Notifications
Clear all

[Closed] καε ακτορ - ΠΑΟΚ 93-83 (1η αγων.Basketleague)

22 Posts
7 Users
6 Reactions
143 Views
The People
(@the-people)
Noble Member

Στις θέσεις 1-2 έχω Τζον και Μπάνε, δε φοβάμαι.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 05/10/2025 5:30 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Δεχθήκαμε πολλούς πόντους από λάθη,το παλέψαμε από το -20 του ημιχρόνου…

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 05/10/2025 6:06 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Κυρ Θαναση , τελειωνε με την μεταβιβση και πηγαινε στον πατερουλη να κανεις παρεα.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 05/10/2025 7:27 pm
Bersekeros and jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Αν σκεφτουμε και τα σφυριγματα που πηραν, σταθηκαμε καλα.

Αλλα, οπως γραφει και ο Μπιλ, ΤΕΛΕΙΩΝΕ!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 05/10/2025 7:47 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Παναθηναϊκός AKTOR – ΠΑΟΚ: 93-83

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 93-83 από τον Παναθηναϊκό ΑKTOR στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL και σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Telekom Center Athens.

Αν και ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα στα μισά της πρώτης περιόδου (7-8 στο 5ο λεπτό), οι γηπεδούχοι «έτρεξαν» ένα σερί 13-2 ως το τέλος του δεκαλέπτου και δημιούργησαν για πρώτη φορά διψήφια διαφορά (20-10).
Με την ομάδα μας να μην μπορεί να βρει ρυθμό στην επίθεση, η διαφορά ανέβηκε στους 20 (51-31) στη λήξη του ημιχρόνου.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Από το 60-40 του 24ου λεπτού, ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 11 (67-56 στο 28’30’’) και στη λήξη της τρίτης περιόδου η διαφορά ήταν στους 14 (72-58).

Με τον Jackson να φτάνει τους 20 πόντους, ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 11 (90-79), δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, που ολοκληρώθηκε με την σαφώς βελτιωμένη εικόνα της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 51-31, 72-58, 93-83
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR: T.J. Shorts 10, Καλαϊτζάκης 4, Holmes 8, Ρογκαβόπουλος 2, Σαμοντούροβ 11, Grant 4, Κουζέλογλου, Nunn 11 (2), Τολιόπουλος 8 (2), Grigonis 3, Hernangomez 9, Μύτογλου 22 (1).
ΠΑΟΚ: Melvin 9 (1), Κόνιαρης 3 (1), Jackson 22 (1), Jones 13, Περσίδης 9 (1), Ιατρίδης, Brown 2, Φίλλιος, Moore 11, Dimsa 14 (4).

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 06/10/2025 3:34 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Zdovc: “Να δουλέψουμε πιο σκληρά για τη συνέχεια…”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Jure Zdovc δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR…

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήρθα εδώ με υψηλές προσδοκίες. Ο αντίπαλος προερχόταν από δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, εμείς είχαμε κάνει καλές προπονήσεις, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο εξαφανιστήκαμε. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αρχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Σε αυτό το διάστημα, Στο δεύτερο κάναμε καλύτερη χρήση των φάουλ, παίξαμε καλύτερο μπάσκετ, μοιράσαμε καλύτερα τη μπάλα, παίξαμε κοντά στο επίπεδο που θέλω και σύμφωνα με την καλή εικόνα των προπονήσεων,. Όταν όμως παίζεις με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είσαι καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όλοι οι παίκτες να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε μπορώ να πω ότι είμαι λίγο ικανοποιημένος από την εικόνα μας και έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο μέλλον».

Posted : 06/10/2025 3:36 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Το ότι χάσαμε με 10 πόντους, είναι απόρροια του ότι η ομάδα συνέχισε να το παλεύει μέχρι τέλους, για να μην χάσει με καμιά εξευτελιστική διαφορά. 

Αυτός ο Μίτογλου ό,τι ήθελε έκανε κάτω από το καλάθι μας και χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ.

Από τους ξένους μας, πιο πολύ μου αρέσουν ο Τζόουνς και ο Ντίμσα. Περιμένω περισσότερα από Μέλβιν.

Ο Τζάκσον πήγε καλά στο σκοράρισμα, αφότου είχε κριθεί το παιχνίδι, αλλά προς το παρόν δεν μου αρέσει και πολύ ως παίκτης. Λίγο τσαπατσούλης μου φαίνεται.

Ο Μουρ έτσι κι έτσι, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Ο πιο αδύναμος κρίκος είναι ο άσσος, ο Μπράουν, ο οποίος είναι πολύ αδύναμος παίκτης. Δεν είναι για ΠΑΟΚ όπως τον βλέπω.

Posted : 06/10/2025 3:47 pm
Page 2 / 2
Share: