Με μια λεξη
Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ι Κ Ο Σ
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Πρωτο ποστ στο τοπικ του, απλα περιμενα να δω οτι ο παικτης δεν ειναι πυροτεχνημα αλλα μπορει να προσφερει πολλα.
Χθες βεβαιωθηκα οτι οσο περναει ο καιρος θα βοηθαει την ομαδα ολο και πιο πολυ.
Επιθετικα μπορω να πω οτι δινει περισσοτερα απο τον Μακνις.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Τρίτο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ και 2ο παιχνίδι που βγαίνει MVP. Άλλοι θα πουν ότι έπρεπε ίσως ο Κένταλ Σμιθ, να ανακηρυχθεί MVP της αναμέτρησης με τον ρούλη, αλλά εντάξει, αυτό είναι ένα ευχάριστο πρόβλημα. Να μην ξέρεις ποιόν MVP να διαλέξεις!
Third game 🔛 three wins in a row 🔛 second #MVP of the game award ☝🏽
Well done @Just_worthy32 👏🏽👏🏽#PAOK ⚪️⚫️#mvp 🏀 pic.twitter.com/pEZ8sqNGkG— PAOK BC (@PAOKbasketball) November 19, 2023
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Για το έργο που είχε απέναντι στους ψηλούς του Άρη: «Ήθελα να βγάλω την ενέργεια και την ταχύτητά μου για να ανταπεξέλθω στο παιχνίδι και είχα μια καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου».
Για το πρώτο του διάστημα στην ομάδα: «Ήταν εύκολη η προσαρμογή μου, με βοήθησε και μού έδειξε τον δρόμο ο Φρίντρικσον, τον οποίο είχα αντίπαλο πέρσι. Με κάνει καλύτερο ο Έλβαρ, κάνει τη δική μου δουλειά πιο εύκολη. Στο τέλος οι συμπαίκτες μου κατάλαβαν γρήγορα το παιχνίδι μου και εγώ το δικό τους. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά σε κάθε ματς, να εκμεταλλεύομαι κάθε μπάλα και αυτό μου βγαίνει μέχρι στιγμής».
Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο: «Οι οπαδοί ήταν τρομεροί, κράτησαν ψηλά την ενέργεια και μας έδωσαν την ώθηση που θέλαμε για να κερδίσουμε. Το διασκέδασα και μου άρεσε πολύ».
Για το δεύτερο ημίχρονο και την καθίζηση: «Η αλήθεια είναι πως πήγαμε σε πιο αργό τέμπο, αλλά είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει. Αντιδράσαμε, βοήθησε και ο προπονητής και φτάσαμε στη νίκη που θέλαμε».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
«Δεν είχα ζήσει ποτέ ξανά τέτοια κερκίδα»

O Τζάστιν Άλστον φιλοξενήθηκε στον City 106.1 και μίλησε με αφορμή την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη Stoiximan Basket League. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
Για την εμπειρία στο γήπεδο «Παλατάκι»: «Ηταν εντυπωσιακό, δεν έχω ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιο κοινό, τόσο ενθουσιώδες κοινό. Ήταν απίστευτος ο κόσμος, είναι θόρυβο. Και οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν ποτέ να φωνάζουν, δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου, δεν είχα ζήσει ποτέ ξανά τέτοια κερκίδα».
Για το γεγονός πως έχει μόνο νίκες με τον ΠΑΟΚ: «Εχουμε βρει ρυθμό και έχω ενσωματωθεί καλά στην ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να συνεχίσουμε να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».
Για τον βαθμό προσαρμογής του, όντας δυο φορές MVP των αγώνων: «Φάνηκε εύκολο για μένα, αλλά χρειάζομαι και άλλο χρόνο. με βοηθάει το γεγονός πως οι παίκτες και ο προπονητής με καταλαβαίνουν».
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ απώλεσε μεγάλο μέρος της διαφοράς των 2ο πόντων στο ματς με τον Άρη: «Μπήκαμε με μεγάλη ενέργεια και συγκέντρωση στο ματς και ίσως στο δεύτερο μέρος να χαλαρώσαμε και να ξεχάσαμε πως και ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα…».
Για το τι είπε ο Θανάσης Χατζόπουλος στο τέλος: «Μας έδωσε συγχαρητήρια και να συνεχίζουμε έτσι σε αυτό τον ρυθμό. Και στο τέλος είπε «ΠΑΟΚ για πάντα»
Για το χορευτικό του: «Ο χορός είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα να κάνω…».
Για τον Φρίντρικσον, που τον είχε πέρυσι αντίπαλο: «Κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη με τον τρόπο με τον οποίο παίζει και με τροφοδοτεί».
Για την απόφασή του να παίξει στον ΠΑΟΚ: «Ήταν εύκολη απόφαση. Ο ατζέντης μου μου μετέφερε την πρόταση και ένιωσα οτι θα κολλούσα στην ομάδα, κάτι που μου το είπε και εκείνος. Μίλησα και με πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ όπως ο Γκος…».
Για την παρουσία του στο Ισραήλ όταν ξεκίνησαν οι εχθροπραξίες στη Λωρίδα της Γάζας: «Ήταν τρομακτικό για μένα, δεν ήξερα τι να κάνω… Για κάποιον που το ζει ως ξένος, είναι δύσκολο».
Για τον αντιπάλους στην Ελλάδα: «Υπάρχουν καλοί παίκτες, κάποιους τους ξέρω και από το κολλέγιο. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και αυτό μου αρέσει».
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τους δικούς του: «Έχουμε κοινούς στόχους. Ο πιο σημαντικός είναι να βγαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε. Για μένα, εγώ θέλω να κάνω όσα μπορώ στο γήπεδο, να σκοράρω, να παίζω άμυνα, να κάνω τη βρώμικη δουλειά αν χρειαστεί».
Πηγή: paok24.com
Αναμενομενο.
Που να συναντησει τετοια παρανοια.
Το θεμα ομως ειναι οτι ηταν για αυτο το παιχνιδι, αντε ακομα δυο τρια.
Μετα μια απο τα ιδια.
Αλλα ειναι παικταρας!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Επιστροφη στις πολυ καλες εμφανισεις, παρα την ηττα απο την ομαδα ακτορ!
18 ποντοι και 6 ριμπαουντ!
Πολύτιμος παίκτης και μακάρι να μείνει στην ομάδα, για όλη τη σεζόν.
Πολυ καλος, το παλεψε στα ισια απεναντι σε ψηλοτερους αντιπαλους.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ειχε για ενα μηνα συμβολαιο και οπως ηταν λογικο ανανεωθηκε μεχρι τελος της σεζον.
Μπράβο στον Χατζόπουλο για την ανανέωση. Ο Άλστον θα είναι πολύτιμος για τη συνέχεια της χρονιάς.
Εκτός για 2 εβδομάδες....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Τελεια ☹
Κορυφαιος!
winmasters MVP of the game 🆚 Lavrio
👉🏻 @Just_worthy32
📊 Double double | 17pts + 12 rebounds & highest ranking among #PAOK players ✅ pic.twitter.com/KGr6v0FZUx— PAOK BC (@PAOKbasketball) January 22, 2024