Τελευταιο τοπικ της σεζον.
Ελπιζω και ευχομαι να εχει την καταληξη που ολοι θελουμε.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αν όλα τα άλλα πάνε κατευχήν ΔΕΝ με σταματάει κανένας εκεί μέσα .... Από πάνω τους θα περάσω
Αν όλα τα άλλα πάνε κατευχήν ΔΕΝ με σταματάει κανένας εκεί μέσα .... Από πάνω τους θα περάσω
Μακαρι γιατι ενα κομπλεξ το βγαζουμε με τους ανυπαρκτους.
Αλλα προεχει η Τεταρτη και η γκελα της αεχ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Άν έχουμε έστω και μια ελπίδα με γκέλα της αεχ, θα δούμε απίστευτες σκηνές εκεί.
Η ομάδα ΔΕΝ θα πρέπει να πάει σαν πρόβατο σε σφαγή, και δεν θα πω τίποτε παραπάνω γιατί προέχει η Τετάρτη.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Συμφωνώ 1.000.000 % με αυτό που λέει ο @m01can4 .
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Μα ήδη δειλά δειλά κάτι κουβεντιάζεται...
Σαββόπουλος: «Ο Μάντζιος παρακαλά να μην κρίνεται το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ λόγω τελικού»
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αν τους ρωτησεις τι θελουν "κυπελλο ή να κόψουμε πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ", θα σου απαντησουν το δευτερο..
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Αν τους ρωτησεις τι θελουν "κυπελλο ή να κόψουμε πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ", θα σου απαντησουν το δευτερο..
Σε συζητήσεις με φίλους μεταξοσκώληκες, όντως προτιμούν το 2ο.
Ναι, εννοείται.
Προτιμούν να μην πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, παρά να δουν αυτοί τίτλο μετά από 54 χρόνια στο ποδόσφαιρο.
Το κόμπλεξ τους για τον ΠΑΟΚ, έχει περάσει στο DNA. Έχει γίνει γενετικός κώδικας.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αναφέρω παράδειγμα: Χθες είχα ραντεβού στον οδοντίατρο (μεταξοσκώληκας, καθηγητής στο ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής περιοδοντολογικής εταιρείας, κοντά στα 60).
Με το που με βλέπει πριν ακόμη μου πει Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά, με κάνει κ@λ@δακτυλο και μου λέει «την Κυριακή θα σας γ@μησ@υμε».
Θα μου πείτε, γιατί πας σε λήκι οδοντίατρο; Γιατί με τέτοια οδοντοστοιχία που έχω, προτιμώ να παιδεύω μεταξοσκώληκα οδοντίατρο, παρά Π.Α.Ο.Κ.τσή.
"Θα έχω φάει φασολάδα" έπρεπε να του πεις "γιατί μου κλάσεις τα @@".... 😀
Καλά ας ξεμπερδεύουμε αύριο.
2 τεμάχια αρπάζουν οι πουτ@νες Χαριλάου από την λαμία...
ΚΑΙ ΠΟΥΤΣ@ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!