Είσαι κακός Μπερ, μην τα λες αυτά, χαλάς την ονείρωξη του νεόπλουτου φαντασμένου ΠΑΟΚτση!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ετσι ειναι και μετα, πως θα παρουμε το ....πρωταθλημα! 🙄
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ο Αλί Σαμάτα, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο μέλλον του. Ο 30χρονος Τανζανός αρχικά έριξε το μπαλάκι στη Φενέρ και στη συνέχεια έκανε λόγο για προτάσεις από τρεις διαφορετικές ηπείρους.
«Έχω ήδη προσφορές από διάφορους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εν ολίγοις έχω προσφορές από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία. Είμαι ακόμα παίκτης της Φενερμπαχτσέ, το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, οπότε έφυγα από τη Γκενκ, επέστρεψα στη Φενερμπαχτσέ και ο σύλλογος θα επιλέξει αν θα με πουλήσει ή θα με κρατήσουν για να τελειώσω το συμβόλαιό μου…»
Πηγή: paok24.com
Κι αυτό:
Γκανέζος δημοσιογράφος Ραχμάν Οσμάν, οποίος εδρεύει στον Λονδίνο,για Μπάμπα : «Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Championship»
Πηγή: metrosport.gr
Τα γράψαμε για το ''φιάσκο'', που πάει να γίνει με τον Σαματά, αλλά βλέπω ότι ετοιμάζεται να σκάσει και δεύτερο φιάσκο με την υπόθεση Μπάμπα.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι ο Μπάμπα είναι πρόταση της σκάουτινγκ τιμ, που δεν μιλάει με τον Μπότο, ο οποίος είχε προτείνει τον Νταλμπέρτ της Ίντερ.
Πολύ σωστά έκαναν οι σύνδεσμοι και υιοθέτησαν μια έφραση που χρησιμοποιήθηκε στο paokforum.gr, όσον αφορά τη μεταγραφική δυσλειτουργία και αυτή ήταν η λέξη ''μπάχαλο''.
Τους χαλάμε λίγο την ονείρωξη, κάποιους ''σανοφάγους''....
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Το Βραζιλιάνικο site iG Esportes, αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον Αουγκούστο, αλλά ζητάει 7 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον, για να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση παραχώρησης του παίκτη.
Τα γράψαμε για το ''φιάσκο'', που πάει να γίνει με τον Σαματά, αλλά βλέπω ότι ετοιμάζεται να σκάσει και δεύτερο φιάσκο με την υπόθεση Μπάμπα.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι ο Μπάμπα είναι πρόταση της σκάουτινγκ τιμ, που δεν μιλάει με τον Μπότο, ο οποίος είχε προτείνει τον Νταλμπέρτ της Ίντερ.
Πολύ σωστά έκαναν οι σύνδεσμοι και υιοθέτησαν μια έφραση που χρησιμοποιήθηκε στο paokforum.gr, όσον αφορά τη μεταγραφική δυσλειτουργία και αυτή ήταν η λέξη ''μπάχαλο''.
Τους χαλάμε λίγο την ονείρωξη, κάποιους ''σανοφάγους''....
Οχι, λιγο, αλλα ΠΟΛΥ!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
«Προς Σαουδική Αραβία ο Σαμάτα»
Όπως υποστηρίζουν ρεπορτάζ στο Βέλγιο, όπου έχει αγωνιστεί ο Τανζανός επιθετικός της Φενέρ, ο Σαμάτα θα φύγει από την Τουρκία και ο προορισμός του θα είναι η Ντάμακ.
Χάσαμε ....κελεπούρι 🧐
Αναμενομενο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Για τον Γκαμπιαντίνι άκουσα ότι ήταν επιλογή Μπότο και φυσικά τον ήθελε και ο Ρουμάνος, επειδή ήταν Ιταλός. Τώρα αν χάλασε η μεταγραφή για το 2+1 ή για το τριετές κλειστό, δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω ένα προαίσθημα ότι εκεί θα καταλήξουμε. Θα του δώσουμε το κλειστό τριετές στο τέλος, απλά έχοντας χάσει ένα μήνα και περισσότερο που θα μπορούσαμε να τον είχαμε φέρει πολύ πιο έγκαιρα.
Προσωπικά, θα ήθελα τον Τσαλόφ της ΤΣΣΚΑ, αλλά η μεταγραφή για να γίνει θα ήθελε τα διπλάσια λεφτά από τον Γκαμπιαντίνι. Ο Γκαμπιαντίνι θα ήθελε 4,5-5 εκατομμύρια για κλειστό τριετές, ενώ για τον Τσαλόφ θα φτάναμε τα 9-10 εκατομμύρια, μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη και για ένα ποσοστό του παίκτη (60%). Βέβαια μιλάμε για παίκτη με μεταπωλητική αξία τεράστια και χρηματιστηριακή αξία 12 εκατομμύρια.
Εμείς πήγαμε να κάνουμε πρόταση στον Τσαλόφ, με ψίχουλα. Πρώτη πρόταση στα 2Μ και δεύτερη στα 4Μ, για το 60% του παίκτη. Φυσικά, πήραμε τα @@ μας. Οι Ρώσοι ήθελαν τουλάχιστον 6 εκατομμύρια για να το συζητήσουν.
Μα δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα για να τα δωσουμε.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Δεν ξέρω πραγματικά. Τα ''παπατζιλίκια'' πάνε σύννεφο.
Από τα 1,5 εκατομμύρια που έλεγαν για επιθετικό, έκαναν πρόταση για 1 εκατομμύριο σκάρτα, το συμβόλαιο του Ολιβέιρα δηλαδή στον Σαματά, που και πάλι εξελίχθηκε σε ''φιάσκο''. Αν δεν έχουν λεφτά να δώσουν, τι βγαίνει ο Κυρ Κυρ και μοιράζει ''σανό'' για μεγάλες και ακριβές μεταγραφές;
Στο τέλος, όταν ''εξαγριωθεί'' ο κόσμος, που του έταζαν ''λαγούς με πετραχείλια'', θα έχει απόλυτο δίκιο να τους κράζει.
Ολιβειρα θα λενε και θα κλαινε τα αμπαλα της τουμπας.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Σιγά τον ...κίλλερ ρε Τζιμ που είχαμε!
Ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Αλέκος ο Πεταλούδας είχαν βγάλει πόρισμα ότι....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!
To deal ΠΑΟΚ - Μπάμπα Ράχμαν θεωρείται δεδομένο, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να δίνουν οριστική ημέρα άφιξης, την Κυριακή (9/7) στις 13.45!
Από εχθές η υπόθεση του Μπάμπα Ράχμαν ήταν τελειωμένη για τους ασπρόμαυρους και ανέμεναν πως θα βρεθεί άμεσα στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές και ιατρικά...
Μέχρι πρότινος, η πιθανότερη ημέρα άφιξης του Γκανέζου ήταν το Σάββατο, ωστόσο, με επίσημη ενημέρωση, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως τον περιμένει την Κυριακή (9/7) και συγκεκριμένα το μεσημέρι στις 13.45!
Ως εκ τούτου, ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Δικεφάλου μετά τον Τρόοστ Εκόνγκ.
Μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών θα μεταβεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Δικεφάλου
Πηγή: sdna.gr
____
____
Άντε να 'ρθεί, να δούμε και σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από 2 χρόνια.

Σύμφωνα με τη Forza, ολοκληρώνονται οι μεταγραφές Σαμάτα και Μπάμπα, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του χαφ Οζντόεφ.
Ε ενταξει τοτε 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ