Αύριο από νωρίς στο γήπεδο, γιατί θα γίνεται πανικός και ελπίζω μετά να έχουμε δάκρυα χαράς και να κλείσει η βραδιά με την πιο ονειρεμένη νύχτα των αγαπημένων μας πανηγυρτζήδων, για να γιορτάσουμε την ανάσταση του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
«Το PAOK Sports Arena ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό, ένα παιχνίδι που θα κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει το FIBA Europe Cup και είναι πολύ σημαντικό, όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας με πάθος, φωνή και υπομονή, αλλά και να γνωρίζουν τα εξής…
Οι θύρες του γηπέδου ανοίγουν στις 17:15, δηλαδή, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Surne Bilbao Basket, που ξεκινά στις 20:15. Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι φίλαθλοι να ταυτοποιήσουν έγκαιρα τα εισιτήριά τους και να έρθουν το συντομότερο δυνατό στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Ελληνική Αστυνομία και τους επιτελείς της FIBA, αποφασίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τα οποία θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και ταυτοποίηση όλων όσων δικαιούνται είσοδο στο PAOK Sports Arena. Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι φίλαθλοι να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στην προσθήκη του ψηφιακού εισιτηρίου μέσω της εφαρμογής gov.gr Wallet. Διευκρινίζεται ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αυτή και για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support
Επισημαίνεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα χωρίς εισιτήριο ή διαπιστευτήριο εισόδου να πλησιάσει στο γήπεδο.
Η Ελληνική Αστυνομία θα διενεργήσει προελέγχους περιμετρικά του γηπέδου. Απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων, αλλά και ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, υβριστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.
Διευκρινίζεται επίσης ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ γιγαντοοθόνη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Έρχεται μία ιστορική στιγμή στο PAOK Sports Arena, στο σπίτι μας. Με τη φωνή μας, με επιμονή και υπομονή, στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδας από την αρχή ως το τέλος και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γράφουμε ξανά ιστορία!».
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αύριο ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, θα είναι μεγάλη μέρα.
Από νωρίς στο γήπεδο, γιατί θα γίνεται πανζουρλισμός και ό,τι και να γίνει, αυτή η ομάδα είναι ήδη νικήτρια στις καρδιές μας.
Είθε να πάνε όλα κατ' ευχήν και ο ΠΑΟΚ μας να στεφθεί τροπαιούχος!
Ωχ, θα ειναι και ο Μοικ στο γηπεδο τελικα, την βαψαμε.
Ποιον θα βριζουμε αν δεν το παρουμε.
Είχε live πριν από λίγο ο psyxras με τον Γιαννούλη (τον μπασκετικό) και έδιναν κάτι εισιτήρια.
Συνάντησαν στη Μητροπόλεως, καθ' οδόν για την Αριστοτέλους και τον πολύ χαμηλών τόνων πατέρα του Ιατρίδη, που τον έλεγε ο Γιαννούλης, εγώ άμα έπαιζε ο γιος μου Τελικό θα το έλεγα παντού βρε και δεν ήθελε να το πει ο άνθρωπος (από ταπεινότητα με την καλή έννοια) και τελικά το είπε ο ψηλός.
Εγώ να πω την αλήθεια, δεν έχω καθόλου άγχος.
Ναι είναι, πολύ μεγάλη και ιστορική μέρα, ξέρω ότι θα είμαι όλη μέρα από τα χαράματα στο πόδι μέχρι αργά και για όσο πάει, άλλα έχω καλό προαίσθημα, ότι θα είναι γλυκιά η κούραση και θα έρθει το ποθούμενο.
Ό,τι και να γίνει, αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και το ότι θα τις ζήσουμε, είναι μεγάλη υπόθεση και συγκίνηση, για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους.
Θα το σηκώσουμε….

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Από το -10 βρεθήκαμε στο + 10 ενώ 1,5 λεπτό πριν το τέλος, είχαμε την διαφορά...
Το χθεσινο ισοδυναμει με αθλο...Εαν σκεφτει καποιος απο που ξεκινησαμε , ποτε ξεκινησαμε, με νεο προπονητη και με νεους παικτες , καταλαβαινει οτι το χθεσινο ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Μακαρι να υπηρχαν 2-3 επιχειρηματιες να βοηθησουν οικονομικα την ομαδα για να κανει το βημα παραπανω... Εκει ειναι το ρεζουμε...Εμεις πριν απο ενα χρονο κρατησαμε ως επιτυχια οτι ξεπληρωσαμε οριστικα καποιες δοσεις στην Εφορια...Την ιδια ωρα ο βαζελος εκανε συμβολαιο στον Αταμαν και αγοραζε τον Ναν...
Εαν δεν βρεθουν καποιοι να βοηθησουν, οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να καταβαλλει ο Χατζοπουλος θα μενουμε στασιμοι και θα περιμενουμε καθε 29 χρονια να κανουμε μια αναλογη πορεια...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Πάντως το ότι πήγαμε τελικό αποκλείοντας τη δεύτερη του γαλλικού πρωταθλήματος και χάσαμε το κύπελλο από την δέκατη τρίτη του ισπανικού και μάλιστα στην έδρα μας, με ξεπερνάει.
Παρόλα αυτά, η προσπάθεια του προέδρου και του επιτελείου του είναι συγκλονιστική.
Σας ευχαριστούμε για όλα.!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Μόνο περηφάνια και αγάπη, για αυτή την ομάδα.
Ήταν μεγάλη ευκαιρία, να το σηκώσουμε. Δεν τα καταφέραμε εν τέλει, στις λεπτομέρειες.
Ωστόσο η φετινή υπέρβαση ήταν τεράστια.
Δυστυχώς και στα δύο παιχνίδια του τελικού, παρά την αναμφισβήτητη φιλότιμη αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας, κάναμε δύο από τα χειρότερα παιχνίδια της σεζόν, από άποψη συγκέντρωσης, ευστοχίας και λαθών.
Μπράβο στην ομάδα, στον προπονητή, στον Πρόεδρο και στον κόσμο που στήριξε. Κρίμα που δεν ήρθε το κύπελλο για ένα happy ending που το θέλαμε πολύ.
Μακάρι να ξαναζήσουμε σύντομα τέτοιες μεγάλες στιγμές. Εγώ είμαι ευγνώμων για όλο αυτό το φετινό ταξίδι που έζησα, τις όμορφες στιγμές και τη μεγάλη συγκίνηση που ένιωσα.
Δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές στη ζωή μου, σχεδόν να έχει βουρκώσει από την ένταση του συναισθήματος που με πλημμύρισε πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκεια που κάναμε την ανατροπή από το -11 στο +10.
Τι να πεις; Τους ευχαριστώ που το έζησα. Σε λύπες και χαρές, θα συνεχίζουμε να παλεύουμε, όσο βαστάνε οι αντοχές, δεν είμαστε και παιδιά πλέον (καλά ούτε και παππούδια είμαστε, άσχετα αν πονάει όλο το κορμί σήμερα λες και έπαιζα κι εγώ στο παρκέ), στο πλάι αυτής της ομάδας, του ΠΑΟΚ μας, που ομορφαίνει τη ζωή μας και τραγουδάει το soundtrack της ζωής μας, πότε με άσπρες στιγμές χαράς και πότε με μαύρες στιγμές λύπης.
Γιατί έτσι είναι η ζωή.
Μία ασπρόμαυρη χαρμολύπη.
Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα, που το ένα είναι άσπρο όπως τα όνειρά μας και το άλλο μαύρο όπως οι πίκρες μας.
Όπως και νά 'χει, εμείς μαζί για μια ζωή, αετέ αετέ δικέφαλε.
ΠΑΟΚ νυν και αεί.-
Μπερ, ειλικρινα με εχεις καλυψει στο επακρο.
Και σημερα σκοπιμως , δεν μπηκα να γραψω, ημουν φορτισμενος ψυχολογικα με οσα εγιναν, ηθελα πολυ αυτο το Κυπελλο γι αυτα τα παιδια, για τον Προεδρο για ολους.
Και για οσους ειμαστε ΠΙΣΤΟΙ εκει.
Για ολους τους υπολοιπους ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ που ανακαλυψαν χθες το γηπεδο, δεν μου καιγεται καρφι.
Πικραθηκα πολυ.
Πιστευα στην νικη, πιστευα στην κατακτηση, πιστευα στην δικαιωση της προσπαθειας.
Ομως δεν εγινε για διαφορους λογους.
Μακαρι αυτη η πορεια να ειναι το εναυσμα να ακουλουθησει ο κοσμος την ομαδα αν και δεν το πιστευω.
Εχουμε γεμισει πανηγυρτζηδες και δη αμπαλους.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Το τοπικ πάει για ΛΟΥΚΕΤΟ.
ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΜΕ ΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ 😐