Notifications
Clear all

[Sticky] ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ - 12/3/26

65 Posts
6 Users
21 Reactions
470 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ποσο λυπηρο! 😪 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 16/03/2026 11:28 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Συγκλονίζει η μητέρα του Κλεομένη: «Η οπαδική βία μου στέρησε τον κόσμο μου – Μην προβάλλετε άλλο το βίντεο»

«Ο πόνος που βιώνω από την άδικη απώλεια του γιου μου είναι βουβός, αβάσταχτος, ένας πόνος που ξέρω πως θα μείνει το ίδιο δυνατός όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το κενό που άφησε πίσω του το παιδί μου είναι μια πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ».

Η ίδια αποδίδει τον θάνατο του γιου της στην οπαδική βία, τονίζοντας ότι η απώλεια αυτή έχει καταρρεύσει τον κόσμο της. «Η τυφλή οπαδική βία δεν στέρησε απλώς μια ζωή, μου στέρησε τον κόσμο μου όλο, το σπλάχνο μου, την ίδια μου την ύπαρξη», σημειώνει.

Στη δήλωσή της απευθύνει σαφή έκκληση προς τα μέσα ενημέρωσης, ζητώντας να σταματήσει η αναπαραγωγή οπτικού υλικού από το περιστατικό. «Παρακαλώ όπως σταματήσει άμεσα η αναπαραγωγή του βίντεο που δείχνει το παιδί μου τη στιγμή που χάνει τις αισθήσεις του. Κάθε φορά που προβάλλονται αυτές οι εικόνες, το παιδί μου πεθαίνει ξανά, κι εγώ δεν είμαι εκεί να το βοηθήσω», αναφέρει.

Παράλληλα ζητά να σταματήσουν, όπως υποστηρίζει, οι αναφορές που πλήττουν τη μνήμη του γιου της. «Απαιτώ να σταματήσει κάθε προσπάθεια σπίλωσης της μνήμης του γιου μου. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμαυρώνει την εικόνα ενός αθώου παιδιού που έπεσε θύμα μιας παράλογης βίας», τονίζει.

Η μητέρα του 20χρονου εκφράζει την εμπιστοσύνη της στη Δικαιοσύνη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. «Διατηρώ την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τις Αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης», αναφέρει, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί δικαίωση για τον γιο της.

Όπως διευκρινίζει, έχει ορίσει ως νομικό εκπρόσωπό της τον δικηγόρο Παρασκευά Σπυράτο. «Θέλω να καταστήσω σαφές πως από εδώ και πέρα θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου. Για αυτό το λόγο έχω διορίσει και με εκπροσωπεί επίσημα ο δικηγόρος κ. Σπυράτος Παρασκευάς, και κανένας άλλος δεν νομιμοποιείται να μιλά εξ ονόματός μου», επισημαίνει, προσθέτοντας ότι διαχωρίζει τη θέση της από οποιαδήποτε άλλη δήλωση ή ενέργεια τρίτων.

Κλείνοντας, απευθύνει έκκληση προς όσους γνωρίζουν στοιχεία για το περιστατικό να απευθυνθούν στις Αρχές. «Απευθύνω έκκληση σε όσους ήταν παρόντες ή γνωρίζουν οτιδήποτε, ακόμα κι αν νομίζουν ότι είναι ασήμαντο, να μιλήσουν στις Αρχές προκειμένου να διευκολύνουν το έργο τους. Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί μου», καταλήγει.

Posted : 16/03/2026 11:29 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ξαφνικά...πρωτοσέλιδο...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 17/03/2026 8:44 am
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Η οικογένεια του Κλεομένη κάνει έκκληση σε όποιον είδε ή άκουσε κάτι να συνεισφέρει στην έρευνα»

Ο δολοφονος παλι προθεσμια πηρε.

Posted : 17/03/2026 10:06 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Posted : 17/03/2026 10:13 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Βγαίνεις βόλτα και έχεις μαζί σου και ένα πρόχειρο...μαχαίρι για την "δουλειά"...

Posted : 18/03/2026 8:11 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Έρχονται ...εκπλήξεις. Το χα αναφέρει!

Δολοφονία Κλεομένη: «Όταν δείτε με ποιους επικοινωνούσε ο δράστης θα μείνετε άφωνοι»

Posted : 18/03/2026 8:18 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε με ποιούς συνομιλούσε αυτός που ισχυρίζεται ότι κουβαλούσε μαχαίρι πάνω του για τη δουλειά του. 

Οι δημοσιογράφοι καμιά αποκαλυπτική έρευνα δεν έχουν από τις πληροφορίες τους για να ενημερώσουν την κοινή γνώμη;

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 18/03/2026 8:43 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Δεν τους λένε γιατί η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Άσε που αν πουν , μπορεί κάποιοι ρουφιάνοι να κελαηδήσουν.

Posted : 18/03/2026 10:17 am
jim and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Posted : 18/03/2026 11:15 pm
jim reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Posted by: @m01can4

Δεν τους λένε γιατί η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Άσε που αν πουν , μπορεί κάποιοι ρουφιάνοι να κελαηδήσουν.

Θα βγουν πολλα στην φορα οπως λες Μοικανε.

Posted : 18/03/2026 11:16 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

ΕΟ κανονικά.

Να δέσει η υπόθεση, με το άνοιγμα των τηλεφώνων και να πάνε όλοι σούμπιτοι στην φυλακή.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του δολοφονημένου Κλεομένη.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 18/03/2026 11:31 pm
jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Μοικανε, επειδη ενδεχομενως να ξερεις κατι και να μην γραφεις σκοπιμως, ελπιζω και εγω αυτο που αναφερει ο Μπερ.

Να αποκαλυφθουν τα ονοματα και να σαπισουν στην φυλακη τα σκουπιδια.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 18/03/2026 11:35 pm
m01can4 and Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Τζιμάκο, όσα γνωρίζω και μπορώ να γράψω τα αναφέρω.

Οι ώρες είναι δύσκολες και δεν θα ήθελα να ανοίξω "κρυφό" τόπικ μόνο για εμάς για να γράψω περισσότερα.

Ήδη κάποια βγαίνουν και θα βγουν περισσότερα.

Η δουλειά έχει γίνει κατά 75% και μένουν και οι υπόλοιποι.

Όσο για τον δολοφόνο, ξεκινάει από αύριο.... "περιήγηση" στα ...ντους των φυλακών για το πρόγραμμα που είχα γράψει ....

Posted : 18/03/2026 11:46 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Το γνωστο ΠΙΠΑ-Κ@ΛΟ εμπλοκη.

Ευχομαι να το ξεκολι@σουν το μπ@σταρδο!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 18/03/2026 11:52 pm
m01can4 reacted
Page 2 / 5
Share: