Notifications
Clear all

[Closed] Wolfsberger AC - PAOK 0-0 (κ.α) Match talk 0-1 (3rd Qualifying Round UCL)

41 Posts
7 Users
18 Reactions
421 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Και ο επαναληπτικός...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 21/07/2025 4:51 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ντερμπι, 50-50 η προκριση αν κανουμε τελικη.

Αν δεν κανουμε 80-20 δυστυχως.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 10/08/2025 5:36 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Για να δούμε πόσο διαφορετική θα εμφανιστεί η ομάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 10/08/2025 6:51 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

🙄 🙄 🙄 

Αούστρια Βιέννης - Βολφσμπέργκερ 0-2

Posted : 10/08/2025 11:30 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καθόλου εύκολο παιχνίδι. Δεν θα είναι βόλτα στο πάρκο ή στο λούνα παρκ και ας είναι μπιραρία.

Αυτοί μπιραρία και εμείς εικόνα καφενείου.

Από τώρα σκέφτομαι και εξοργίζομαι τις δικαιολογίες που θα λένε τα φυτά και οι σιτιζόμενοι, αν γίνει το κακό και έχουμε τρομπόνι.

Θα λένε καλύτερα στο Κόνφερενς, πάμε να πάρουμε το Κόνφερενς.

Άλλοι θα λένε τώρα με τις μεταγραφές Αυγούστου πάμε για πρωτάθλημα, τι να την κάνουμε την Ευρώπη και τέτοια.

Τα προηγούμενα χρόνια, τα παπαγαλάκια τους, μας έλεγαν ότι πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν γίνονται μεταγραφές, γιατί η ομάδα πρέπει να είναι προσηλωμένη στο παιχνίδι και τώρα που είναι η συνέντευξη του Α.Σ., μόνο με το παιχνίδι δεν ασχολούνται, αλλά έχουν ξεσκιστεί τα παπαγαλάκια στην μεταγραφική προπαγάνδα και επικοινωνία του πατερούλη, για παίκτες που ΘΑ πάρουμε, ενώ φτάσαμε Δεκαπενταύγουστο.

Posted : 11/08/2025 10:35 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Παντως η μπυραρια μας εκανε και 3-4 κλασικες ευκαιριες....Εμεις ουτε μια...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 11/08/2025 10:55 am
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Οι σιχαμένοι παπαγάλοι μας έλεγαν ότι πετάει φωτιές ο Τσάλοφ στην προετοιμασία και αναγεννημένος Τσάλοφ και πίπες χερμπ.

Βέβαια το σύστημα που παίζουμε "ευνουχίζει" τον όποιο σεντερ φορ, αλλά και το πρέσινγκ που παίζαμε ψηλά, μας το έσπαγαν για πλάκα οι Αυστριακοί.

Posted : 11/08/2025 11:46 am
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Βλεπω δραματα την Πεμπτη, μακαρι να βγω ψευτης

Posted : 11/08/2025 4:12 pm
Bersekeros reacted
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Αν κερδισουμε:  "Ιβαν ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ. Επαιξαν οι παικτες και για τον Ιβαν"

Αν χασουμε: "Αποσυντονιστηκαν οι παικτες απο την συνεντευξη του ΑΣ..Αντε γ@μησου Μυστακιδη"

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 11/08/2025 6:40 pm
teododo and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αυτά θα λένε οι ''δίποδες λοβοτομημένες αμοιβάδες''. Είναι σίγουρο.

Posted : 11/08/2025 7:11 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Posted by: @telis-stallone

Αν κερδισουμε:  "Ιβαν ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ. Επαιξαν οι παικτες και για τον Ιβαν"

Αν χασουμε: "Αποσυντονιστηκαν οι παικτες απο την συνεντευξη του ΑΣ..Αντε γ@μησου Μυστακιδη"

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ!

Posted : 11/08/2025 10:45 pm
Bersekeros reacted
The People
(@the-people)
Noble Member

Προσέξτε τι γράφετε, μας διαβάζουνε.

Χαχχαχαααααχα.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 12/08/2025 12:18 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ωχ το ξεχασα 😆 

Posted : 12/08/2025 6:44 pm
The People reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

«Νοκ άουτ ο Τάισον, θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή - Διαθέσιμος ο Καμαρά»

Ο Τάισον δεν είναι με εμάς, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν παραπονιέμαι όταν λείπει κάποιος, όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι, το θέμα είναι να αντιδράμε σωστά, το πιο σημαντικό που περιμένω είναι οι αντιδράσεις σε κάθε στιγμή του αγώνα, αυτό μας έλειψε την προηγούμενη εβδομάδα και έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλό μας να έχει καλύτερη εικόνα. Ξαναλέω, το πιο σημαντικό η ομάδα να έχει δυνατή νοοτροπία και συγκέντρωση σε κάθε φάση του παιχνιδιού, να είναι μία ομάδα που να δουλέψει μαζί, αυτό ειναι το πιο δυνατό μας σημείο.  

Δεν είμαι γιατρός να απαντήσω πόσο θα μείνει ο Τάισον εκτός, αλλα η αίσθησή μου είναι ότι θα είναι πλήρως έτοιμος μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων τον Σεπτέμβριο».

Ερωτηθείς για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για να πάρει το αποτέλεσμα πρόκρισης, ο Λουτσέσκου σημείωσε: «Θα το δούμε αύριο πόσο έτοιμη είναι η ομάδα. Εχω την αίσθηση ότι όλοι είναι αφοσιωμένοι, έχει περάσει μία ακόμη εβδομάδα προπονήσεων. Είναι ένα αποτέλεσμα αυτό του πρώτου αγώνα που κρατά όλους συγκεντρωμένους, και τις δύο ομάδες, δεν έχει κάποιος πλεονέκτημα ή μειονέκτημα». 

Για το αν τον προβληματίζει το «μηδέν τελικές στη  εστία» του πρώτου αγώνα: «Δεν ξέρω τι θα αλλάξει σε αυτόν τον τομέα που λέτε, αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε».

Ωραίες απαντήσεις 🤣 

Posted : 13/08/2025 5:04 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Παβλένκα: «Δεν φοβάμαι κάποιον, εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου»

Για το τι εκτιμά ότι πρέπει να αλλάξει-βελτιώσει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ικανό και δυνατό αντίπαλο. Κέρδισαν το Κύπελλο πέρσι. Είναι μία δύσκολη σειρά αγώνων. Πρέπει να συγκεντρωθούμε με μοναδικό στόχο να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως αισθάνεται τη «χημεία» στην άμυνα του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω πως βρίσκομαι εδώ ήδη 9 μήνες. Φυσικά δεν ήταν εύκολο να είμαι τόσο ήρεμος και να περιμένω την ευκαιρία μου, μετά από τόσα χρόνια στην Γερμανία. Είναι δεδομένο ότι ήξερα που ερχόμουν, ήξερα την κατάσταση. Προσπάθησα να στηρίζω τον Ντόμινικ(σ.σ. Κοτάρσκι) και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Η προσαρμογή ήταν εύκολη γιατί όλοι ήταν φανταστικοί. Η «χημεία» είναι ήδη καλή και αμυντικά συγκριτικά με πέρσι και τα θέματα που αντιμετωπίζαμε. Σε έναν βαθμό έχουμε βελτιωθεί και ο χρόνος θα βοηθήσει για παραπάνω».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τη Βόλφσμπεργκερ: «Δεν φοβάμαι κάποιον, εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Έχουμε την δύναμη να προκριθούμε. Γνωρίζαμε από πριν ότι ο αντίπαλος θα είναι συμπαγής και θα κάνει τις ευκαιρίες του στην αντεπίθεση. Παρόμοια εικόνα θα έχουν και αύριο (14/8). Όπως είπα θα προσπαθήσουν να μας «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχώρισα από τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις τους».

Posted : 13/08/2025 5:07 pm
Page 1 / 3
Share: