Μακάρι να είναι έτοιμος ο Ότο, που προέρχεται και από τραυματισμό βέβαια και να μην χρειαστεί ο παλαίμαχος, παρά μόνο για κανένα δεκάλεπτο - τέταρτο.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το πρωί του Σαββάτου (29.03) και περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενόψει του ντέρμπι, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα.
Το απόγευμα η ομάδα αναχωρεί αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη.
Δεν ανακοινώθηκε αποστολή, λες και αυτό παίζει ρόλο...
Τεσπα, ελπίζω να δω ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ειμαι περιεργος να δω την 11αδα και το κυριοτερο την αντιδραση - εμφανιση της ομαδας μετα απο τοσο καιρο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Μπιλάκο η περιέργεια σκότωσε τη γάτα.
Μία από τα ίδια.
Θα φταίει το βρεγμένο γήπεδο, ο μπαμπάς με τα δυο παιδιά του στο πάρκινγκ, ο ανάδρομος Ερμής κλπ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Τεσπα, ελπίζω να δω ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!
Αυτο μονο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Μετα απο ποια διακοπη ο ΠΑΟΚ επαιξε μπαλα και κερδισε?
Τα αποτελέσματα μετά από διακοπή:
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Εκτίμηση για τον Καμάρά, από τον Αντώνη Τσακαλέα του paoktoday.gr .
Οσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, η κουβέντα πήγε και στη μεσαμυντική γραμμή με τον Καμαρά: «Τις περισσότερες φορές, μετά από διακοπή πρωταθλήματος για εθνικές ομάδες, ο Λουτσέσκου έχει αφήσει στον πάγκο τον Καμαρά. Αυτόν τον τρόπο σκέψης μας έχει δείξει, και όχι μια και δυο φορές. Δεν ξέρω αν τώρα θα αλλάξει κάτι. Είναι κάτι που εκείνος θα αποφασίσει, όμως οφείλουμε να καταγράψουμε αυτό που έχουμε δει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Για παράδειγμα, ο Καμαρά είναι επιστρέψει από την εθνική ομάδα πριν τα ντέρμπι του πρώτου γύρου με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Και σε αυτές τις δυο αναμετρήσεις αγωνίστηκε ως αλλαγή καθώς είχε μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας. Αντίθετα, είχε αγωνιστεί ως βασικός στο Αστέρας-ΠΑΟΚ, όταν και προερχόταν από παρουσία του στην εθνική ομάδα.
Όσο για τον Κοτάρσκι, νομίζω ότι κάπου πήρε το μάτι μου, ότι σκέφτεται τον Παβλένκα.
Γιατί άραγε;

Γιατι ειναι "Στρατηγος" 😆
Κεντζιορα δεξια, Καμαρα στον αξονα!
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. #PreGame #PamePAOKARA #AEKPAOK #StoiximanSuperLeague #stoiximan #slgr #playoffs #VaragonsConstructions pic.twitter.com/2Ukp1pZWb0
— PAOK FC (@PAOK_FC) March 30, 2025
Καλή η ενδεκάδα, δεδομένου των προβλημάτων στο δεξί άκρο της άμυνας.
Με Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμάρά, είναι σαν 4 - 3 - 3 με τρία χαφ.
Μιλαμε για μεγαλο κ@λοχανειο η ομαδα.
Μας παίζουν συνέχεια από τα άκρα. Προηγήθηκαν με ένα τραγικό λάθος γύρισμα που έφερε το πέναλτι.
Εμείς δεν γίναμε καθόλου απειλητικοί.
Αυτό που σημαδεύουμε τον Σαμάτα με βαθιές μπαλιές, δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα.
Οπως επαιζε η σκοντα ξανθη, μου θυμισε ο ΠΑΟΚ του πρωτου ημιχρονου.
Υπάρχει και άλλη δικαιολογία, η ομάδα είχε απανωτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο, τσουλού, διηπειρωτικό, παναφρικανικό, ασιατικό και λιγκ καπ Ωκεανίας, άραγε είναι λογικό η αεκ να μας βρει κουρασμένους.
Και όλα αυτά τις τελευταίες 3 εβδομάδες.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Μεγαλε Μιχαηλιδη με τις γιομες σου 😀