ειμαι προβληματισμένος και ανήσυχος. Από την άλλη πλευρά καταλαβαίνω ότι ειμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε βελτωθεί πολυ παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση». 

Για το τι άλλαξε στην ομάδα σε σχέση με το φινάλε της περσινής σεζόν: «Δεν ξέρω πως μπορώ να το εξηγήσω με 2-3 λόγια. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Πρώτα από όλα, ό,τι έγινε... εγινε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι από τα όσα έγιναν θα μπορουσαμε να πουμε πως ειναι τρεις παράγοντες. 

Αρχίσαμε από το μηδέν και έτσι έπρεπε να γίνει, πέρσι βρήκαμε κάποια πράγματα μπροστά μας που φέτος δεν τα έχουμε. Υπήρχαν κάποιες αλλαγές εντός ομάδας με παίκτες που έχουν διαφορετική προσωπικότητα και διαφορετική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Ήρθε ένας... φρέσκος αέρας στην ομάδα. Αυτή την σεζόν έχουμε ένα γκρουπ που ειναι πιο έτοιμο. Με νεαρούς παίκτες που είναι πιο έτοιμοι απο περσι, με εμπειρίες και ειναι πιο ευκολο για αυτούς φέτος, με δεσμους πιο ανεπτυγμένους στην ομάδα και με παίκτες έμπειρους που ήρθαν για να μας βοηθήσουν. Όπως συμβαίνει όταν χτίζεις ένα σπίτι, έτσι είναι και στο ποδόσφαιρο, όταν φτιάχνεις ομάδα. Χρειάζεσαι χρόνο και δεν γίνεται να πας να χτίσεις με την μια την οροφή. Όπως όταν θέλεις να εισαι επιχειρηματίας και επιτυχημένος, δεν μπορείς να γινεις από την μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος και να μάθεις τι μπορεί να πάει καλά και τι δεν μπορεί να πάει καλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα και τα έχω εξηγήσει αρκετές φορές. 

Πιστεύω ότι έχοντας όλα αυτά, αρχίσαμε την νέα σεζόν με μια καλή ενέργεια, με θέληση και αποφασιστικότητα για να πάρουμε το μάξιμουμ από κάθε παιχνίδι και παίζοντας έναν αγώνα ανά τρεις μέρες. Αυτή ειναι η λογική που θέλουμε να προχωράμε».

Για το ποια ομάδα θα έχει την μεγαλύτερη πίεση στην ρεβάνς της Τούμπας και το πως θα το διαχειριστεί : «Δεν ξερω τι να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Πιστεύω οτι και οι δυο ομάδες θα έχουν πίεση, αλλά διαφορετική πίεση η κάθεμια. Οταν παίζεις τόσο κρίσιμα ματς ειναι λογικο να υπάρχει πίεση σε όλους. Πίεση για το αποτέλεσμα, πιεση για να κάνεις μια εξτρά προσπάθεια, προσπάθεια για να εισαι μαχητικός μέχρι τέλους, γιατί αλλιώς θα είσαι εκτός συνέχειας.  Η ομάδα που κέρδισε θα έχει την πίεση για να κρατήσει το πλεονέκτημα, αυτή που έχασε για να κάνει το κάτι παραπάνω, εμείς ως ΠΑΟΚ βρισκόμαστε πιο μπροστά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε πίεση. Δεν ξερω ποιος μπορει να έχει περισσότερη πίεση. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα μικρό προβάδισμα μετά την νίκη στο πρώτο ματς και γιατί παίζουμε στην έδρα μας, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς πρεπει να είμαστε τέλεια προετοιμασμένοι όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και πνευματικά».

Για το ποιος ειναι ο μεγάλος κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ από την Χαρτς ή αν υπάρχει χαλάρωση στην ομάδα του: «Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μου πιστεύει ότι τελείωσε η πρόκριση. Πιστεύω ότι γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι υπάρχει κίνδυνος, πιστεύω ότι όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν τεράστια θέληση και αποφασιστικότητα για την πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα οι παίκτες μου στο γήπεδο για την νίκη. Γνωρίζουμε το πως παίζει η Χαρτς, έχει μια ταυτότητα ακόμα και αν αλλάξει σχήμα ή αλλάξει κάποιους παίκτες, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και ξέρουμε τους κινδυνους. Εμείς πρέπει να είμαστε καλοί στις αντιδράσεις μας, να ειμαστε αποφασιστικοί. Το ποδόσφαιρο ειναι... ποδόσφαιρο όμως και όλα γίνονται».

Για τον Νάρεϊ που αποχώρησε και το πως θα διαχειριστεί για τα δυο επόμενα ματς τις θέσεις των εξτρέμ: «Έχουμε μόνο ένα παιχνίδι, τίποτα περισσότερο! Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το ματς με την Χαρτς, να πάμε στην μάχη και να πάρουμε την πρόκριση. Θα πρέπει να ειναι αρκετοί οι τέσσερις παίκτες και αν δεν ειναι αρκετοί, θα πρέπει να ειναι! Να πάμε έτοιμοι στην μάχη και να τα δώσουμε όλα, θα πάμε με όσους παίκτες έχουμε εδώ διαθέσιμους».

Για το αν υπάρχει έστω ένα μικρό αίσθημα ικανοποίησης για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι: «Δεν ειναι μόνο ένα πρόσωπο που κάνει μια καλή δουλεια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται σε μια καλή δουλειά. Πιστεύω ότι όλοι, από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο που εργάζεται γύρω από την ομάδα, μας στηρίζουν με έναν πολύ καλό τρόπο. Είμαστε ικανοί όλοι μαζί να χτίσουμε μια πολύ καλή αυτοπεποίθηση. Όλοι έχουν συμβολή για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο. Νομίζω οτι αυτό συντέλεσε στην μέχρι τώρα πορεία, αλλά το πιο δυσκολο κομμάτι να διατηρήσουμε αυτό το ίδιο πνεύμα. Επιμένω και αναφέρω συνέχεια στο «παιχνίδι με παιχνίδι», στο να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να πάρουμε το καλύτερο από κάθε αγώνα. Να είμαστε ικανοί να ωθήσουμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που γινονται. Είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία στο να εισαι αφοσιωμένος μόνο στο επόμενο παιχνίδι».

Posted : 30/08/2023 4:43 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Τι λεει ρε? Ποιος φρεσκος αερας? ο Εκονγκ και ο Μουργκ, αντε και ο Οζντοεφ?

Posted : 30/08/2023 4:45 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ένα βεγγαλικό ή laser, μια κροτίδα ή πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο, οτιδήποτε δεν συνάδει με τους κανονισμούς της UEFA, αρκούν για να επιφέρουν τις ήδη γνωστές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, αφορούν το κλείσιμο της Θύρας 4 τουλάχιστον για ένα παιχνίδι ή και όλων των κερκίδων, όπως μας έχει επισημανθεί προφορικά.

Η άψογη στάση όλων στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, επιβεβαίωσε πως η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP.

Η πρόκριση επί της Χαρτς θα σηματοδοτήσει το οριστικό check-in για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24, ας το χαρούμε όλοι μαζί, χωρίς να υπονομεύσουμε την συνέχεια του ταξιδιού.

Δεν θα πεσει ουτε.......στραγαλι που ελεγε καποτε και ο Νικολας.

Posted : 30/08/2023 6:52 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Posted by: @teododo

Τι λεει ρε? Ποιος φρεσκος αερας? ο Εκονγκ και ο Μουργκ, αντε και ο Οζντοεφ?

Λέει για να λέει. Μπλα μπλα μόνο για ''φυτά''.

Πέρσι όταν δεν έβαζε τους μικρούς, έλεγαν τα ''φυτά'' ότι δεν είναι έτοιμοι.

Όταν τους έβαζε αναγκαστικά και τον ''ξεβράκωναν'', έλεγαν τα ''φυτά'' ότι τους ετοίμασε.

Φέτος που στηρίζεται στους μικρούς επειδή μιλάμε για asset εκατομμυρίων ευρώ, λένε τα ''φυτά'' ότι ο Γκουαρδιόλα των φτωχών, πάντα γούσταρε τους μικρούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας.

Posted : 30/08/2023 7:17 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Καρφι δεν μου καιγεται για το τι λεει, ειλικρινα.

Τον εχω γραμμενο.

Ας κανει η ομαδα αυτο που πρεπει και ας παρει την προκριση να μπουμε στους ομιλους.

Posted : 30/08/2023 9:03 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Μόνο ο Φελίπε εκτός...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/08/2023 9:50 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

O Σαστρε ξανα εκτος.

Posted : 30/08/2023 9:53 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Κάτι πήρε κάπου το μάτι μου, ότι ίσως κινηθούμε και για δεξί μπακ.

Κάτι δεν πάει καλά με το Σάστρε. Ή έχει πρόβλημα ο παίκτης ή ''πλακωθήκανε'' με τον ''κορυφαίο''. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Posted : 31/08/2023 10:23 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Οι ΑΡΔ λένε, ότι θα ξεκινήσει ο Αντρέ δεξί μπακ.

Posted : 31/08/2023 1:22 pm
Page 2 / 4
Share: