Καρτέλ ηρωίνης τρού...

Notifications
Clear all

Καρτέλ ηρωίνης τρούμπας (Εγκληματική οργάνωση)

545 Posts
10 Users
298 Reactions
7,208 Views
(@Anonymous 8)

Το μεγαλύτερο μα το μεγαλύτερο ΚΑΚΟ στη χώρα δεν είναι, ούτε οι εκάστοτε κυβερνήσεις, ούτε οι ολιγάρχες, ούτε οι πατριδικάπηλοι.

Είναι η ελληνική «ΑΔΕΚΑΣΤΗ» και «ΤΥΦΛΗ» ΔΕΙΚΕΩΣΟΙΝΕΙ.

Γιατί αν εκδικαζόταν το έγκλημα στην ώρα του και οι υπαίτιοι θα κάθονταν στο σκαμνί και οι μάρτυρες πιθανόν να ζούσαν.

Λυπάμαι πολύ.

Posted : 14/05/2024 12:53 pm
m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Κυβερνήσεις- ολιγάρχες και πατριδοκάπηλοι ορίζουν την ....δεικεωσοινει!

Κατά τα υπόλοιπα...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 14/05/2024 3:52 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τέλος ο Κούγιας από τον Ολυμπιακό με... αιχμές!

Όπως είναι γνωστό, προ 6μηνου και όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν στα «τάρταρα», δέχτηκα την πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβω τη θέση του νομικού συμβούλου και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Μετά από συζητήσεις τόσο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με πρόσωπα του περιβάλλοντος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία εκτιμώ, αποδέχτηκα αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση, γιατί είχα να διαχειριστώ το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια δεν θα ήμουν  ο ιδιοκτήτης μιας ομάδος και θα ήμουν ένα κορυφαίο μεν αλλά απλό διοικητικό στέλεχος.

Σημειωτέον ότι για τη θέση μου αυτή αρνήθηκα να εισπράττω έστω και 1 ευρώ, αφού η φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν αυτό που κυριάρχησε στην επιλογή μου σε συνδυασμό με την παθολογική μου αγάπη για το ποδόσφαιρο, η οποία αγάπη πάντοτε ήταν υπεράνω χρωμάτων και συλλογικών υποστηρίξεων και πάντοτε ονειρευόμουν ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό και έξω από τις βρωμιές του βρώμικου παρασκηνίου, ενός παρασκηνίου που κορυφώθηκε από το 1996 και μετά και γι’ αυτό τον λόγο ήμουν ο πρωταγωνιστής κάθε προσπάθειας καθάρσεως του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που κόσμησα με την παρουσία μου το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, επήλθαν κοσμογονικές αλλαγές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με αποτέλεσμα οι σωστές αποφάσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και η δαπάνη από αυτόν δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε συνδυασμό με την παρουσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Κ.Κ. Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά κυρίως τον ερχομό του «σοφού» προπονητού Μεντιλίμπαρ, να μας οδηγήσουν ακόμη και στη διεκδίκηση του ονείρου της κατακτήσεως ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου, ενώ λίγους μήνες πριν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχανε με κατεβασμένα τα χέρια από τη Λαμία.

Σήμερα, δυστυχώς, για λόγους που αφορούν την προσωπική, τη νομική αλλά και την ποδοσφαιρική μου αξιοπρέπεια, αλλά και ό,τι σημαίνει για την ελληνική κοινωνία η εν γένει προσωπικότητά μου, η επαγγελματική και κοινωνική μου διαδρομή αλλά και η αυτοτέλειά μου στο πώς θα εκφράζω τις απόψεις μου για θέματα, τα οποία αφορούν είτε την επιστήμη μου, είτε την κοινωνία, είτε το ελληνικό ποδόσφαιρο, είμαι υποχρεωμένος απέναντι στο σύστημα αξιών, το οποίο πρεσβεύω σε όλες αυτές τις δεκαετίες της ζωής μου, να παραιτηθώ από τις θέσεις, τις οποίες είχα στον Ολυμπιακό και τις οποίες τίμησα ανιδιοτελώς  με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω με τα πιο θερμά λόγια τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο η σχέση μας πλέον δεν είναι μόνο είτε επαγγελματική, είτε προσωπική, αλλά είμαστε και οι δυο μέλη της ίδιας οικογένειας.
Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τους Κώστα Καραπαπά, Μιχάλη Κουντούρη, Τάκη Αγραφιώτη και όλα τα στελέχη του Ολυμπιακού, με τους οποίους ζήσαμε αυτούς τους 6 μήνες πρωτοφανείς στιγμές ποδοσφαιρικής ευτυχίας, αλλά δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η εκτίμηση που θέλω να έχω στον εαυτό μου τα επόμενα χρόνια της ζωής μου.

Είμαι βέβαιος ότι θα κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό κύπελλο και λυπάμαι που δυστυχώς πλέον δεν θα είμαι στα αποδυτήρια, για να πανηγυρίσουμε μαζί όλοι αυτό το όνειρο, όπως κάναμε τους τελευταίους μήνες για όλες αυτές τις επιτυχίες μας που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατομμύρια οπαδούς του Ολυμπιακού για την αγάπη και την εκτίμηση που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή, παρά το ότι ποτέ δεν ήμουν μέλος της οικογενείας τους, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα ένιωσαν και αυτοί με πόση υπευθυνότητα και με πόσο σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού υπηρέτησα ανιδιοτελώς αυτή την ευαίσθητη θέση, την οποία κατείχα μέχρι σήμερα σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί, για να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο πετύχαμε. 

Τι έγινε δεν μπόρεσε να γλιτώσει τους "μεροκαματιάρηδες" που δολοφόνησαν τον αστυνομικό και τον σούταρε ο πρεζέμπορας?

Posted : 15/05/2024 6:29 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Η πιθανότερη ίσως εξήγηση.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 15/05/2024 7:34 pm
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Εύχομαι απόψε σε μια μεγάλη ΠΟΥΤΣ@ από την Φιορεντίνα γιατί ακούω πολλές μαλ@κιες του στυλ "να το πάρει εΛληνική ομάδα είναι κτλ"

Οι καρκίνοι που έχουν γ@μισει τα πάντα εδώ και χρόνια, να τους στηρίζουν...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ!

Posted : 29/05/2024 7:07 am
teododo and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πήξαμε στους "σωστούς" και στην πολιτική ορθότητα και στον αθλητισμό.

Εύχομαι π@τσα στο γαύρο και πυροτεχνήματα χαράς, από εδώ,  για το χάσιμο του ευρωπαϊκού τροπαίου, από την ομάδα της "τρούμπας" .

Posted : 29/05/2024 11:28 am
teododo and nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΡΕ!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 29/05/2024 9:19 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Εισαγγελεας δεν υπαρχει γ@μω τα σπιτια τους?

Posted : 29/05/2024 9:26 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Θα το καρφωσει η Φιορε!

Posted : 29/05/2024 10:50 pm
(@Anonymous 8)

Posted by: @teododo

Εισαγγελεας δεν υπαρχει γ@μω τα σπιτια τους?

Οι δικοί μας δεν το γράφουνε, αλλά το τραγουδάνε.!!

Posted : 30/05/2024 12:03 am
(@Anonymous 8)

Το πήρε ο οσφπ το "Μίλκο Καπ", όπως το έλεγε πρόπερσι ο Μαυροϊερέας, όταν έφτασε ο Π.Α.Ο.Κ. μια ανάσα από τους 4.

Αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Π.Α.Ο.Κ., γιατί το έκανε απέναντι στον μιλκοκυππελούχο του 24.

Posted : 30/05/2024 8:55 am
Bersekeros and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Πιο loosers από την Φιορεντίνα δεν έχω ξαναδει, ειλικρινά...

Posted : 30/05/2024 9:05 am
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Μαρινάκης: «Η χρυσή εποχή τώρα ξεκινά, επόμενο όνειρο το Europa»

Αυτά δεν ήθελα να βλέπω γ@μω το σπίτι τους... 🤬 🤬 

Posted : 30/05/2024 9:08 am
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Το ότι χτες το κατέκτησε ο γαύρος και όχι ο ΠΑΟΚ, οφείλεται σε κάποιες διαχρονικές διοικητικές αγκυλώσεις της ομάδας μας, στο ότι στα ματς με την Μπριζ δεν είχαμε τον Μιρτσέα πλάι στον γιόκα του τον Ραζβάν και τέλος στο ότι επιμείναμε σε ολόκληρη τη χρονιά με τον Πίου.

Ο γαύρος είχε MVP τον Ελ Καμπί στην κατάκτηση της κούπας.

Όσο και να με χαλάει η κατάκτηση του κυπέλλου Conference από το γαύρο, δεν παύει να είναι μια τεράστια επιτυχία, που δεν έχει καταφέρει ποτέ άλλη ομάδα από τη χώρα μας.

Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση αυτή και ήταν ευκαιρία φέτος να το κάνουμε, αλλά ας όψονται....

Posted : 30/05/2024 9:15 am
m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Μην το πεις πουθενά όμως γιατί θα σε "φάνε" τα άμπαλα...

Posted : 30/05/2024 10:08 am
Bersekeros reacted
Page 25 / 37
Share: