Ποντάρω στον Πανελλήνιο εχω άκρες εκεί ....μόνο αν δώσουν σε συνδέσμους έχω ελπίδα
Τα εισιτηρια για τον τελικο, να τα βαλετε στον ΠΑΤΟ ΣΑΣ γ@μω την παε σας μουνπ@να.
Λ@μογια!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ούτως η άλλως δεν θα πας έχεις υποχρέωση.
Ούτε εγώ θα πάω αν και έχω την δυνατότητα.
Αλλά είναι τραγικό για κάποιους που θέλουν να πάνε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα περισσότερα εισιτήρια τα έχουν "σπρώξει" εκεί που ήθελαν ότι βγει (αν βγει) θα είναι για τα μάτια του κόσμου , όπου μετά θα ανακοινώσουν ότι εξανλτήθηκαν!
ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ναι ρε δεν θα πηγαινα, και δεν το αναφερω για εμενα.
Γενικα υπαρχει τοσος κοσμος που περιμενει.
Αλλα οπως λες, εχουν "φυγει" ηδη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25.04 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Περίοδος προτεραιότητας :
15/04/2026 12:00 – 17/04/2026 17:00
Προτεραιότητα αγοράς 1 εισιτηρίου αποκλειστικά για προσωπική χρήση στις παρακάτω 3 κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας. Οι κάτοχοι θα ενημερωθούν άμεσα μέσω email στη διευθύνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στο paok fc web λογ/σμο τους.
Το δικαίωμα δεν μεταβιβάζεται και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το εισιτήριο δεν είναι για προσωπική χρήση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαιώμα ακύρωσης του εισιτηρίου.
Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση.
Τρόπος έκδοσης
Καλα ενταξει, σιγουρα θα πανε σε "διαρκειας" 😆
Μπαρμπούτσαλα. Όταν λέει 100% attendance εννοεί όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος ΚΑΙ του κυπέλλου; Ένα το κρατούμενο. Κάποιος που όταν δεν πήγαινε, το μεταβίβαζε, πάλι 100% attendance φαίνεται ηλεκτρονικά; Λογικά ναι. Αφού ο αριθμός του εισιτηρίου χτυπιόταν κανονικά.
Άρα νά'χαμε να λέγαμε.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα περισσότερα εισιτήρια τα έχουν "σπρώξει" εκεί που ήθελαν ότι βγει (αν βγει) θα είναι για τα μάτια του κόσμου , όπου μετά θα ανακοινώσουν ότι εξανλτήθηκαν!
ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
Έβγαλαν ανακοίνωση και δεν αναφέρουν ούτε πόσα θα διατεθούν ούτε τίποτα.
Αοριστίες και γενικόλογα.
Τα εισιτήρια έφυγαν στους Συνδέσμους και ελάχιστα σε μεμονωμένους της επαρχίας ή ίσως Αθήνα...
Για εξωτερικό ούτε λόγος
Εγώ περιμένω από Πανελλήνιο .... Η κόρη μου που δουλεύει Σάββατο έχει ήδη κανονίσει ρεπό... οψόμεθα
Εγώ περιμένω από Πανελλήνιο .... Η κόρη μου που δουλεύει Σάββατο έχει ήδη κανονίσει ρεπό... οψόμεθα
Το εύχομαι, να μας ανεβάζεις και υλικό και στο τέλος με την ΚΟΥΠΑ 😀
Με το καλό να βρεις εισιτήριο Νικόλα @nikolasf4 .
Παραμύθια τούμπανα τα σχετικά με την προτεραιότητα των διαρκείας. Υπάρχει τόσος κόσμος που έχει πάει σε όλα τα παιχνίδια και δεν του έχει έρθει κανένα email για εισιτήριο όπως έλεγαν.
Στους συνδέσμους λέγαμε ότι θα πάνε και στους συνδέσμους πήγαν. Τα υπόλοιπα ήταν φρου φρου και παπατζιλίκια της ΠΑΕ.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.