Ο Τσιακμάς έκλεισε τη χρονιά με 3,4 πόντους και 1,8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 30 ματς της Basket League.
Μένει και την νέα χρονιά!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Φέτος θα είναι καλύτερος.
Άκουσα ότι παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Σπάρτη για θητεία και θα υπηρετήσει λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, αρκετά κοντά στο Παλατάκι.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Σύνορα δηλαδή 🤨

Ναι. Σύνορα.
Σύνορα Θεσσαλονίκης με Θέρμη.
Για τον ρολο που του ανατεθηκε φετος τα πηγε πολυ καλα.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ο Νίκος Τσιακμάς για έναν ακόμη χρόνο στον ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Τσιακμά, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα μας για μία ακόμη χρονιά!
Στην πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ και μόλις στη δεύτερή του στη Basket League, ο Νίκος Τσιακμάς, βελτίωσε το χρόνο συμμετοχής και τις επιδόσεις του, αγωνιζόμενος σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος (3,4 πόντοι σε 14 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα), ενώ έπαιξε για πρώτη φορά και στο Basketball Champions League, καταγράφοντας τις πρώτες 8 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Ο Νίκος Τσιακμάς γεννήθηκε στο Βόλο στις 29 Οκτωβρίου 1999. Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 5 ετών από τις ακαδημίες του Κολοσσού Ρόδου. Επέστρεψε στο Βόλο και συμμετείχε στο πρόγραμμα των ακαδημιών της Νίκης Βόλου, προτού εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα το 2008.
Για 8 περίπου χρόνια ήταν στον Έσπερο Πατρών, έπαιξε στην εφηβική ομάδα του Προμηθέα, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πατρών.
Είχε σημαντική συμβολή στην άνοδο της ιστορικής ομάδας της Πάτρας στην Α1 (με 8,8 πόντους, 2,5 ασσίστ και 37,3% στα τρίποντα τη σεζόν 2020-21).
Στη διάρκεια της σεζόν 2021-22, της πρώτης του στη Basket League, έπαιξε σε 19 παιχνίδια (3,2 πόντοι, με 50% στα τρίποντα.
Ο Νίκος Τσιακμάς είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου.
____
____
Συγχαρητήρια για την ανανέωση και καλή επιτυχία στη νέα χρονιά. Τον έχω πετύχει στην Τούμπα, που πήγε να δει ποδόσφαιρο.
Πολύ καλός για τον ρόλο που του ανατέθηκε και θεωρώ πως θα είναι και καλύτερος
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για 2η χρονιά στον ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Και εάν αναλογιστώ όλα όσα έγιναν την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα (σ.σ. ξέχωρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πήρε το πτυχίο του στη Νομική, έπαιξε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, άρχισε να υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του), εύχομαι να έχουμε υγεία και να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα.
Ήταν μία χρονιά που κύλησε πολύ όμορφα. Είχαμε ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, η ομάδα μπήκε και πάλι στην τετράδα μετά από χρόνια και εγώ είμαι ξανά εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την υποδοχή και τον τρόπο που με αγκάλιασε και όλα τα μηνύματα από την πρώτη στιγμή, στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και τώρα που ανανέωσα το συμβόλαιο. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα, ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα αρχίσει με τις αναμετρήσεις του “δικεφάλου” για το Super Cup και θα συνεχιστεί με μάχες για την Basket League, το Κύπελλο και τους ομίλους του Basketball Champions League:
«Όλα αυτά είναι υποχρεώσεις που τις αντιμετωπίζεις με χαρά και ικανοποίηση. Μόνο ως πρόκληση μπορούμε να το δούμε, γιατί είμαστε στον ΠΑΟΚ. Ήξερα που έρχομαι πέρσι το καλοκαίρι, αλλά και να μην ήξερα θα το καταλάβαινα από την πρώτη στιγμή. Από το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Η ατμόσφαιρα, η αύρα που έρχεται πάνω σου και αυτός ο κόσμος. Ήταν δίπλα μας και στο δικό μας γήπεδο και μακριά από τη Θεσσαλονίκη.
Ζήσαμε μεγάλες στιγμές στη διάρκεια της σεζόν, θεωρώ ότι αγωνιστικά κορυφαία ήταν η πρόκριση στους «4» χωρίς να θέλω να αδικήσω άλλες μεγάλες νίκες και ελπίζω να έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες. Και εγώ θα είμαι περισσότερο ώριμος και ο κόσμος ελπίζω ότι θα έρθει ακόμη πιο κοντά μας. Είναι πολλές οι προκλήσεις της επόμενης σεζόν, μακάρι να έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη και στον κόσμο του ΠΑΟΚ μία πολύ μεγάλη επιτυχία, αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Το αξίζει…».
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
μακάρι να έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη και στον κόσμο του ΠΑΟΚ μία πολύ μεγάλη επιτυχία, αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Το αξίζει…
Φέτος ευελπιστούμε να είναι η χρονιά που θα ξεχρεώσει η ομάδα. Οπότε, μακάρι να φτάσουμε σύντομα στο σημείο, να διεκδικούμε πάλι μεγάλες επιτυχίες.
Τσιακμάς: «Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ στοχεύεις πάντα ψηλά!»
Πηγή: sdna.gr
Ο νεαρός γκαρντ, μίλησε στο SDNA στο πλαίσιο της επίσκεψης των παικτών του ΠΑΟΚ στο περίπτερο που διατηρεί η ΚΑΕ στην ΔΕΘ, αναλύοντας τις σκέψεις του ενόψει μίας δύσκολης και ανταγωνιστικής σεζόν που έρχεται.
Αναλυτικά:
Η πρώτη εντύπωση από τη νέα ομάδα:
«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, μπήκαμε στην τρίτη βδομάδα, υπάρχει κούραση αλλά αυτή η διαδικασία αυτό απαιτεί. Η χημεία μας είναι σε υψηλά επίπεδα, περιμένουμε και τα φιλικά για να έχουμε ακόμη μεγαλύτερα δείγματα γραφής. Δεν κρύβω ότι είμαι αισιόδοξος, μακάρι να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά.
Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ ξέρεις ότι αγωνίζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα και στοχεύεις ψηλά, σίγουρα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία σεζόν σαν την περσινή και ακόμη καλύτερη, αν και δεν είναι εύκολο αυτό, το κλίμα όμως είναι εξαιρετικό σε πρώτη φάση και αυτό μαζί με την αγωνιστική συνέπεια μπορεί να μας οδηγήσει ψηλά».
Πόσο διαφορετικός είναι ο ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό κομμάτι σε σχέση με πέρσι:
«Πέρσι ήταν μία ιδιαίτερη σεζόν με την αλλαγή του προπονητή, φέτος η ομάδα είναι εξ' ολοκλήρου του κόουτς Τακιανού. Θεωρώ ότι αυτό που είδαμε στο φινάλε της περσινής χρονιάς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε και φέτος. Πιστεύω πως θα παίξουμε πολύ ελκυστικό μπάσκετ, ξεκινώντας πάντα από την άμυνα».
Αν είναι έτοιμος για την δεύτερή του χρονιά στα ασπρόμαυρα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα εδώ, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι έχω ευθύνες και θα δώσω το 100% μου για να πηγαίνει η ομάδα καλά».
Αν έδωσε τα... φόντα στους καινούριους ως παλιότερος:
«Έχουμε τον Βαγγέλη τον Μαργαρίτη γι' αυτό, εμένα είναι η δεύτερη χρονιά μου ακόμη, ο Βαγγέλης είναι ένα τρομερό παιδί και μιλάει κυρίως αυτός στους νέους. Είμαστε δεμένοι».
Αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στην έναρξη της σεζόν:
«Σίγουρα είναι σημαντικό που ξεκινάμε στην έδρα μας γιατί οι πρεμιέρες έχουν άγχος, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να στηρίξει, εννοείται πως πριν έχουμε το σούπερ καπ όπου θα... μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και μετά είναι ο Προμηθέας, στον οποίο θα κάνουμε και το πιο μεγάλο focus».
Για το νέο φορμάτ της Basket League:
«Όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο πάντα θέλεις πολλά ματς για να έχεις ρυθμό, θα είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, οι ομάδες έχουν δυναμώσει και αυτό κάνει την Basket League ακόμη πιο ανταγωνιστική».
____
____
Ευχής έργο θα είναι, να τα πάμε εξίσου καλά με την περσινή χρονιά και ο ταλαντούχος Τσιακμας, να βοηθήσει ακόμα περισσότερο.
Φετος πιστευω θα ειναι και καλυτερος και πιο ωριμος στο παιχνιδι του.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Είναι βελτιωμένος και μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Έχει καλό σουτ τριών πόντων.
Είναι μαχητικός, αλλά πρέπει να προσέχει στις πάσες στο τρανζίσιον.
Χρόνια Πολλά με υγεία και καλά παιχνίδια...
RESPECT ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!!!
Του αξιζει ενα μεγαλο κομματι της νικης με τα τριποντα του!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!