Αφού έχεις τον κάβουρα ρε , ποιος θα σε πειράξει?
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Θα κατονομάσει στον εισαγγελέα ποιόν "χοντρό" υποψιάζεται ή απλά θα πει δεν ξέρω;
Γιατί εμένα μου φαίνεται, ότι απλώς σηκώνει σκόνη, γιατί τα χρέη της ομάδας του, έχουν φτάσει καμιά δεκαριά εκατομμύρια και η τουρνέ στην επαρχία με τα τρακτέρ, ξαναζεσταίνει τις μηχανές της.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αν τον "κατονομάσει" θα κάνει παρέα με τα ψάρια και το πρεζοκάραβο.
Αυτή είναι η τύχη αυτών που προσφέρουν "υπηρεσίες"
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Κούγιας: «Ντροπή να μιλάει έτσι ο Καρυπίδης για τον Μαρινάκη, του χρωστάει την επιβίωσή του»
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Έχουμε ομολογία λοιπόν.!!
Ομολογία....πίστεως!
Ε, ρε και να σπάσει η ''ομερτά'', τι γλέντι έχει να γίνει. Σούπερ Τρικούβερτο. 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=J0irhgugjp8&t=83s
Πρόκειται για έναν διάλογο με αρκετά... "παπάκια", που περιλαμβάνει μέσα "πιγκάλ", "τσιμεντώματα", "χοντρούς", αλλά έχει και μία... ποδοσφαιρική χροιά, αφού γίνεται αναφορά στην πώληση του Πάλμα!
«Ο Δάκης είμαι. Που είχα έρθει για τα πιγκάλ να τα αλλάξω. Ο Αρδίζογλου», αναφέρει ο άγνωστος άνδρας, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να του λέει ότι κάνει λάθος και τότε να του απαντάει ο συνομιλητής του: «Άκουσα και τη συνέντευξη αλλά είναι χρωστούμενα τα πιγκάλ. Τα σκατοβουρτσάκια. Δεν τα έχεις πληρώσει».
Αφού ακολούθησαν κάποια... γαλλικά, ο άγνωστος άνδρας του λέει ότι: «Θα έρθω μαζί με τον χοντρό και θα σε χώσουμε κάτω από το τσιμέντο... Θα 'ρθω μαζί με τον χοντρό ρε, μαζί με τον χοντρό. Να δεις τι έχει να γίνει», με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να του απαντάει: «Και με τον λιγνό και με τον χοντρό έλα».
-«Με τον χοντρό. Κάτω από τα τσιμέντα θα είσαι. Άντε», ήταν μία από τις τελευταίες ατάκες του "Δάκη", πριν ολοκληρωθεί η συνομιλία τους.
Ρε τον βλακα τον χεστη, πλακα του εκαναν και το πιστεψε 😆 😆 😆
Ακούγονται και άλλες ''ομορφιές'' στο ηχητικό, που δεν τις έβαλαν στην απομαγνητοφώνηση. 🤣 🤣 🤣 🤣
Πολυ σκληρος κ@ριολης ομως ο Καρυ στο τηλεφωνο.
Μολις εκλεισε πηγε στον εισαγγελεα 😆
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ξεχείλιζε από τεστοστερόνη ο Κάρυ.... 🤣
Πολλές φορές οι μεγάλοι έρωτες, φέρνουν πολύκροτα και τρανταχτά διαζύγια!
Το 6ο, το οποίο θα είναι μεταξύ οάρη και SL.!!
Από τότε που τον απείλησαν και στράφηκε στον κάβουρα, όποιος τον παίρνει τηλ και του λέει κάτι χέζεται... 😆
Αμερικανός επιχειρηματίας μιλάει με τον Καρυπίδη για τον Άρη! – Η επίσκεψη εκπροσώπων στο «Κλ.Βικελίδης»
Ο Μοικ θα μας πει ποσο σοβαρος ειναι αυτος και αν ισχυει. 🙄