Συμπληρώνει την τριάδα των «πορτιέρο» με Γιώργο Δάιο ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Δάιο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στις 29/03/2004, ο Γιώργος Δάιος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 193cm.
Ξεκίνησε το χάντμπολ του 2015, κάνοντας τα πρώτα του βήματα από τον Ζαφειράκη Νάουσας. Στην ομάδα της γενέτειρας πόλης του, αγωνίστηκε για τρία χρόνια, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από τον... κόσμο των ανδρών, αλλά και από το πρωτάθλημα της Handball Premier.
Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στον Αερωπό Έδεσσας, συνεχίζοντας το... ταξίδι του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ανδρικού χάντμπολ.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ, σε μία ακόμα γεμάτη χρονιά για τον ίδιο στην Handball Premier.
Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας. Μάλιστα, ήταν κανονικά στο ρόστερ της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21, το οποίο διεξήχθη αυτό το καλοκαίρι.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δάιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά θα είμαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιώργο!
____
____
Καλωσήρθε ο νεαρός πορτιέρο! 
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Στον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Κυριακίδης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη Κυριακίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος το 2004, ο Βασίλης Κυριακίδης αγωνίζεται τόσο στην περιφέρεια, όσο και ως εξτρέμ, και έχει ύψος 190cm.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στην ΧΑΝΘ, με την οποία την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Handball Premier, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία χάντμπολ στην Ελλάδα.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Κυριακίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι χαρούμενος που τη νέα σεζόν θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, και χωρίς τραυματισμούς».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Βασίλη!
____
____
Καλωσόρισε ο νεαρός εξτρέμ στην ομάδα μας!
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Νικόλαος Μαρίνος!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νικόλαο Μαρίνο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Έλληνας ίντερ, γεννημένος το 2004 και με ύψος 197cm, προέρχεται από τις Ακαδημίες Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, και θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν το... ταξίδι του στην ανδρική ομάδα.
____
____
Συγχαρητήρια για την ανανέωση και καλή επιτυχία, στο νεαρό ίντερ!
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Χατζίδης!
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την συνέχιση παρουσίας του αθλητή, Κωνσταντίνου Χατζίδη.
Ο Έλληνας πίβοτ, γεννημένος το 2005 και με ύψος 197cm, παραμένει στον Δικέφαλο για ακόμα μία σεζόν, συμπληρώνοντας μία δεκαετία στα «ασπρόμαυρα», από τις Ακαδημίες του Συλλόγου μέχρι και την πρώτη ομάδα.
____
____
Από 8 χρονών στην ομάδα ο 18χρονος νεαρός πίβοτ! Συγχαρητήρια για την ανανέωση και καλή επιτυχία!
EHF Cup: Με την HC Linz AG από την Αυστρία ο ΠΑΟΚ!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF, το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουλίου, η κλήρωση για το Round 2 του EHF European Cup, με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος καλείται να αντιμετωπίσει την HC Linz AG από την Αυστρία, σε διπλούς αγώνες νοκ-άουτ, με στόχο την πρόκρισή του στο Round 3 του θεσμού.
Οι αγώνες, σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της EHF, είναι προγραμματισμένοι για τις 14-15/10, με τον επαναληπτικό να είναι στις 21/22-10.
Καλή επιτυχία!
____
____
Δύσκολη η κλήρωση, με τη φιναλίστ του αυστριακού πρωταθλήματος.
Χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία και μεταγραφική ενίσχυση.
Καλή επιτυχία!
Πολυ δυσκολη αποστολη.
Ας το παλεψουμε και οπου βγει.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Π. Γούσιος: «Υπάρχει πολύς χρόνος για προετοιμασία και σκάουτινγκ»
Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ απέναντι στην HC Linz AG, για το Round 2 του EHF European Cup, μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής, Παναγιώτης Γούσιος.
«Ήμασταν οριακά στο γκρουπ των αδυνάτων στην κλήρωση, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα έχουμε απέναντι μας δυνατό αντίπαλο. Οι αντίπαλοι μας είναι οι φιναλίστ του πρωταθλήματος Αυστρίας. Οι αυστριακές ομάδες πέρσι πέτυχαν δύο προκρίσεις απέναντι στις ελληνικές. Υπάρχει πολύς χρόνος ώστε να γίνει το κατάλληλο σκάουτινγκ, θεωρώ πως το σημαντικότερο είναι να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση όταν έρθουν οι αγώνες, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».
____
____
Χρόνος υπάρχει, αρκεί να γίνουν κινήσεις ενίχυσης.
Φιλική επικράτηση επί του ΓΑΣ Κιλκίς!
Νέα φιλική νίκη πέτυχε το Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, το οποίο επικράτησε στο Κιλκίς του τοπικού ΓΑΣ με 25-28.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς, με τα φιλικά να είναι αναπόσπαστο κομμάτι, προκειμένου ο Παναγιώτης Γούσιος να βλέπει επί του πρακτέου όλα όσα δουλεύει στις προπονήσεις.
Με πολύ καλή εμφάνιση, ο Δικέφαλος είχε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, 13-15, διατηρώντας την διαφορά μέχρι και το τελικό 25-28.
____
____
Συνεχίζεται η προετοιμασία.
Πρεπει να ειμαστε καλυτεροι φετος.
Νέα φιλική νίκη, αυτή τη φορά επί της Δράμας με 25-29.

Μακάρι φέτος να είμαστε πιο δυνατοί, από πέρσι.
Δύο φιλικές νίκες για το Χάντμπολ ανδρών!
Δύο φιλικές νίκες είχε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του τμήματος Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.
Το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου επικράτησε την Τετάρτη (13/09) του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 27-22, με τον Έλληνα τεχνικό να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.
Την παρασκευή (15/09) ο Δικέφαλος αντιμετώπισε τον Ζαφειράκη Νάουσας, στο πλαίσιο του τουρνουά «Αθανάσιος Καρακεχαγιάς», επικρατώντας με 30-26.
Οι «στροφές» ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί απολύτως έτοιμος στην «πρεμιέρα» της Handball Premier, κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα (23/09).
____
____
Σε 1 εβδομάδα από σήμερα η πρεμιέρα.
Λύση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γούσιο
Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την λύση συνεργασίας, με τον μέχρι πρότινος προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.
Μετά τη λύση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος, με τη δική μου οπτική είναι ζήτημα υπευθυνότητας η παραίτηση μου. Αρχικά, θέλω να χαιρετήσω τους συνεργάτες-φίλους μου για τις στιγμές τις οποίες μοιραστήκαμε. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον διοικητικό υπεύθυνο των τμημάτων Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, όπως και στον υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ. Αναστάσιο Παπαγιώτα. Καλή συνέχεια στο έργο τους, και με τη βοήθεια των κ.κ. Αμπατζίδη και Μαυροσαββίδη, είμαι σίγουρος ότι οι ομάδες θα πάνε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και τις παίκτριες για την πολύ καλή συνεργασία, την οποία είχαμε αυτά τα χρόνια, όπως και το ιατρικό επιτελείο. Τέλος, να ευχηθώ σε όλους υγεία και επίτευξη των στόχων των τμημάτων στο τέλος της σεζόν».
Την πλήρωσε αυτός...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω αδερφέ m01can4. Την πλήρωσε ο προπονητής....
Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Τον επόμενο του προπονητή βρήκε το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, αφού μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Γούσιου, ένα γνώριμο πρόσωπο είναι έτοιμο να αναλάβει εκ νέου την ομάδα.
Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Σεϊρεκίδη. Ο Έλληνας τεχνικός αφήνει την ομάδα χάντμπολ γυναικών της ΑΕΚ κι είναι έτοιμος να φορέσει εκ νέου την «ασπρόμαυρη» φόρμα.
Πρόκειται για τον προπονητή των δύο πρώτων πρωταθλημάτων στην ιστορία του τμήματος του Δικεφάλου, το 2009 και το 2010, ενώ έχει κατακτήσει το νταμπλ τη σεζόν 2015-16, με την ομάδα του Φίλλιπου Βέροιας.
Στο σημερινό (29/10) παιχνίδι με τον Ιωνικό στον πάγκο θα κάτσει ο τιμ μάνατζερ, Γιάννης Αμπατζίδης και ακολούθως η συμφωνία με τον Σεϊρεκίδη θα ανακοινωθεί κι από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, για την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στη Θεσσαλονίκη, μετά από πέντε χρόνια.
Πηγή: forzaonline.gr
____
____
Με το καλό να έρθει ο νέος / παλιός γνώριμος, ως προπονητής.