Τελικα ημασταν σοβαροι και καναμε καλο παιχνιδι με ευκολη νικη.
Γελαω ομως με τα καρναβαλια που πανηγυριζουν λες και κερδισαμε κανενα μεγαθηριο! 😆
MVP τα ΖΩΑ που εκραζαν τον Μουργκ σαν αμπαλο!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Δεν περιμενα τοσο μεγαλο σκορ, δεν το εχω δει το παιχνιδι καθολου, δεν εχω εικονα.
Αλλα το σκορ μιλαει απο μονο του.
Ενα μεγαλο μπραβο σε οσους πηγαν με τοσο χαλια συνθηκες.
Εγω επαθα σοκ που τρεις μερες ημουν στο.... 30+ και προσγειωθηκα στο ...+2 😆 😆 😆
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Η παρακάμερα του αγώνα και ένα μπράβο στους ''ήρωες'' που παραβρέθηκαν στο γήπεδο με τέτοιες συνθήκες.
https://youtu.be/Uzt8I6oxAFo?si=iQP4tpG4dadDkyLc
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ντουμπαι!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
😲 😲 😲 😲 😲 😳 😳 😳 😳 😳
Χαλια!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Παίδες το σλάλομ που κάνει ο Πανούσης μετά το κλέψιμο της μπάλας είναι μαγεία.
Από την έξι που το είδαμε ζωντανά, δε φαινόταν πόσο υπέροχες ήταν οι κινήσεις του μικρού. Από τη λήψη της κάμερας όμως στην εφτά, ο μικρός φαντάζει σαν τον Νουρέγιεφ.
Πραγματικά είναι χορευτικές οι κινήσεις του και δείχνουν τεράστιο ταλέντο.
Σε ευχαριστούμε παμμέγιστε κ. Σαββίδη, που παράλληλα με την ανάδειξη του Π.Α.Ο.Κ. ως πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας πολλάκις, έδωσες και τεράστια βάση στις υποδομές, με αποτέλεσμα να χαιρόμαστε τόσο φανταστικούς ποδοσφαιριστές και τολμώ να πω και πολύ καλούς χαρακτήρες.
Και λέγοντας καλούς χαρακτήρες τονίζω ότι ο μικρός, παρόλο που έχασε τελικά το γκολ, {το οποίο αν έμπαινε, έβαζε sans voir (αβλεπτί)} υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της σεζόν, πήγε και ασπάστηκε πολύ εγκάρδια τον σκόρερ.
Τι στιγμές ζούμε ρε φίλε.!!
Μπραβο για την επισημανση, οντως απο το γηπεδο φανηκε οτι εκανε μια πολυ καλη ενεργεια.
Οπως και ο Ντελιας.
Σε γενικες γραμμες η ομαδα ειχε καλη αποδοση χωρις να εχει προβληματα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!