Notifications
Clear all

Andrea Trinchieri (Coach)

21 Posts
7 Users
7 Reactions
129 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Andrea Trinchieri στον ΠΑΟΚ ως το 2029!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Andrea Trinchieri, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας από την αγωνιστική περίοδο 2026–2027 και για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, με πολυετή παρουσία και σημαντικές διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο και διοργανώσεις όπως η Ευρωλίγκα, θα έχει από τώρα ενεργό ρόλο στον στρατηγικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Στο μεταβατικό διάστημα θα λειτουργήσει ως σύμβουλος, με ενεργή συμμετοχή στην οργάνωση και τη δομή του αγωνιστικού τμήματος, θέτοντας τις βάσεις για ένα φιλόδοξο και σύγχρονο πρότζεκτ που θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ σχεδιάζεται με σοβαρότητα, πλάνο και ξεκάθαρο όραμα. Με ενότητα, δουλειά και στρατηγική συνέπεια, χτίζουμε το μεγάλο εγχείρημα των επόμενων ετών.
Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται την Τετάρτη (4/3) στη Θεσσαλονίκη.

Το πλούσιο βιογραφικό του Andrea Trinchieri
Ο Andrea Trinchieri γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1968 στο Μιλάνο. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 20 ετών, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Olimpia Milano, με την οποία συνεργάστηκε για έξι χρόνια (1998-2004).
Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Vanoli Cremona στον πάγκο της οποίας έμεινε για τρία χρόνια (2004-07), έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Juvecaserta (2007), ενώ τη σεζόν 2008-09 συνεργάστηκε με την Veroli, όπου και σημείωσε την πρώτη επιτυχία της καριέρας του. Κατέκτησε το Κύπελλο στη δεύτερη κατηγορία και η επιτυχημένη σεζόν που είχε, του έδωσε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς για την Ιταλική Α2, αλλά ταυτόχρονα και το «εισιτήριο» για να κοουτσάρει για πρώτη φορά στη Legabasket.
Κοουτσάρισε για τέσσερα χρόνια (2009-13) την ιστορική ομάδα της Cantu. Κατέκτησε το Super Cup Ιταλίας (2012), αναδείχθηκε δύο φορές (2010, 2011) προπονητής της χρονιάς στην Ιταλία, ενώ έγραψε και τις πρώτες του συμμετοχές στην Ευρωλίγκα ως Head Coach.
Ήταν Coach Of the Year στο Eurocup το 2014, ως προπονητής της Unics, με την οποία κατέκτησε το Ρωσικό Κύπελλο (2014).
Τα τέσσερα επόμενα χρόνια (2014-18) ήταν προπονητής στη Βrose Bamberg, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Γερμανίας (2015-17), ένα Κύπελλο (2017) και ένα Super Cup (2015).
Αποχώρησε από την Bamberg το Φεβρουάριο του 2018 και τον επόμενo Νοέμβριο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν, με την οποία κατέκτησε δύο Κύπελλα Σερβίας (2019, 2020) και ένα Super Cup στην Αδριατική Λίγκα (2019).
Ακολούθησαν τρία χρόνια (2020-23) στη Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο Γερμανίας (2021, 2023).
Στις 30/12/2023 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Zalgiris και με την ομάδα του Kaunas, κατέκτησε δύο Κύπελλα Λιθουανίας (2024, 2025), αλλά και το πρωτάθλημα το 2025.
Έχει κοουτσάρει 262 παιχνίδια Ευρωλίγκα με Cantu, Bamberg, Bayern και Zalgiris.
Είχε την πρώτη άμεση επαφή με το Ελληνικό μπάσκετ το 2013, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, θέση στην οποία θήτευσε για ένα χρόνο.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 03/03/2026 8:24 am
Topic Tags
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ότι και να πούμε είναι λίγο...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 03/03/2026 8:29 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ουτε στα ονειρα.

Να φανταστω οτι τωρα αλλοιωθηκε το dna μασ αφου εμεις θελουμε Λυκογιαννη, Τακιανο κτλ.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 03/03/2026 10:43 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Η επίσημη παρουσίαση του Andrea Trinchieri

Ο Andrea Trinchieri αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (4/3, 14:40), με την παρουσία ρου να σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα εποχή του ΠΑΟΚ.
Λίγη ώρα αργότερα, στις 18:00, στο PAOK Sports Arena, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Ιταλού προπονητή.

Posted : 03/03/2026 11:07 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Απο τη σελιδα στο FB PAOK Basketball Retro....Κατα τη γνωμη απο τις πιο ουσιαστικες αναλυσεις...

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες χρηστών του διαδικτύου. Υπάρχουν καταρχάς οι ηλίθιοι. Που δε καταλαβαίνουν τι διαβάζουν και γράφουν ασυναρτησίες. Υπάρχουν οι τύποι που θα μπουν να μαλώσουν, να βριστούν, να πλακωθούν με τους πάντες. Υπάρχουν επίσης και οι ξερόλες, που θα μπουν να γράψουν την εξυπνάδα τους, χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους για το εκάστοτε αντικείμενο. Θα καταλάβετε σε ποια κατηγορία ανήκετε όταν θα ζητάτε το τηλέφωνο της γυναίκας σας για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στη σελίδα.

Αύριο φτάνει στη Θεσσαλονίκη το μεγαλύτερο όνομα που κάθεται στον πάγκο μας τα τελευταία 26 χρόνια. Το όνομα του Τρινκιέρι σαν καριέρα και σαν πορεία στο υψηλότερο επίπεδο, μπαίνει μετά από αυτά του Ίβκοβιτς, του Σερφ, του Γκομέζ και του Σκάνσι. Ναι, από τη δεκαετία του '90 είχαμε να δούμε τέτοιο όνομα στον πάγκο μας. Δεν έρχεται στα 70 του, έρχεται στην ακμή του. Με συμβόλαιο παρόμοιο του Μπαρτζώκα και του Αταμάν, 3 εκατομμύρια για 3 χρόνια θα του δώσει ο τσίπης, ο μπαταχτσής ο Τέλης που ήρθε να μας καταστρέψει.

Δεν έρχονται χωρίς εγγυήσεις τέτοιοι προπονητές. Ο Τρινκιέρι ενημερώθηκε ότι το μπάτζετ θα είναι πάνω από 20 εκατομμύρια κι ότι μετά το αγροτικό μας στο Eurocup θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Ευρωλίγκα. Ναι αυτή που για 10 ολόκληρες σεζόν του έδωσε ψωμάκι, αλλά για τον Νικήτα από την Πολίχνη ο Ιταλός είναι μυρωδιάς και αποτυχημένος, γιατί "σιγά μωρέ τι έκανε"?
Ψιλά γράμματα μάλλον που για 2 συνεχόμενες σεζόν (2021, 2022) έφτασε 1 νίκη μακριά από το φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας με τη Μπάγερν, ψιλά γράμματα οι εγχώριοι τίτλοι που κατέκτησε σε όποια ομάδα και πρωτάθλημα κι αν πήγε (Ιταλικό, Ρώσικο, Σέρβικο, Λιθουανικό, Γερμανικό), ψιλά γράμματα που τόσα χρόνια είναι στο υψηλότερο επίπεδο και τον εμπιστεύονται ιστορικοί σύλλογοι.

Όχι, δε τα γράφω όλα αυτά για να πείσω τον Νικήτα από την Πολίχνη, από χτες οι πάντες αποθεώνουν αυτή την κίνηση, ξένα και ελληνικά σάιτ γράφουν διθυραμβικά σχόλια, ακόμα και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που τον έχουν ζήσει σαν αντίπαλο και τον ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς, αποθεώνουν την επιλογή αυτή, αλλά κάποιοι εδώ με τη μόνιμη μιζέρια και απαξίωση τους προτιμούν Μέξες και Λυκογιάννηδες.

Προσωπικά, από τη στιγμή που ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι προπονητές από το 1ο level της Ευρωλίγκας (Σάρας, Ιτούδη, Ομπράντοβιτς, Σπανούλη) δε μπορείς ακόμα να προσεγγίσεις, τον είχα μαζί με τον Σφαιρόπουλο στις πρώτες μου επιλογές, από το αμέσως επόμενο level. Υπήρχαν επαφές και με τον Γιάννη, οι οποίες δε προχώρησαν για διάφορους λόγους, η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία και ο Αντρίκος έρχεται αύριο και παρουσιάζεται.
Από εδώ και στο εξής θα δημιουργηθεί μια ξεχωριστή στήλη που θα λέγεται "στον πάτο σας", για όλους εσάς που χλευάζατε και ειρωνευόσασταν για αυτά που σας λέγαμε ότι θα γίνουν από τον Μυστακίδη, γιατί αυτό που συνέβη τώρα είναι μόνο η αρχή...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 04/03/2026 11:39 am
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Εκτός από τους ηλίθιους και τους ξερόλες, υπάρχουν και οι στημένοι υπάλληλοι που ξινίζουν τα μούτρα τους με κάθετι που αφορά το μπάσκετ από τότε που ανέλαβε ο Μυστακίδης.

Μεγάλη προπονητάρα, που έρχεται με σαφείς διαβεβαιώσεις για τεράστιο μπάτζετ.

Να γίνουν οι σωστές επιλογές και μετά η στήλη που θα λέγεται "στον πάτο σας" θα τους χωρέσει μια χάρα όλους αυτούς. 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 04/03/2026 1:37 pm
The People
(@the-people)
Noble Member

Καντσιλιέρι, Τρινκέρι, Τρίκερι, για να δούμε.!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 04/03/2026 8:14 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Προπονητης με arxidia

Posted : 04/03/2026 8:23 pm
Bersekeros reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Έχει βγει ο καθε ηλιθιος και μιλαει γι αυτον και δεν αναφέρομαι σε αλλοθρησκους.

Λοιπον ερχεται poutsa malakes 

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 04/03/2026 8:37 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πριν πάει ο Βεζυρτζής με τον Μπουντούρη στο Μιλάνο την επόμενη μέρα, είχε πάει ο ίδιος ο Μυστακίδης και τον συνάντησε όπως δήλωσε ο Αντρέα.

Εκεί ο Μύστα του εξήγησε το πλάνο και απλά ο Αντρέα κατάλαβε με τι τεράστιο πρότζεκτ έχει να κάνει. 

Posted : 04/03/2026 8:45 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Μου αρέσουν οι προκλήσεις, αγαπάω τους τίτλους»

Για τον Νίκο Βεζυρτζή: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Όταν ταξίδευα εδώ, ήθελα να αξιολογήσω τα συναισθήματά μου και το ταξίδι είναι αυτό που βλέπω πρώτα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Στα 100 χρόνια είμαστε εδώ, στην επέτειο του ΠΑΟΚ και δεν είναι κάτι που μπορείς να το βρεις στο… σουπερμάρκετ. Ο πρόεδρος είναι ο φύλακας της παράδοσης και της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Είναι αγνή ενέργεια και ευθύνη».

Για το πώς έκλεισε το deal: «Την περασμένη εβδομάδα ο Μίσκο Ραζανάτοβιτς μού είπε να κάνουμε μια κουβέντα με τον κ. Μυστακίδη. Τότε, ήρθε αεροπορικώς στο Μιλάνο και συναντηθήκαμε. Δεν μιλήσαμε για παίκτες ή κάτι άλλο, αλλά για το όραμά του και μετά αυτό με εξίταρε. Μετά είπα στον Μίσκο, ότι ο κ. Μυστακίδης είπε πολλά στοχευμένα πράγματα.  

Μία μέρα μετά από αυτό ήρθαν ο κ. Βεζυρτζής και ο κ. Μπουντούρης για να συζητήσουμε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπαιξαν… πίεση σε όλο το γήπεδο σε εμένα. Προσπάθησα να κερδίσω το παιχνίδι με ένα καλό κρασί αλλά δεν τα κατάφερα. Ένιωσα πάρα πολύ ότι με θέλουν μέσα από την καρδιά τους. Ο πατέρας μου μού έλεγε να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν. Ηταν θέμα συναισθημάτων. Έχουμε στην κορυφή τον κ. Μυστακίδη και έχουμε και τον κόσμο, που είναι πολύ σημαντικός. Προσωπικά λειτουργώ καλύτερα όταν έχω κάποιον να με σπρώχνει. Μεταξύ των δύο αυτών είμαστε εμείς που πρέπει να δουλέψουμε, υπάρχει αρκετή δουλειά για να έχουμε επιτυχία και διάρκεια.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε τη φιλοσοφία μας. Το δεύτερο είναι η στρατηγική για το πώς θα προχωρήσουμε και ποιοι θα έρθουν, ποια είναι η κουλτούρα του ΠΑΟΚ για το μέλλον. Πως θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα. Αυτός θα είναι ο ΠΑΟΚ και πρέπει να το καθορίσουμε εμείς. Έμαθα αυτό στα ελληνικά και το θεωρώ σημαντικό: «Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι» (στα ελληνικά).

Για το τι του είπε ο Μυστακίδης: «Μου είπε πως θέλει να επιστρέψει κάτι στην πόλη, να γυρίσει ο ΠΑΟΚ σε μέρες χαράς. Γνωρίζει πως θέλει αυτό χρόνο και πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει όσα ονειρεύεται ο κ. Μυστακίδης. Είναι προνόμιο να μπορείς να γνωρίσεις έναν τζέντλεμαν και έναν τέτοιο συνάντησα. Μίλησε κατευθείαν στον στόχο και πως θα φτάσει εκεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Για την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα παίξει ο ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι στο διεθνές μπάσκετ. Θα γίνουν κουβέντες. Βλέπετε ποια είναι η κατάσταση τώρα στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κάτι ακριβές. Θέλουμε να κάνουμε ένα ισχυρό μπάσιμο για την επιστροφή του ΠΑΟΚ. Θα παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση».

Για τη φιλοσοφία του: «Έχετε τρεις μέρες να τα πούμε; Όλα αλλάζουν με γοργό ρυθμό. Όλα παλιώνουν μετά από μία ημέρα. Το πιο έξυπνο πράγμα για έναν προπονητή είναι να καταλαβαίνει την κατάσταση. Κάποιος πρέπει να είναι σκέφτεται έξω από το κουτί και να είναι ευέλικτος. Πρέπει να είσαι έτοιμος να προσαρμοστείς και να φτιάξεις πράγματα. Η κατεύθυνση είναι η ταχύτητα, το τρίποντο, η αθλητικότητα. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία».

Γιατί δεν ανέλαβε από τώρα στον πάγκο: «Αυτό που λέω στους παίκτες μου και στους συνεργάτες είναι πως κανένας δεν είναι πιο σημαντικός από την ομάδα. Είδα 10-12 παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος και μου αρέσει η γλώσσα του σώματος. Ήμουν εντυπωσιασμένος από το προπονητικό τιμ. Έχω πολλές ιδέες, εμπιστεύομαι τον Παντελή Μπούτσκο και το σταφ. Δεν υπάρχει χρόνος να αλλάξεις κάτι. Αν ερχόμουν τώρα και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα μπορούσε αυτό να δημιουργήσει πρόβλημα για την ομάδα. Υπάρχει τώρα μία κατεύθυνση. Ο κόουτς Μπούτσκος ξέρει πολύ καλύτερα τους παίκτες από εμένα. Θα έρχομαι πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη, θα κοουτσάρει ο Μπούτσκος με την εμπειρία του, θα μιλάμε καθημερινά, θα ανταλλάσουμε ιδέες. Εγώ θα ασχοληθώ με το οργανόγραμμα και με την επόμενη σεζόν».

Για την απόφασή του να πάει από την Ευρωλίγκα στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ρομαντικός και μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις. Μου αρέσει να βλέπω κάτι να ανθίζει. Απολαμβάνω το ταξίδι κάθε μέρα. Στην Ευρωλίγκα κάνεις ένα πράμα: Παίζεις, πας σπίτι, ταξιδεύεις. Είναι πολύ απαιτητικό το πρόγραμμα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει στην Ευρωλίγκα. Το πώς θα γίνει αυτό είναι στο χέρι μας. Αυτή είναι η πρόκληση, είμαι λίγο… τρελός, με εξιτάρει αυτό και είναι η βενζίνη στο ρεζερβουάρ μου».

Για το αν είναι στόχος του οι τίτλοι: «Αγαπάω να κερδίζω τίτλους. Είναι ό,τι καλύτερο. Αν πω ναι, θα κερδίζουμε τίτλους, αυτό είναι το πιο εύκολο να πω, αλλά όχι να το κάνεις. Πρέπει να καθορίσουμε τη φιλοσοφία μας για το πώς θα ανταγωνιστούμε τους καλύτερους, ποια θα είναι η κουλτούρα μας. Πρέπει να είσαι εκεί. Να είσαι η αφρόκρεμα. Έχουμε να ανταγωνιστούμε στην Ελλάδα δύο πολύ δυνατές ομάδες, που είναι στην κορυφή της Ευρωλίγκας τα τελευταία 15 χρόνια. Να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να λειτουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορούμε να δούμε το όραμά μας βλέποντας τι κάνουν οι άλλοι. Θέλω να είμαι έτοιμος για να κερδίζω τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, με πάθος, ενέργεια και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το πώς θα βοηθήσει τώρα την ομάδα και για τον στόχο να φτάσει σε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τελικό: «Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω και να βοηθήσω τους παίκτες και τους προπονητές. Θα δώσω τις συμβουλές με στο όριο που πρέπει. Αυτή η ομάδα έχει προοπτική. Να σεβαστούμε τη δουλειά που γίνεται τώρα. Πιστεύω υπάρχει η σωστή χημεία. Αυτή η ομάδα χτίστηκε σε πρώτη φάση το καλοκαίρι και σε δεύτερη φάση τον Δεκέμβριο. Πιστεύω πως υπάρχουν καλές πιθανότητες για να φτάσει ξανά ο ΠΑΟΚ εκεί».

Για την Ευρωλίγκα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Επενδύουν πολλά χρήματα, ενέργεια και είναι καλό για την Ευρωλίγκα. Αλλά μόνο μία ομάδα κερδίζει και αυτό ισχύει για πολλές ομάδες. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει φέτος γιατί είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα. Έχει ένα απίστευτο ρόστερ ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός είναι εκεί (Final Four) κάθε χρόνο. Κάνουν τα πάντα για να είναι ανταγωνιστικοί, ενισχύουν το ρόστερ τους συνεχώς. Δεν υπάρχει έλεος. Πρέπει να είσαι συνέχεια ο καλύτερος».

Posted : 04/03/2026 9:53 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Posted by: @teododo

Γνωρίζει πως θέλει αυτό χρόνο και πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει όσα ονειρεύεται ο κ. Μυστακίδης. Είναι προνόμιο να μπορείς να γνωρίσεις έναν τζέντλεμαν και έναν τέτοιο συνάντησα. Μίλησε κατευθείαν στον στόχο και πως θα φτάσει εκεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Α, δεν μας αλλοιωσε το ...dna? 😆 

Posted : 04/03/2026 9:55 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Αυτος εδω ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ θα μας παλαβωσει ολους.

Και στο τελος θα παλαβωσει και αυτος.

ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 04/03/2026 11:29 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Παει το ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ DNA μας...Γιναμε δουλοι του χρηματος...Ο ξενοφερτος , μπροστινος του Κουλη αφαιρεσε το cube απο το Παλατακι...ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τους τιτλους αλλα για να κερδιζουμε καθε χρονο τον ρουλη μεσα -εξω και να μενουμε στην κατηγορια...Φερτε πισω τον Λυκογιαννη... Χατζοπουλε ζεις για παντα ΠΑΟΚΤΣΗΣ...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 05/03/2026 9:48 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αγάλι, αγάλι, γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Και όταν γίνει μέλι, θα πάρουν μπόλικο μέλι οι ξινισμένοι π@στοϋπάλληλοι του ποταμού Ντον και θα το αλείψουν στον πάτο τους για να γλιστράει το παλούκι που θα έχουν σφηνωμένο.

Posted : 05/03/2026 1:27 pm
Page 1 / 2
Share: